Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כשעבדתי במוסך מצאתי פתרון טוב לטביעת אצבעות, פשוט הלוואתי מחבר מעט onr, ובסיום העבודה (במידה והרכב ל נשלח לאחר מכן לשטיפה) עברתי עם מטלית מיקרופייבר ו onr.

ניקה מצויין, (זו המלצה על החומר הזה באותה הזדמנות).

לא יודע למה בעוד מוסכים לא משתמשים איתו או חומרים אחרים.

מקרה הפוך קרה לי,

יצאתי מהמורשה לאחר שעשו לי פרונט והעבירו לי גלגל אחורה, כדי למנוע מההגה למשוך שמאלה,

הרכב היה אחרי שטיפה, שפשפתי את הג'נטים כמו שצריך,

ופשוט יצא מהמוסך כשהג'נטים מלאים בסימני ידיים של גריז ופייח..

עוד מקרה קצת שונה,

היום התקנתי איתורן UBI לרכב,

לאחר שיצאתי מהסדנה שלהם, שמתי לב שהרבה חתיכות של בידוד על הרצתה [לא יודע איך לא שמתי לב לזה שנכנסתי לרכב]

פשוט חשפו חוטים והשליכו את הבידוד על הרצפה של הרכב,

ומצחיק זה שלא היה להם אנשים, והבעלים של הסדנה עשה לי את העבודה..

אם הוא לא נותן כבוד לרכוש של הלקוחות שלו, אין מה לצפות מהעובדים שלו.

Seat Ibiza FR

פורסם
זה גם משהו מעבר לזה. אין בארץ כבוד לאדם עובד, ולעבודה של אנשים, כולל עבודה של עצמך.

לכן יש כאן תופעות של זלזול והשחתה.

וזה לפעמים לא משנה כמה הבן אדם מרוויח על אותה העבודה, היחס זה מתחיל במנקה שבשבילו רטוב זה נקי, ו(לא)נגמר בראש ממשלה שכל הקדנציה עסוק באיפה לעשות עוד קומבינה כדי להכניס עוד כמה שקלים לחשבון בנק, ואז לקראת הבחירות להתחיל להתגרד ולהגיד שהנה ערבים רצים לקלפיות, כדי שאותו המנקה ממקודם יבחר בו.

כפי שנאמר, אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו אזובי העיר.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

גם לי זה מאוד מפריע.

אבל תכלס לרוב הלקוחות גם אין כבוד אפילו לרכב שלהם ולא ידעו להעריך את זה שטיפלו כמו שצריך ברכב שלהם.

אני נמצא במוסכים מורשים ורואה איך רכבים חדשים נראים כמו פחי זבל נוסעים הן בפנים והן בחוץ.

אני בוחר את נותני השירותים שלי בפינצטה והם אנשים שמודעים לחריטה העמוקה שייש לי לגבי שמירת רכבים ועדיין לפעמים קוראות תקלות קטנות. (שמוציאות אותי לגמרי מאיזון לכמה ימים ואחר כך אני מתרגל למתנה הקטנה שהשאירו לי - שרוב האנשים בכלל לא יראו שמשהו בכלל קרה)

פורסם (נערך)

ב"

שרשור הפוליטי שלאחר בחירות" תמצא עוד אנשים שמוצאים קשר בין הרמה המקצועית של נותני שירות בתחום הרכב לבין זהותו של מי שזכה בבחירות.

כנראה שכל אחד בשרשור הנוכחי, ההוא ובכלל - יכול להעיד על קורלציה בין אנשים אלימים ודעות שבטיות (או שיוך פוליטי אם תרצה). לצורך העניין תחשבו על איזה חבר/מכר ערס שלכם, ושאלו את עצמכם האם יש ספק בנוגע לשיוך הפוליטי שלו.

הבעיה היא שיש אנשים שנעלבים מכך, כי הם מבצעים הסקה בכיוון הלא נכון (ההפוך).

ההמצאה שלך בנוגע לשרשור ההוא, כנראה נובעת מחוסר ההבנה שלך בנוגע ליחס חד ערכי (קרי: --> ולא ).

