Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat & Abarth 124

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע לי כמו הצעה:

היה נחמד אם מישהו שם היה "מרים את הכפפה" (או יותר נכון - מתעורר) ומחליט שבמקום למכור 9 בשנה במחיר מופקע, נמכור 100 בשנה במחיר הריאלי שלהן.

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, אני רוצה 235 במחיר שבו קניתי את הג'ולייטה, בארה"ב זה פחות או יותר המצב. אתה יודע איפה אני גר, רק תדאג שהיא תעמוד בחניה. כחול אסטוריל בבקשה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אז אני מציע שהם ישיקו את הג'וליה במחיר השקה זהה לזה שבאירופה. יש למישהו עוד הצעות מעניינות?

כן, אני מציעה לא לגרור את העניין להקצנות שמגחכות את הדיון.

אף אחד לא רמז אפילו בעקיפין למה שאתה אומר.

פשוט אומרים שאם כל יבואן אירופי מתמחר את ה124 באזור ה מיטו QV, אין שום סיבה שבארץ 124 תעלה כמו מיטוQV +100K ש"ח.

עכשיו רק נשאר לחכות לתימחור ה 124 בישראל, או שבמקום לחכות, אפשר להוועץ בחבר פורום שיש לו "ידידים יקרים" בהנהלה הבכירה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רומן, אני לא כ"כ מבין את הסרקזם שלכם.

אתה לא היית רוצה שרכבים בארץ יהיו יותר זולים?

ברור שאפשר להגיד "זה מה יש", אבל אתם מגנים על היבואנים קצת יותר ממה שמגיע להם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לדעתי אין שום סיכוי שהרכב הזה יימכר באזור ה-200K ובטח שלא מתחת לזה.

אני משער מחיר קרוב למיאטה עם הבדלים קטנים לפה או לשם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אביה - לא, פשוט מסבירים שבהיעדר הצעות אופרטיביות זה נראה כמו ביצ'ינג ללא תכלית. אלה מוצרי מותרות, בהם רעיונות כמו חרם צרכנים ודומיהם לא ממש ישימים. אפשר כמובן לכתוב מכתבים רשומים ליצרן ועוד בטח כמה הצעות שלא חשבתי עליהן, אבל לא אלה פלחי השוק בהם היבואנים ישושו לעשות משהו. כשסמל"ת ראו שה-159 לא מוכרת למשל, יצאו עם הדגם של ה-209K ש"ח. כך גם מאיר עם ה-S60 ב-200K. דלק, לעומת זאת, הביאו מכסה פיצית של מיאטות במחיר הזוי, בדיוק כמו שעשו טויוטה וסובארו, למשל, עם ה-BRZ/GT86. בפלחים האלה לא יהיה מאמץ.

יבגני - מקווה שעניתי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ענית, בסדר. יש הבדל בין להגיד שאין פתרון לבין להגיד שאין בעיה.

וכבר הצעתי לשלוח מכתב רשום \ רשמי למרקיונה. אולי אקסל של יבואנים גם יעזור, לא יודע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אמרתי שאין בעיה? אפילו בפוסט עליו התרעמת אמרתי שבארה"ב הייתי קונה 235 כמעט באותו מחיר שבו קניתי בארץ ג'ולייטה 170.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
סליחה. באמת. לא התכוונתי לפגוע.

שאלתי: האם רק אני חשתי אכזבה? לא ציינתי ולא כתבתי. רציתי לראות מה אחרים חושבים. אבל, כנראה שכמו שאתה אומר אנשים קוראים את מה שרוצים לקרוא.

אני מתנצל באמת, משום שניכר כי נפגעת [ואני לא מבין למה]. הרגשתי את מה שהרגשתי לא כי אני רוצה לקרוא על אכזבה או אשמח אם הרכב ייכשל, אלא כי צפיתי למכונית לנהג, שזה משהו שפיאט יודעת לעשות יותר טוב מיצרנים אחרים [אפילו הסאונד שממש מענג באבארת' לא מרשים ב124 לפי הכתבה]. אבל, כמו שפאלו אמר, מהביקורת הזו משתמע שמדובר במכונית "מעודנת" יותר - או פחות פאן - מהמאזדה. עבורי זה נקרא כקצת אכזבה, אבל מבחינה שיווקית אני מניח שזה הרבה יותר הגיוני.

הסיבה היחידה שאני מסביר את עצמי היא כי אני אוהב לקרוא תגובותיך, ולא מבין את המגננה והעקיצה. הייתי מצפה לתגובה כזו מהמתווכחים הרגילים של אלפא נגד העולם, אבל אני לא חלק מפנבויז של שום מותג, אז העקיצה כלפיי לא לעניין.

לא מופנה אליך בכלל, האמת מופנה לכולם, כולל אותי.

פורסם
אביה - לא, פשוט מסבירים שבהיעדר הצעות אופרטיביות זה נראה כמו ביצ'ינג ללא תכלית. אלה מוצרי מותרות, בהם רעיונות כמו חרם צרכנים ודומיהם לא ממש ישימים. אפשר כמובן לכתוב מכתבים רשומים ליצרן ועוד בטח כמה הצעות שלא חשבתי עליהן

בסה"כ מציג את חוסר האיזון, כפי שאני רואה אותו.

פורסם
אביה - לא, פשוט מסבירים שבהיעדר הצעות אופרטיביות זה נראה כמו ביצ'ינג ללא תכלית. אלה מוצרי מותרות, בהם רעיונות כמו חרם צרכנים ודומיהם לא ממש ישימים. אפשר כמובן לכתוב מכתבים רשומים ליצרן ועוד בטח כמה הצעות שלא חשבתי עליהן, אבל לא אלה פלחי השוק בהם היבואנים ישושו לעשות משהו. כשסמל"ת ראו שה-159 לא מוכרת למשל, יצאו עם הדגם של ה-209K ש"ח. כך גם מאיר עם ה-S60 ב-200K. דלק, לעומת זאת, הביאו מכסה פיצית של מיאטות במחיר הזוי, בדיוק כמו שעשו טויוטה וסובארו, למשל, עם ה-BRZ/GT86. בפלחים האלה לא יהיה מאמץ.

יבגני - מקווה שעניתי.

לא 209, 191 לדגם ערום לגמרי.

פורסם (נערך)

רומן, אני לא מבין מי הן ההצעות האופרטיביות אותן אתה מחפש.

אתה קנית ג'ולייטה. נניח ששילמת 170K ש"ח ונניח שזה מחיר הוגן בהתייחס למחיר באירופה.

דמיין לך עולם מקביל ובו אותה ג'ולייטה הייתה מתומחרת ע"י סמל"ת ב-225K.

מה אתה מציע במצב כזה?

יש לך "הצעה אופרטיבית" או שאתה פשוט לא קונה?

עריכה אחרונה על ידי Avia

פורסם

לקנות אוטו אחר. אני לא מתיימר לקבוע אם המחיר הזה הגיוני או לא ביחס לאירופה, אז אני מסתכל על מתחרות (ערכתי השוואה בשרשור של הג'ולייטה שלי, היא ממוקמת יפה באמצע) ועל יכולת הקניה שלי. 225K נכון לעכשיו מעבר לאותה היכולת, אז הייתי מחפש אלטרנטיבה אחרת.

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...