Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה Vs פיג'ו 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

המנוע של פורד פיאסטה בארץ הוא מנוע נחות לעומת מתחרות בקטגוריה. נקודה. כל הביקורות החיוביות של הפיאסטה נוגעות למנוע האקובוסט שאין בארץ בפיאסטות. אין פה שום דבר "בונוס" בחו"ל. פיאסטה היא הסופר מיני שזכתה להמון ביקורות חיוביות רק כשדובר על מנוע האקובוסט בתוכה.

עריכה אחרונה על ידי Dark Muse

פורסם

ממש לא נכון אין שום דבר נחות במנוע הזה אתה מוזמן לנסות ולספק הסבר לטענה הלא נכונה הזו.

זה מנוע חדש יחסית והפיאסטה זוכה לביקורות טובות בכל מקום בכל שילוב של מנוע וגיר.

והפיאסטה קצרה שבחים עוד הרבה לפני מנוע האקובוסט.

תבדוק את עצמך לפני שאתה כותב סתם דברים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
כרגע שום דבר מיוחד הרכב עוד חדש יחסית,אם נסתכל על ההיסטוריה של פיג'ו זה לא נראה מבטיח.

יכול להיות שפיג'ו השתפרו ואני טועה,השאלה אם אתה מוכן לשים את הכסף שלך על זה.

במיוחד אם אתה מחזיק רכב לתקופה ארוכה.

בנוסף אני בדרך כלל לא נוטה להאמין לאתרי רכב כאלה ואחרים,אבל מספיק לקרוא כמה מבחנים שאומרים בסופו של דבר שהפיג'ו פחות טובה מהמתחרות.

וזה מעניין שכ"כ הרבה אנשים פה ממליצים עליה ואני חושב לעצמי כמה אנשים באמת ישבו ברכב שלא נדבר על נהגו עליו.

מבין רכבי הסופרמיני האוטומטים היום אני בכלל הייתי הולך על מאזדה 2.

האמת שגם אני הופתעתי מכמות הממליצים על פיג'ו. וכן, נסעתי בכל רכבי הסופר מיני המובילים. למזדה מוניטין מצויין אך בעת נסיעה (היום) המנוע היה די רועש והמתלים קצת נוקשים. אני יכול רק להניח שזה עניין של זמן עד שהם יזנחו את מנועי ה 1.5 שלהם ויעברו למנועים קטנים טורבו. מבלבד זאת נקודת ה highlight שלהם היום זה האבזור ההיקפי כגון מצלמות ומערכת מניעת סטייה מנתיב. זה נחמד אבל אותי מעניין ביצועי המנוע, גיר, נוחות ואמינות... מעבר לזה הרכב ברמת אבזור דינאמיק עומד על 105,000. דרך אגב על וויז הם רוצים עוד 3200₪ - מרמז על תמחור מנופח.

את הפיג'ו אוכל להוציא לאחר מיקוח חודש הבא באזור ה 94-95.

פורסם

בשורה התחתונה,אם עשית נסיעת מבחן בכל הרכבים תקנה את מה שאתה הכי התחברת אליו.

א.יש פה יותר מידי בעלי אינטרסים ומשתמשים חדשים שבעקביות ממליצים על פיג'ו(ואתם גם יכולים לבדוק אותי בעניין זה)

ב.כמעט כל אחד תמיד ינסה לחזק את הקניה שלו ובכך ימליץ לך על הרכב שלו.

ג.כל רכב במיוחד בקטגורית רכבי הסופר מיני הוא אוסף של פשרות,בחלק המנוע טוב יותר בחלק הגיר טוב יותר,בחלק האיכות חומרים והנוחות.

תקנה את מה שמתאים לך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ובדרך אגב, פורום זה הינו כל עזר מצויין לעזור לי לקבל החלטה. אם התשובות מוטות זה בהחלט קצת מטריד...

פורסם

עובדה שאתה העדפת את הפיגו,כניראה זה אומר משהו על הדגם 208.

אם הדגם היה גרוע ועדיין היית רואה פה המלצות עליו זה היה מטריד,אבל כשלפי הביקורות הרכב באמת בין הטובים הגיוני לגמרי שגם פה תקבל עליו המלצות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...