Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1.איך אני בודק את זה?

2. אם הסים של פלאפון מוגדר gsm אז יש 5 קוים מלאים של קליטה אבל ליד האייקון שלו יש הודעה "emergency calls only" וכאשר מנסים לחייג מתקבלת הודעה "not registerd on network".שיחות כמובן לא נכנסות.

אם הסים של אורנג מוגדר כ- gsm אז נראה שהכל בסדר אבל למעט שיחות למנויי אורנג וממנו למנויי אורנג, שיחות לא נכנסות ,

וכשמחייגים החוצה יש צליל חיוג אבל הצד השני לא מקבל שיחה נכנסת.

הסים שמוגדר כ-data service פועל באופן תקין.

סים של פלאפון לעולם לא יעבוד במצב GSM מסיבה פשוטה - לפלאפון אין רשת GSM. שיחות חירום (למוקד 112 בלבד) אינן תלויות בסים וניתן לבצען גם כאשר כלל אין סים במכשיר.

ה"קוים" שאתה רואה מציגים רשת אחרת (אורנג' או סלקום) אשר נקלותת במכשיר, אולם אינן מחוברות בהעדר סים מתאים.

לא יכול לעזור לך לגבי הקישוריות המוגבלת של אורנג', באמת תופעה מוזרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. אני יודע שפלאפון לא עובדים עם דור שני.רשמתי את זה.

2. קווי הקליטה אכן שייכים לרשת כלשהי אחרת למטרות חירום - ידוע.

3. בסופו של דבר,הסים של אורנג מתפקד סביר על GSM.

שוב,האם מישהו מכיר פתרון המאפשר להשתמש בשני הסים על דור 3?

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

זה המכשיר שלך?

אם כן אז הוא תומך רק בdual stand-by,

כלומר יש רק משדר-מקלט אחד במכשיר ולכן רק סים אחד פעיל בכל רגע נתון,

כלומר במידה ואתה בשיחה ומתקשרים לסים השני אתה לא תקבל אותה והצד השני ישמע רשת לא זמינה או משהו דומה.

וכך גם לא ניתן להשתמש בשניהם בדור 3.

ישנה אופציה של Smart Dual אצל סמסונג (?) שבה עדין יש משדר-מקלט אחד אבל מתבצע Forwarding (עליו יש לשלם בנוסף?)

כלומר אתה בשיחה מתקשרים לסים השני, הטלפון מעביר את השיחה לסים הראשון (למרות שהתקשרו לשני) ואז הוא שומע ממתינה ואתה כביכול רואה שיחה נכנסת בסים הראשון.

אבל זה רק לשיחות, לא ניתן לקלוט בשניהם Data. (אולי בהגדרות או בתוכנה אפשר לשלוט בהעברה של ה3G מסים אחד לאחר.)

בשביל Data צריך Active dual כלומר בטלפון אחד 2 משדר-מקלט,

וכל אחד עובד באופן עצמאי ולא מפריע לשני, גם בשיחות וגם בנתונים.

רק שכך הסוללה נגמרת פי 2 ואף יותר מהר.

פורסם

כן,זה המכשיר.

אוקי,הבנתי.

תודה על ההסבר!

ADZ.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...