Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן שלום

לפני בערך שנה

אחרי החלפת גומיה בציריה שמתי לב שההגה בנסיעה לא ממרוכז

הלכתי למוסך לכיוון פרונט ונראה לי שבאמת שחטו אותי במחיר

2 כיווני פרונט ?

5 כיווני סרן אחורי ?

שמתי לב אחרי שנה שוב ההגה טיפה לא ממורכז

אומנם כבר לא כמו פעם שעברה אבל שאני בעצם מיישר את ההגה הרכב נוטה טיפה ימינה

זה לא משהו שמפריע אבל אולי קצת מציק לעין

למה אני צריך לנסוע ישר עם הגה טיפה עקום אולי ככה היצרן קובע?. אין לי מושג .

זאת התמונה של הקבלה מהמוסך לכיוון פרונט

זה הגיוני מה שהם רשמו שם ? כיוון סרן אחורי?. יש דבר כזה ?

12002751_1134889093206780_8784084901344724295_n.jpg

מדובר בקורולה 2001

כמה יעלה לי לתקן כיום את הבעיה ?.

עריכה אחרונה על ידי klasa
פורסם

אין לי מושג כמה יעלה לך....אבל אני כן מציע לך לנסוע עם הרכב למכון פרונט ולקבל מהם הצעת מחיר, לפני התיקון עצמו.

אתה יכול גם ללכת ל-2,3 מכונים ולקבל הצעת מחיר ולהחליט איפה, איך, כמה ולמה לתקן ולשלם.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
אין לי מושג כמה יעלה לך....אבל אני כן מציע לך לנסוע עם הרכב למכון פרונט ולקבל מהם הצעת מחיר, לפני התיקון עצמו.

אתה יכול גם ללכת ל-2,3 מכונים ולקבל הצעת מחיר ולהחליט איפה, איך, כמה ולמה לתקן ולשלם.

הגיוני שאחרי שנה אני אצטרך שוב כיוון פרונט?

נראה לי מה שאני צריך זה פשוט למרכז את ההגה

אני חושב שכל מוסך יכול לתקן את זה

ואולי אפילו לעשות את זה ללא תשלום למרות שקשה היום למצוא מוסך שמוכן לעלות את הליפט ולא לגבות תשלום כלשהו

חבר שלי אמר שזה בסך הכל פתיחה של שני אומים משהו כזה לא צריך לזה מיכשור מיוחד

פורסם

אני מכיר כאלו שלוקחים 400 שקל בגלל שהכיוון אחורי לוקחים עליו מחיר מלא כמו מקדימה.

אם זה שחיטה, אז זו שחיטה שלא מעט משתמשים בה.

בקורולות האלו יש כיוון אחורי.

לדעתי זה בושה, בטח ברכבים פשוטים כמו הקורולות האלו...

בכל מקרה לא הבנתי מה זה 2 כיווני ו5 כיוונים.

כשאתה ניגש לכיוון פרונט, לפני הכיוון תודיע שההגה צריך מרכוז ולא לעזוב את המכוונים.:roll:

פורסם

המספרים זה סתם קוד שעתון פנימי של המוסך... זה יכל היה להיות 767676 או KIVUN אבל שמו 2 במקום

המחיר הוא דיי סביר לכוון כללי של זוויות מתלים 4קדמי ואחורי

פורסם
הגיוני שאחרי שנה אני אצטרך שוב כיוון פרונט?

נראה לי מה שאני צריך זה פשוט למרכז את ההגה

אני חושב שכל מוסך יכול לתקן את זה

ואולי אפילו לעשות את זה ללא תשלום למרות שקשה היום למצוא מוסך שמוכן לעלות את הליפט ולא לגבות תשלום כלשהו

חבר שלי אמר שזה בסך הכל פתיחה של שני אומים משהו כזה לא צריך לזה מיכשור מיוחד

לא מסכים איתך, לא כל מוסך יכול לבצע זאת, בייחוד לא היום בעולם הדיגיטלי.

היום מצמידים לך חיישנים לגלגלים ובעזרתם, מכוונים לך את הזוויות של הגלגלים והדברים האלה מדודים על ס"מ.

