Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר מספר חודשים שהמנוע משמיע קולות מוזרים בזמן תאוצה.

מידי פעם יש צלצולים במנוע בזמן מאמץ ומידי פעם המנוע פשוט נשמע כמו מנוע דיזל.

מדובר בטויוטה קורולה 2008 רובוטית שעברה כ 190K ק"מ.

כאשר פניתי למוסך מורשה נאמר לי כי יש צורך להחליף מחליקים לטיימינג אך אז היו רק צלצולים במנוע,

היום לאחר שהאוטו עבר עוד כמה אלפי ק"מ יש גם סאונד דיזלי מהמנוע בנוסף לצלצולים.

אשמח לעזרה במציאת הבעיה.

תודה.

פורסם

לעניות דעתי זו תופעה ידועה במנועי VVTI (תזמון שסתומים משתנה של טויוטה) - תגלגל מעט VVTI diesel sound ותמצא המון תוצאות שמעידות על התופעה הנ"ל.

הייתי מתייעץ עם עוד מוסכניק אודות הבעיה ומנסה להבין האם זו בעיה אקוטית או לא.

ביאריסים שהיו לי, הייתה תופעה כפי שאתה מתאר - הרעש פחת משמעותית כשעברתי לשמן דליל יותר (5w-30).

חוץ מזה, צילצולים יכולים להיות מדלק מהול - אתה מתדלק באותה תחנה? ניסית תחנה אחרת?

דבר אחרון,

סרטון עם סאונד יעזור הרבה יותר מאשר הודעה כתובה.

שנה טובה,

מור

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

הצלצולים נמשכים כבר זמן רב, מספר שנים, לאחרונה התגברו והתווסף צליל הדיזל, לכן החלטתי לבדוק אתה עניין.

מאז תדלקתי בתחנות דלק רבות ולא שמתי לב להחמרה או שיפור בצלצולים בין תחנות הדלק.

לצערי להקליט את הצליל מעט בעייתי, כאשר האוטו בהילוך N ואני מנסה לשמוע את צליל המנוע הכל נשמע תקין.

הדבר קורה אך ורק במהלך נסיעה.

פורסם

כמו שאמרתי, קשה לאבחן ללא הקלטה. בהנחה ולא תוכל לספק פרטים נוספים, לא חושב שמישהו יכול לסייע לך מלבד מוסכניק שישמע את הבעיה.

מור

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

• תוכן חדש...