Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סיפור קטן על פריצה לרכב.....(או למה גם אלימות לא תעזור).....

חבר טוב שלי גר בשכונת רמות ב"צפון" באר שבע....(השכונה של היענו מפותחים של ב"ש)...קיצר..הוא יושב בסלון ושומע את האזעקה רץ החוצה ורואה 4 בדואים מגודלים ואחד קטן פורץ לו לאוטו הבן אדם נעצר (ושתבינו הוא חתיכת דלת הבחור..לא פרייאר)מרים אבן ואז אחד הבדואים אומר לו...שמע..כדאי שתוריד ת'אבן ותשב בשקט למה אנחנו עכשיו פורצים לך לאוטו ואל תפריע לנו...כי אם תפריע...חבל לך על הזמן אז הוא לא הפריע ולקחו לא ת'אוטו והכל היה בסדר...

אה והיתה אזעקה ניטרו משופרת..חחחחחח

זה למה צריך תמיד שיהיה קלצ'ניקוב בהשג יד...

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואלה אני רוצה לראות בדואי מתקרב לי לאוטו ליד הבית :twisted: .

לנתניה הם בחיים לא יכנסו :wink: .

פלאאק דוקרים אותו תוך חמש דקות.(במבטא ערבי)

פורסם

תסלח לי על הביטוי אבל ברגע שאני רואה שפורצים לי לרכב ואני מטר מיהם לא משנה מה

כל דבר שיש מסביבי אני מרביץ להם איתו ובנוסף כל מי שנמצא באיזור שכנים סבא סבתא אמא האח הקטן כל מי שיש קופצים אליהם וגומרים אותם ומלמדים אותם לקח שבחיים יותר לא יתקרבו לאיזור שלי.

בדואי גנב רגיל כל מי שיבוא יקבל בראש.

אז לא יודע מה איתכם אבל אני הייתי מחזיר מלחמה להם איך שאומרים על החיים ועל המוות.

נולדתי עם הגה!

פורסם
יש לי פתרון מצויין . . .

אני משיג מחבר צפצפה של בית (12V), הדבר הזה יותר חזק מהצפירה ביום הזכרון, אני בודק גם חיבור של המנורות לאזעקה (ולא רק הוינקרים המסריחים) . . .

גם לא יזיק לקנות ב-50 שקל את הספוטים האלה ששמים בחצר עם חיישן תזוזה ליד האוטו, אין לכם מושג איזה מפחיד זה . . .

חוץ מזה, אני ממליץ גם ללכת לחנות המצלמות הקרובה לביתך, אני בטוח שיש לו בצד כמה מצלמות שלא עובדות, תשים אותה ליד הספוט וזה אמצעי התראה ממש טוב . . .

אני גם מביא מארה"ב שלט עם רטט וצפצוף שהוא מראה בדיוק איזה חיישן קבל קריאה וכו' . . .

אני ממליץ גם על הוספת חיישן נפח שהטווח שלו יהיה קצת מחוץ לגבולות האוטו בשביל שהמלחמה תתחיל כמה שניות יותר מוקדם שיהיה זמן ללכת למטבח להביא סכין ולרדת לרצוח את הבן ז^%$^ . . .

עם כל הדברים האלה אני רוצה לראות שמישהו רק יחשוב על לפרוץ לי לאוטו . . .

מסכנה העיריה עם כל חתולי הרחוב (שחטפו שבץ ליד הרכב שלך) שהם יצטרכו לפנות :lol:

פורסם

למי שבאמת מעוניין לתפוס את הגנב בשעת מעשה ישים אזעקה שקטה שמצפצפת אצלך בשלט וכך לא ילחיץ את הגנב ויתן לו לפרק בשקט את המערכת סטריאו , גם הגנב יחשוב שיש לו זמן מכיוון שאין אזעקה אז אין לחץ וגם אתה תוכל לתפוס אותו .

אההה דרך אגב זה עובד מניסיון .

