Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי, אני אדבר עם המכון אשר מן הסתם יתנער מכל אחריות בנושא (מה יש לו להפסיד?)

אבל ישנה דילמה... אני מעוניין לשפץ את המזרקים ולא להחליף (מסיבות כלכליות בלבד) ואז

כביכול אני לא אוכל לתבוע על הסכום של ההחלפה אלא אם אתבע לפני התיקון ע"פ הצעת המחיר

שקיבלתי מהמוסך המורשה. והאם ביכלל יש לי סיכוי להוציא משהו?

אותי מעצבן שהמוסך לא התריע בפניי ביכלל לגבי הדבר הזה שניקרא אינג'קטורים ורק אחרי הקנייה גיליתי

שישנה מחלה כזאת לכל הקרוזרים... אז נכון אני לא מצפה (בעצם כן אבל לא משנה) שהמוסכניק יתחיל לספר

לי על כל מחלות הדגם הנ"ל אם ביכלל הוא מודע להם אבל המינימום שאני מצפה ממנו כבעל מקצוע זה להגיד

לי חביבי יש פה מערכת מזרקים יקרה מאוד שאין באפשרותי להגיע אליה ולבדוק אותה (או שכן?!)

ואני לא אוכל להגיד לך מה מצבה... ואז לפחות אני יודע שצריך לפנות למוסך מורשה שרק להם יש מחשב

שיכול לקרוא את נתוני המזרקים וככה לחסוך לעצמי 12 אלף שקל! האם אני טועה בחשיבה שלי? והאם

זה ניראה לכם מספיק כדי לתבוע ממנו סכום כלשהו לתיקון התקלה?

שלום לך,

אתה לא טועה בחשיבה שלך, כמו רבים וטובים זו חשיבה לאחר מעשה. אני כמוך גם טוב בחשיבה לאחר מעשה. אני אסביר למה אני מתכוון

האוטו שקנית הוא מכונית גדולה וחזקה, עם מערכות רבות מאוד בתוכה כפי שאתה יודע.

האוטו לא חדש הוא בן 8 שנים. 8 שנים של אקלים וכבישים בישראל. ואולי גם שבילים ושטח.

אני כבר די הרבה זמן שוקל לקנות דיסקו 3 או 4. אני נמצא באנגליה ויש כאן כאלו כמו מזדה 3 בארץ.

למעלה מחצי שנה אני קורא בפורומים טכניים על האוטו הזה. למה? כי בפורום הטכני כותב כל מי שהאוטו נשך אותו בטוסיק ולא מי שמבסוט מהאוטו. וככה אני לומד. מערכות הזרקה, מע' מתלי אוויר, גיר, מע' EGR ועוד. לא חסר מה שיכול להכניס לי אגרוף כלכלי מהאוטו הזה.

שלא לדבר על מחירי ארבעה צמיגים והסולר שיישתה לעומת פרייבט סטיישן גדולה.

קיבלתי החלטה - לא לתקציב שלי כרגע.

מה הטעם בכך שאני יכול לקנות אחת משנת 2007 ב-9K לישט (זה המחירים כאן) אבל היא יכולה בקלות להכניס לי 3K על התקלה הראשונה שלה- ואז אני בבעיה.

עכשיו כשאתה החלטת לקנות למעשה אתה בעצם מחליט להתמודד עם כל מה שהאוטו יטיל עליך. אם מסיבות כלכליות אתה לא יכול לתחזק אותו כמו שכולם בפורום מציעים לך, אז תתקן בזול ותחליף לאוטו אחר. מחר יתחיל להחליק הגיר מה אז? חסרים דברים שיכולים מחר להתקלקל?

אל תצפה ממוסכניק לספר לך על מחלות של מכונית, באמצע יום עבודה שלו. סמוך על עצמך, היום אפשר לקרוא על כל דבר הכי קטן ברשת, ולקבל חוות דעת על הממצאים בפורומים השונים.

ולגבי הבדיקה - מוצר ישראלי טיפוסי, כסף עבור כלום, אין בה שום דבר שמעיד שמשהו נבדק במכונית שלך. הוא יכול היה להדפיס את זה בלי שהאוטו היה שם בכלל. פשוט ניצול של חוסר האמון הבסיסי בין הקונה למוכר.

הכי נחמד זה שהוא נותן לך את הטופס הזה שלפיו הדבר היחיד שתקין באוטו זה המחוונים ומע' הפליטה ואומר לך תקנה תקנה זה אוטו חדש.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

'לא הבנתי' (ברור שהבנתי) למה אתה רוצה לתקן בזול ולתבוע את מכון הבדיקה על החלקים היקרים?

יש לזה שם בעולם המשפט - גגל על 'דיני עשיית עושר'.

פורסם

כניראה שהבנת (ברור שממש לא הבנת) לא נכון.

אמרת שהדילמה שלי מתחלקת לשניים - אחת לתקן בתקציב שלי והשנייה זה לתבוע את מכון הבדיקה... אבל אז אם אני תובע את מכון הבדיקה אז אני צריך להחליף ולא לשפץ כי אם אני כבר תובע אז אני אתבע על מה

שבאמת צריך לעשות כדי לטפל בתקלה כמו שצריך וזה להחליף מזרקים ולא לשפץ אותם.

עכשיו אתה מבין??

פורסם

לתבוע אתה בוודאי יכול.

אבל מה יצא מזה אף אחד לא יוכל לנחש. אם אני זוכר נכון, את הבדיקה עשית במוסך של טויוטה. האם ניגשת אליהם? דיברת איתם?

האם הסתכלת על הסעיפים שם, ובעיקר על זה שאין אחריות על מערכות חשמל ומחשבי רכב, מערכות 4X4 וטורבו.

כל הבדיקה הזו לא שווה את הנייר שהיא כתובה עליו.

אגב, כל המידע על עניין המזרקים מופיע באינטרנט כבר כמה שנים, כמו גם סדקים בדשבורד שיש בדגם הזה בכל השנים. רק צריך לשאול לפני ולא אחרי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה-13 לחודש אתה מספר שהתגלתה התקלה. כמעט שבועיים עברו (נו פחות, אם מכניסים חגים באמצע) והשאלה שלך פשוט לא נכונה.

עד כה, מלבד ההתייעצות פה - דיברת עם המוסך (מכון בדיקה) שבדק לך את הרכב? ביקשת שיבואו לקראתך ויסדרו את התקלה?

ככל שעוברים הימים יהיה לך מאוד קשה לבקש חזרה מה שמגיע לך.

בכנות,

לא יודע למה אתה מחכה.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

• תוכן חדש...