Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברשותי galaxy S5 Dual sim, ושני SIM - אורנג' ופלאפון.

בהגדרות אני מגדיר את אחד ה-SIM כ- Data Service והגדרת הרשתות שלו היא WCDMA\GSM

(auto select),

ואז אוטומטית השני מוגדר כ-GSM,כלומר רשת 2G.

ה- SIM שהוגדר כ-Data Service מתפקד כיאות והשני,שכברירת מחדל הוגדר כ-GSM ע"י המכשיר, לא מאפשר קבלה והוצאה של שיחות.

עכשיו,איך פותרים את זה כך ששני ה-SIM יוכלו לקבל ולהוציא שיחות?..

בתודה מראש,ADZ.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם (נערך)

כל אחד מהם עובד ללא קשר למיקומו בסלוטים.

כאשר אני מגדיר אחד מהם בתפריט settings -> sim card manager כ-data service הוא מתפקד כראוי,והשני - שכברירת מחדל מוגדר אוטומטית כ- GSM לא מתפקד.

השאלה,בעצם,האם יש דרך לגרום למכשיר לאפשר לשני ה-sim להשתמש ברשת דור 3 לפחות במקביל,כי בארץ כיום אין יותר שימוש ברשתות דור 2 (G2),אלא רק WDCMA ומעלה.

עריכה אחרונה על ידי adz

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

לי יש S4 Mini Duos, שני סימים של אורנג, לא נגעתי בשום הגדרות.

הסים הראשון מוגדר כ GSM/WDCMA (auto).

הסים השני מוגדר כ - GSM Only.

אני יכול לקבל שיחות משני הסימים, שיחת אחת כל פעם.

הטלפון מתקשר תמיד מסים 1, כדי להתקשר מסים 2 אני בוחר אותו למעלה בתפריט שנגלל מלמעלה.

יש אפשרות ב SIM Card Manager שנקראת Dual Sim Always ON.

זה מאפשר לקבל סיחה מהסים השני גם אם אתה בשיחה כרגע בסים הראשון, השיחה פשוטה מפנת מהמספר של הסים השני למספר של הסים הראשון ומי שמתקשר שומע צליל תפוס אתה יכול לענות לשיחה השניה.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

אוקי - כלומר אצלך רשת אורנג' עובדת גם ב-GSM?

פורסם

אפשר לשאול מאיזה אזור אתה בארץ?

פורסם

אני מאזור הצפון.

יתכן שבמרכז עדיין רשת GSM (דור 2) קיימת ובפריפריה כבר לא?

פורסם (נערך)

דבר נוסף - יתכן שאין אפשרות להוציא שיחה מ-SIM שמוגדר כ-GSM למכשיר שה-SIM שלו מוגדר כדור 3/4,כלומר לנסות להתקשר מה-SIM שאצלי מוגדר GSM ל-SIM שפועל על WDCMA או יותר וכנ"ל - לקבל שיחות?

עריכה אחרונה על ידי adz

פורסם

איזה רום יש לך?

יש קליטה בסים השני? (באיזו צורה הוא לא מקבל שיחות?, כלומר מה קורה כאשר אתה מנסה לחייג ממנו או אליו?)

פורסם (נערך)

1.איך אני בודק את זה?

2. אם הסים של פלאפון מוגדר gsm אז יש 5 קוים מלאים של קליטה אבל ליד האייקון שלו יש הודעה "emergency calls only" וכאשר מנסים לחייג מתקבלת הודעה "not registerd on network".שיחות כמובן לא נכנסות.

אם הסים של אורנג מוגדר כ- gsm אז נראה שהכל בסדר אבל למעט שיחות למנויי אורנג וממנו למנויי אורנג, שיחות לא נכנסות ,

וכשמחייגים החוצה יש צליל חיוג אבל הצד השני לא מקבל שיחה נכנסת.

הסים שמוגדר כ-data service פועל באופן תקין.

עריכה אחרונה על ידי adz

פורסם

הטלפון באחריות? אולי פשוט תלך לחנות שקנית ויסדרו לך את הבעיה או שיחליפו את הטלפון/יקחו לתיקון.

אצלי ב-S3 עובד מעולה בלי שנגעתי במשהו מעבר להגדרה איזה סים הוא DATA.

פורסם

אותה בעיה בדיוק. לי יש פלאפון+סלקום. כשקובעים תעבורת נתונים ברשת סלקום, אז הסים של פלאפון עובר למצב דור 2. היות וברשת פלאפון אין דור 2, אז גם אין קו ברשת. כשמגדירים תעבורת נתונים בפלאפון, אין בעיה היות וסלקום פועלים גם בדור 2.

השאלה אם קיים מכשיר סלולרי שיכול לעבוד בו זמנית עם שני סימים שפועלים בדור 3 בו זמנית.

• תוכן חדש...