Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה עולה להקים חדר כושר קטן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מתכנן משרד חדש ויש קצת שטח לא מנוצל. חשבנו על לסדר שם חדר כושר צנוע, שיאפשר הפסקה מהעבודה וקצת מאמץ פיזי (כולם אנשי מקלדת). יש במשרד גם מקלחות, כך שזה לא בעיה. כמה תהיה העלות של כזה חדר כושר? אני לא יודע מה העלויות של rack-ים למשקולות וכו' (תתעלמו ממכשירים אירוביים כמו מסלולים ואליפטיקלים, את העלויות האלו אני מכיר).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני מאמין שהשטח לא מספיק גדול כדי להכיל מגוון רחב של מכשירים. נשארנו עם מולטי-טריינרים ומשקולות?

מולטי מתחילים בכ-2000 ש"ח. חשוב לבדוק את המולטי - ישנם כאלו שלא שווים אפילו את המקום שהם תופסים. בדוק שישנו כיוון גובה לכסא (כן, יש כאלו שמגיעים ללא).

במשקולות טווח המחירים כל כך רחב, המחיר תלוי בסוג המשקולת, משקל, מבנה / ציפוי.

כנס לכאן: http://www.zap.co.il/cat.aspx?cat=sport

אני מאמין שמשם תוכל להסיק בערך סדרי גודל של עלויות.

באיזה איזור המשרד? אולי יש חנויות כושר מוכרות באיזור שאפשר להיוועץ בהן.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

יש גם אופציה של ליסינג למכשירי כושר, ככה זה אצלנו בעבודה. משלמים חודשית לכמה שנים, שבסופן המכשירים עוברים לבעלותך. לא יודע מחירים וכו', אבל שווה לבדוק את האופציה הזאת.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מולטי טריינר זה המיץ של הזבל מספיק כלוב (3,500) "ספת כושר" (400) ישרה בלי כיוונונים וחרטות מוט אולימפי (600) וברבלים הייתי מתחיל עם 20 קילו ב5 30 בעשיריות ואולי 2-3 פלטות (20 ק"ג) ואולי אולי אם בא לך להגזים cable machine ואתה מאמן כל חלק בגוף

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לך ל בשגל ולדעתי תמצא שם הכל בהכי זול מסוג טוב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...