Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סורק תקלות - כולל ABS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אני מחפש מכשיר לסריקת תקלות לרכב, אחד שקורא גם תקלות ABS, כריות אוויר וכו' כי הבנתי שלא כולם כאלה.

כמובן שתמיד מחו"ל יותר זול אז מעדיף להזמין אחד מאיביי.

לפני זה כמה שאלות -

קודם כל לפי איך שאני רואה את זה עכשיו הרבה יותר משתלם לקנות מכשיר כזה בסביבות ה300-400 שקל מאשר לשלם למוסך כל פעם 250 שקל רק כדי להתחבר למחשב, לא ככה?

יש דגם או משהו מומלץ?

מה צריך לבדוק לפני שאני מזמין?

מה הסיכוי שבאמת הכל יעבוד כמו שצריך על הרכב שלי פונטו HGT 2001?

מה בדיוק הפירוש של ?CAN-Bus

זה לדוגמא - http://www.ebay.com/itm/MaxiScan-MS609-OBD2-Scanner-Code-Reader-Live-Data-ABS-enhanced-OBD-II-Mode-6-/281786512803?hash=item419bc8f5a3&item=281786512803&vxp=mtr אמור לעשות את הכל, רק שהמשלוח מסין ואני מעדיף אחד מארצות הברית כדי שיגיע מהר יותר.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

יש לך את fiatecuscan / multiecuscan עולה בערך 100 שקל הצלחתי לסרוק איתו את כל המערכות בפונטו 2004 אומנם לא HGT אבל לא מאמין שתהיה בעיה ...

הוא קורא גם ABS וגם כריות אוויר

פורסם (נערך)

אפשר הסבר על זה? לאן זה מתחבר כי אני רואה שזה רק כבל.

העניין הוא שב2001, לדוגמא עם מתאם OBD2 רגיל שמתחבר לפלאפון לתוכנות כמו טורק או אנג'י אפשר רק להתחבר אבל לא מעבר לא רואים כלום על הרכב. (ולא כי אני לא יודע להתחבר או משהו כזה)

הדבר הזה יצליח להתחבר לפיאט?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם (נערך)

יש פתרון בלי מחשב נייד?

יש כאן שתי בעיות - אין לי מחשב נייד, ובנוסף התוכנה שצריך להוריד יש לה גרסא חינמית שבטח לא הכל יעבוד שם, וגרסא שעולה עוד יחסית לא מעט כסף.

עריכה:

אוקיי, השגתי לי גרסא פרוצה של Fiatecuscan 3.62, מחשב נייד אשיג כבר, המכשיר הזה מגיע עם כבל USB שפשוט מחברים למחשב נייד?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

לפי מה שהבנתי אתה טועה.

עם הכבל הזה והתוכנה היא כן יודעת לזהות תקלות ולתת קוד.

נגיד תקלה בABS זה אומר מה הבעיה ואיפה היא קדימה/אחורה, שמאלה/ימינה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רציתי לעדכן בשביל מי שיכול להיות רלוונטי בשבילו,

אתמול קיבלתי את הכבל ואחרי סיבוך קטן (חבל שלא קראתי קודם את ההוראות שמגיעות עם הכבל), הכבל והתוכנה עובדים, מצליחים לקרוא נתונים, תקלות (גם בABS, במקרה שלי רק בABS), כתוב בבירור מה התקלה, וגם לאפס.

תודה ל lior134 :-).

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...