אתה יכול להפריך את דברי בקלות אם תמצא ציטוט בשרשור אליו קישרת שתומך במה שאתה אומר ;)

לדעתי אין שום קשר בין פוליטיקה וזלזול, זה קשור לחוסר תרבות בסיסי. אנשים רגילים לשפוט את העולם לפי נק' המבט שלהם, וכך קורה שעבור הרבה אנשים עבורם הרכב זה מכונת A-->B והאסתטיקה שלו לא מעניינת - 'לפתוח דלת' על השכן זו פעולה לא חשובה ולא מעניינת. כי הרי "אם לי לא אכפת משריטות - לאף אחד לא אכפת!".. אין כאן קשר בכלל לדעות פוליטיות, זה נגע רע חוצה-מגזרים ושיוכים כאלו ואחרים.

בגלל זה אנשים חותכים בכביש, עומדים ברמזור ירוק ומדברים עם אדם שנמצא ברכב השכן, ושמים ז** על רכוש של אנשים אחרים. אני ואפסי עוד​.

אני יכול להעיד על עצמי, שעוד לפני שידעתי מה זה דיטיילינג, כאשר התניידתי בפג'ו '95 חבוטה ושרוטה, עדיין הייתי פותח דלתות כאשר פרק כף היד מקיף את סף הדלת שלי, בשביל להמנע מהשארת סימנים על הרכב השכן.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ההמצאה שלך בנוגע לשרשור ההוא, כנראה נובעת מחוסר ההבנה שלך בנוגע ליחס חד ערכי (קרי: --> ולא ).

783 בפסיכומטרי, 100 בחדו"א. אני חושב שאני די בסדר בתחשיב הפסוקים.

במקום להתפלמס על עניני לוגיקה בוא נתרכז בכך שאני הערתי לחבר פורום אחר שערב פוליטיקה במקום שלדעתי אינו ראוי, לכן הפניתי אותו למקום בו מקובל לדבר על פוליטיקה. אם פגעתי במי מחברי הפורום או בטוהר הלוגי שלהם אני מתנצל בכל לב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לי במוסך מורשה מאזדה השתמשו במברגת אוויר של הגלגלים כדי לשבור במכה את האזיקונים של הטאסות, וכדי להחזיר את הטאסות העובד דפק עליהם עם אותה מברגה ועשה באחת מהן חור. כשפניתי למנהל המוסך העובד אמר שזה היה שם מקודם ורק אחרי שביקשתי להצמיד את המברגה לחור כדי להוכיח שזה מזה קיבלתי טאסה משומשת, וגם זה אחרי שהם רצו שאחזור בשבילה עוד שבוע כי אין להם ואחרי שהתעקשתי הם 'מצאו אחת'.

קקטוסולר ידנית

פורסם

אני רק אציין משהו נוסף ואחרון...

לאנשים, לא כל כך איכפת, מרכוש שלא שייך להם.

גם אם הוא מקבל משכורת, עדיין לא איכפת.

אבל הדוגמא הכי טובה שאפשר לראות?, שירותים ציבוריים.

בן אדם חייב לחרבן על הקירות, על סביב האסלה, בפח אשפה ובכלמקום אחר חוץ מאשר בתוך האסלה?.

משתין בכל מקום סביב?.

אני בספק אם בבית שלו, הפרטי, הוא לא מוריד את המיים, אם הוא שומר על ניקיון.

זו תרבות שקיימת פה בארץ (אין לי מושג איך זה בחו"ל) ויותר נכון להגיד, חוסר תרבות.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
גם לי זה מאוד מפריע.

אבל תכלס לרוב הלקוחות גם אין כבוד אפילו לרכב שלהם ולא ידעו להעריך את זה שטיפלו כמו שצריך ברכב שלהם.

אני נמצא במוסכים מורשים ורואה איך רכבים חדשים נראים כמו פחי זבל נוסעים הן בפנים והן בחוץ.

