Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איחור בהגעת מזוודה לחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטוח אמצא תשובות בפורום כמו בכל דבר...

אז ככה:

שבוע שעבר הייתי בחופשה ברומא המזוודה הגיעה לנו רק בערב האחרון של הטיול

לטענת אל-על המזוודה נסעה למינכן במקום לרומא

חוץ מהחזר הוצאות בסיסיות שאל-על אמורים להחזיר האם ניתן לקבל פיצוי בגין עוגמת נפש? (חברת הביטוח/אל על?)

במזוודה היו עדשות מגע יומיות וכל הטיול נהרס עקב כך..

האם למישהו מחברי הפורום היה מקרה דומה? אשמח לדעת מה קיבלתם מחברת התעופה/חברת הביטוח

תודה רבה!

פורסם

קודם כל, קרא את חוזה ההובלה שלך. זה שמודפס על כרטיס הטיסה. הוא מפרט את כל התחייבויות המוביל כלפיך.

דומני שחוק טיבי חל על איחורים וביטולים של טיסות, לא על מטען שאבד.

בכל מקרה, שכח מלעשות רווח קטן על חשבון על-על. בתביעות קטנות יפסקו לך את הוצאותיך, ואם היו סבירות תקבל אותן מאל-על גם בלי הליך משפטי. "עגמת הנפש" היא ביטוי פופולרי בקהל, אבל בית המשפט פוסק על סמך עובדות, ויהיה עליך להוכיח את הנזק שנגרם לך מעבר לצורך להכנס לכלבו הקרוב ולקנות תחתונים וגרביים. שיבוש בטיול יכול להיות נזק כזה אבל יהיה עליך לכמת אותו בכסף בצורה סבירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

על סמך מקרה שקרה לי לפני שנה וחצי עם אתיופיאן איירלינס:

1. החוק שמתייחס לאבדן מטען הוא אמנת ורשה.

2. במקרה שלי: פניתי לנציג חברת התעופה בשדה,מילאתי טופס תלונה על אבדן.

לאחר 72 שעות אתה זכאי לסכום של בערך 50 דולר לרכישת מוצרים בסיסיים (גובה הסכום משתנה בין מח' תיירים,עסקים,ראשונה).

לאחר חודש הוכרזה המזוודה כאבודה. מלאתי הצהרת תכולה.הייתי זכאי לסכום מקסימלי של 450$ בערך ( החישוב הוא לפי מפתח של סכום כלשהו/לקילו,שוב - בהתאם למחלקה שבה טסת).

למזלי לאחר עוד 3 שבועות המזוודה נמצאה

( מסתבר שטסה לצרפת במקום לאפריקה) והחזרה אלי כאשר דבר לא היה חסר ולא נגרם כל נזק למזוודה או לתכולתה...

לגבי פיצוי על עוגת נפש,כאשר התיעצתיש באותו זמן עם סוכנת הנסיעות של החברה בה עבדתי - שיהיה בהצלחה אבל אל תבנה על איזה פיצוי גרנדיוזי אם בכלל.

עריכה אחרונה על ידי adz

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...