וחברים במקום לחשוב על אזעקות יקרות ועל מצלמות וחישמולים בידיות עזבו אותכם שטויות פשוט מאוד תכסו את האוטו עם כיסוי פשוט ותאמינו לי שבלי מידע מוקדם אף אחד לא יתקרב לכם לאוטו , וגם זה עובד מניסיון , בלי עין הרע כבר הרבה מאוד זמן למעלה משנה .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

וחברים במקום לחשוב על אזעקות יקרות ועל מצלמות וחישמולים בידיות עזבו אותכם שטויות פשוט מאוד תכסו את האוטו עם כיסוי פשוט ותאמינו לי שבלי מידע מוקדם אף אחד לא יתקרב לכם לאוטו , וגם זה עובד מניסיון , בלי עין הרע כבר הרבה מאוד זמן למעלה משנה .

אז זהו שלא! זה לא עובד. אצלנו פרצו למישהו ברכב מכוסה. הפורץ נכנס לתוך הכיסוי, פרץ ת'אוטו, ניטרל את האזעקה וישב בשקט פירק מה בראש שלו בזמן שהאוטו היה מכוסה.

פורסם

טוב אחי תסכים איתי שלא כל המכוניות יהיו מחוסנות מפריצה , מה שאני אומר וחושב זה שהמכוניות המכוסות יפרצו פחות ממכוניות בלי כיסוי.

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

לחבר שלי נמנע פריצה כבר 6 פעמים בזכות שהוא שם כיסוי שנתפס בדלתות , מכסה מנוע ובגאז :)

וכאשר מנסים להוציא \ להזיז יותר מדי את הכיסוי האזעקה פועלת, פעם ניסו לחתוך את הכיסוי אבל גם זה הפעיל ת'אזעקה (כנראה משכו קצת ת'כיסוי) וברחו

פורסם
סיפור קטן על פריצה לרכב.....(או למה גם אלימות לא תעזור).....

חבר טוב שלי גר בשכונת רמות ב"צפון" באר שבע....(השכונה של היענו מפותחים של ב"ש)...קיצר..הוא יושב בסלון ושומע את האזעקה רץ החוצה ורואה 4 בדואים מגודלים ואחד קטן פורץ לו לאוטו הבן אדם נעצר (ושתבינו הוא חתיכת דלת הבחור..לא פרייאר)מרים אבן ואז אחד הבדואים אומר לו...שמע..כדאי שתוריד ת'אבן ותשב בשקט למה אנחנו עכשיו פורצים לך לאוטו ואל תפריע לנו...כי אם תפריע...חבל לך על הזמן אז הוא לא הפריע ולקחו לא ת'אוטו והכל היה בסדר...

אה והיתה אזעקה ניטרו משופרת..חחחחחח

טוב שלא אמרתה שבאים לגנוב לך את המערכת 459 קפקזים ג'ניג'ים עם שפם טורקיז וכובע טמבל .

:lol: לפעמים גם אבטחה של המוסד לא תעזור - תלוי בפורץ.

:D

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

טוב אז ככה....הטווח של הביפר הוא 1 ק"מ ואם עושים את זה לפאלפון...אז חייבים טלפון קבוע באוטו בשביל זה.

ואז זה ללא הגבלת מרחק...מחיר הביפר הוא כמעט 1000 ש"ח למעונינים צרו קשר בפרטי. 8)

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אולי בכל זאת מישהו מכיר איזה אתר עם הפרוייקט הזה? :?:

יש אזעקה עכשיו שמוכרים המון בכל מיני מקומות (NETACTION , OLSALE וכו) של חברת רדיו מורס - רב בריח , אזעקה שהתקנתי אצלי על ה 205, ועובדת פרפקט ! אני בתוך הבית וזה אומר לי כמה מעלות יש לי באוטו , מה קורה באוטו , מי מתקרב , איפה נוגע .. וכו

פורסם

עם כל הדברים האלה אני רוצה לראות שמישהו רק יחשוב על לפרוץ לי לאוטו . . .

כן, באמת חבל על הקורולה ליסינג... :roll:

או שמצד שני אתה באמת חושב שמישו יפרוץ למנטה שנת 70 ומשהו?

• תוכן חדש...