בנוגע לסידור של ההגה, אוקי, אתה מבריג את האומים, איך תידע שהרכב לא סוטה לצד השני וכו'?.

גם זה, יש להם פלטה על הרצפה, כאשר עוברים עלייה, רואים לאיזה צד וכמה צריך לכוון את אותם אומים.

בנוגע למוסך שמעלה על הלפיט ללא תשלום?.

אם אני מגיע למוסך, מבקש הצעת מחיר ובתמורה הבעל מוסך אומר לי שצריך לעלות על הליפט ולבדוק ובתמורה לכך זה תשלום?, אני עושה אחורה פנה ולא חוזר חזרה.

כמו כן, אני לא מקבל משפטים כמו "זה יוצא בערך 1,500 שקל", זה לא מקצועי בעיני.

ישנו מקום בראשון שנקרא "מכון הפרונט", נמצא ברחוב שמוטקין, באזור תעשייה הישן.

אני מטפל עם הרכבים של כל המשפחה במקום הזה, אני מגיע, מעלים על ליפט, בודקים הכל ונותנים לי הצעת מחיר מפורטת, לא פחות, לא בערך אלא מדויקת.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
לא מסכים איתך, לא כל מוסך יכול לבצע זאת, בייחוד לא היום בעולם הדיגיטלי.

היום מצמידים לך חיישנים לגלגלים ובעזרתם, מכוונים לך את הזוויות של הגלגלים והדברים האלה מדודים על ס"מ.

בנוגע לסידור של ההגה, אוקי, אתה מבריג את האומים, איך תידע שהרכב לא סוטה לצד השני וכו'?.

גם זה, יש להם פלטה על הרצפה, כאשר עוברים עלייה, רואים לאיזה צד וכמה צריך לכוון את אותם אומים.

בנוגע למוסך שמעלה על הלפיט ללא תשלום?.

אם אני מגיע למוסך, מבקש הצעת מחיר ובתמורה הבעל מוסך אומר לי שצריך לעלות על הליפט ולבדוק ובתמורה לכך זה תשלום?, אני עושה אחורה פנה ולא חוזר חזרה.

כמו כן, אני לא מקבל משפטים כמו "זה יוצא בערך 1,500 שקל", זה לא מקצועי בעיני.

ישנו מקום בראשון שנקרא "מכון הפרונט", נמצא ברחוב שמוטקין, באזור תעשייה הישן.

אני מטפל עם הרכבים של כל המשפחה במקום הזה, אני מגיע, מעלים על ליפט, בודקים הכל ונותנים לי הצעת מחיר מפורטת, לא פחות, לא בערך אלא מדויקת.

אני באמת אלך שוב למכון פרונט לראות אם צריך כיוון פרונט אם לא אז רק למרכז את ההגה

אבל לא נראה לי שאחזור למכון הזה

פורסם

אני ממליץ על מכון הציר בפתח תקווה, ותאמין לי שאני פדנט ברמות קשות. תחלק את הבעיה לשתיים:

1. האם בזמן נסיעה בכביש ישר הרכב סוטה מעצמו לאחד הכיוונים? אם כן, כנראה (הדגשתי כנראה כיוון שזו לא חייבת להיות הבעיה)יש צורך בכיוון פרונט

2. האם כאשר הרכב נוסע ישר ההגה לא ממורכז? אם כן, יש כנראה צורך במירכוז הגה

לגבי כיוון פרונט, 250 ש"ח לכל ציר (קדמי ואחורי אם יש צורך). לגבי מירכוז הגה, זו עבודה של 1-2 דקות. ממרכזים את ההגה, אתה עושה נסיעת מבחן, ממורכז? סע לשלום, לא ממורכז? עוד 1-2 דקות כדי לתקן.

פורסם

שווה גם לעשות סבב גלגלים כי מעצם הנסיעה עם כיוון גלגלים לא תקין הצמיגים יכולים לקבל צורה חרוטית שגורמת לרכב למשוך גם אחרי שמתקנים את כל שאר הדברים.

במקרה זה ייתכן שהמשיכה תחליף צד ואז יש לחכות כמה מאות קילומטרים כדי שהחרוטיות (כמובן אם היא קטנה) תישחק.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...