אני בוחר את נותני השירותים שלי בפינצטה והם אנשים שמודעים לחריטה העמוקה שייש לי לגבי שמירת רכבים ועדיין לפעמים קוראות תקלות קטנות. (שמוציאות אותי לגמרי מאיזון לכמה ימים ואחר כך אני מתרגל למתנה הקטנה שהשאירו לי - שרוב האנשים בכלל לא יראו שמשהו בכלל קרה)

בול מה שחשבתי שקראתי את הכותרת!,

ליותר מידיי אנשים לא אכפת מהרכב שלהם, איך הוא נראה...רק שיוציא להם מעט כסף במוסך ויסע,

אז כשלהרבה אנשים לא בהכרח אכפת והם מחפשים לחסוך על הרכב,

הרבה בתי עסק בתחום יעשו את המינימום הנדרש ואפילו פחות ברכב כי זה מה שהרבה לקוחות מחפשים(לשלם כמה שפחות, רק שהאוטו יסע).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לפי דעתי בעידן של היום כבר לאף אחד בגדול לא ממש איכפת, עידן של ליסינג וקניה גיהוץ אשראי וקנייה ממגרשים, אני זוכר עוד כשהייתי ילד למי שהיה רכב בבית זה היה נחשב ל וואו, היום, זה כבר חסר משמעות במיוחד שהייצור הזול נכנס לעסק, כל היצרנים חוסכים וחוסכים ואחרי שנתיים שלוש הרכב נראה כבר גנקייה, זאת הסיבה גם שמעט מאוד אנשי מקצוע מבוגרים מהדור הטוב נותרו בעסק והם כן משקיעים מהלב, כל האחרים זה לגהץ תכרטיס ולעבור הלאה, כל מה שבאמצע לא מעניין, גם ככה הרכב קרעו תאמא שלו בליסינג אז מה זה כבר ישנה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני רק אציין משהו נוסף ואחרון...

לאנשים, לא כל כך איכפת, מרכוש שלא שייך להם.

גם אם הוא מקבל משכורת, עדיין לא איכפת.

אבל הדוגמא הכי טובה שאפשר לראות?, שירותים ציבוריים.

בן אדם חייב לחרבן על הקירות, על סביב האסלה, בפח אשפה ובכלמקום אחר חוץ מאשר בתוך האסלה?.

משתין בכל מקום סביב?.

אני בספק אם בבית שלו, הפרטי, הוא לא מוריד את המיים, אם הוא שומר על ניקיון.

זו תרבות שקיימת פה בארץ (אין לי מושג איך זה בחו"ל) ויותר נכון להגיד, חוסר תרבות.

בשרותים ציבוריים משתמשים גם אנשים משולי החברה שלא תמיד יש להם בית ולא תמיד נמצאים במצב נפשי תקין. גם בחו"ל זה ככה.

לך לשרותים ציבוריים בתשלום ותראה את ההבדל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הדיון על השירותים הציבוריים החטיף לי פלאשבאק ליפן, שם - ואני לא מגזים - השירותים הציבוריים בהרבה מקומות היו נקיים יותר מהשירותים שיש להרבה מאיתנו בבית.

ואני באמת, אבל באמת, לא מגזים.

בוא נגיד ככה, כשהחלפתי בגדים בשירותים בנמל תעופה, לא הפריע לי לעמוד עם גרביים בתא השירותים(!!!)

יפן יפן... וואו, איזו ארץ מדהימה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה לא מפליא אותי משום מה, הישראלים אומרים "כולה חתיכת פח", "גם ככה אתה נוסע בגרוטאה מה זה משנה לך עוד דפיקה או שפשוף פה או שם?",

אתה לא רוצה לשמור על הרכוש שלך? אל תשמור עליו. מצידי תיסע במזבלה על גלגלים, עם דפיקות ושפשופים מכל כיוון אפשרי, אבל למה אני צריך לסבול מזה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני קורא הרבה בפורום Audi Sport, דיונים לגבי פגיעות חניה מופיעים שם לא מעט.

מסתבר שגם רבים מהבריטים אומרים "כולה חתיכת פח" רק שאצלהם זה במבטא אנגלי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...