Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שני מקרים שקרו לי ועצבנו אותי מאוד:

1. הלכתי להחליף צמיגים ולעשות איזון גלגלים, הבחור, כדי להוריד את המשקולות הישנות מהג'אנט, חרט עם מברג בצורה אגרסיבית לכל אורך החלק הפנימי של הג'אנט. הוא היה יכול להוריד את המשקולות בלי לחרוט את כל הג'אנט.

2. כנ"ל, באיזון צמיגים במקום אחר, הבחור התקרב עם הג'ק כדי להרים את החלק הקדמי של הרכב, הג'ק היה קצת גבוה מדי ולכן קילף לי צבע מהחלק התחתון של סף הרכב.

ואני שואל, אין לי יכולת לצפות מראש את כל התרחישים שבהם אפשר לפגוע לי ברכב כאשר אני מגיע לבעל מקצוע. אני מצפה למידה מינימלית של כבוד לרכוש של אחר, במיוחד מבעלי מקצוע בתחום, מסתבר שזה לא קורה. האם אין מנוס ואני חייב להגיד לפני כל עבודה שאני סופר פדנט ואוי ואבוי אם יעשו לי נזק? כשאני מגיע לבעל מקצוע, מעבר לתקלה שכבר יש לי ואני מעוניין לסדר, אני לא רוצה לחזור הביתה עם נזק חדש שגרמו לי בבית העסק.

צריך למצוא את בעלי המקצוע שכן אכפת להם ויש כאלה, מנסיון.

חשוב שתפרסם את שם המקום, במיוחד אם אתה אומר שהוא מומלץ, כדי שהמקרה הזה יכנס לשיקול אם להמשיך להמליץ עליו בעתיד.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני רק אציין משהו נוסף ואחרון...

לאנשים, לא כל כך איכפת, מרכוש שלא שייך להם.

גם אם הוא מקבל משכורת, עדיין לא איכפת.

אבל הדוגמא הכי טובה שאפשר לראות?, שירותים ציבוריים.

בן אדם חייב לחרבן על הקירות, על סביב האסלה, בפח אשפה ובכלמקום אחר חוץ מאשר בתוך האסלה?.

משתין בכל מקום סביב?.

אני בספק אם בבית שלו, הפרטי, הוא לא מוריד את המיים, אם הוא שומר על ניקיון.

זו תרבות שקיימת פה בארץ (אין לי מושג איך זה בחו"ל) ויותר נכון להגיד, חוסר תרבות.

וואו, אתה צודק ב 100%. אם כבר בשירותים עסקינן, אני עובד בשנים האחרונות בחברות הייטק שונות, אנשים אינטיליגנטים, סופר חכמים ונעימים. אבל מה, כנס לשירותים, נראה כמו שירותים של תחנה מרכזית, פיפי על הקרש ומסביב. תמיד אני שואל את עצמי מי הדרעק שעושה את זה.

צריך למצוא את בעלי המקצוע שכן אכפת להם ויש כאלה, מנסיון.

חשוב שתפרסם את שם המקום, במיוחד אם אתה אומר שהוא מומלץ, כדי שהמקרה הזה יכנס לשיקול אם להמשיך להמליץ עליו בעתיד.

במקרה הזה של החלפת הצמיגים אלו לא המלצות בפורום כזה או אחר אלא המלצות כלליות אחרי חיפושים בגוגל. העניין הוא שלא ציפיתי שאפשר יהיה לגרום נזק, בסה"כ רציתי החלפת צמיגים ו/או איזון גלגל. לא עלה בכלל בדעתי שבזמן הכנסת הג'ק הבחור לא יוריד אותו למטה בעוד כמה ס"מ ויוריד לי צבע מהסף או שבזמן הורדת המשקולות מהג'אנט הבחור יחרוט לי את הג'אנט מבפנים.

פורסם

אם כבר מדברים על זה אז אני בטוח שכולנו נשמח לשמוע על שמות וכתובות של פנצ'ריות שאפשר לבוא אליהם בלי לפחד שמעכו לך את הסף כי חתיכת גומי לג'ק זה כל כך יקר או ישרטו לך את הג'אנט כי להניח אותו בעדינות זה קשה מאוד. וכמובן שיש להם גם צמיגים לא סינים

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הישראלי המכוער בא לידי ביטוי גם ברכבי חברה,

הרכבים שאנחנו משתמשים בהם בתוך נתב"ג לדוגמא,

מקבלים אותם ממשרות אחרות פשוט מיזבלה, הכל מסריח מלוכלך מלא זבל,ואני כמו אידיוט כל פעם מנקה, כל אחד והשריטה שלו...

פשוט כואב הלב לראות חוסר כבוד וזילזול במקום העבודה.

Seat Ibiza FR

פורסם

1. הלכתי להחליף צמיגים ולעשות איזון גלגלים, הבחור, כדי להוריד את המשקולות הישנות מהג'אנט, חרט עם מברג בצורה אגרסיבית לכל אורך החלק הפנימי של הג'אנט. הוא היה יכול להוריד את המשקולות בלי לחרוט את כל הג'אנט.

בגלל שאני כל כך פדנט ולא רוצה סימנים אצלי זה יותר קיצוני, אני אפילו לא סובל לראות את הדבק הישן על הגאנט שנותר מהסרת המשקולות הישנות.

לפני החלפת צמיגים אני מוריד את כל הרכבים מהרכב, מוריד מדבקות באמצעות חומרים ייעודיים מנקה את פנים הגאנט למצב חדש ורק אז נוסע לפנצרמאכר האהוב עלי.

פעם אחת באותה הזדמנות ניקיתי גם את כל בתי הגלגלים למצב של נקי כחדש אבל זה כבר שייך לתת פורום אחר :-)

פורסם
הישראלי המכוער בא לידי ביטוי גם ברכבי חברה,

הרכבים שאנחנו משתמשים בהם בתוך נתב"ג לדוגמא,

מקבלים אותם ממשרות אחרות פשוט מיזבלה, הכל מסריח מלוכלך מלא זבל,ואני כמו אידיוט כל פעם מנקה, כל אחד והשריטה שלו...

פשוט כואב הלב לראות חוסר כבוד וזילזול במקום העבודה.

לא מתפלא,

גם בצבא הרכבים נראים על הפנים ולאף אחד לא אכפת, אנשים סתם חורטים עם מפתח על הפלסטיקה כי גם ככה זה לא שלהם, או סתם הורסים ושוברים דברים, פשוט ביזיון שאנשים מתנהגים ככה.

גם ברכב שהיה לי בעבודה לא יותר טוב, רכב שסבל גם מהזנחה קוסמטית וגם מהזנחה מכאנית. מחסור בשמן, מחסור בנוזל קירור, רכב שמתחמם בעליות, לא הייתה אפילו טיפת מים במיכל של הוישרים, רחמנא ליצלן.

מזבלה עירוני בפנים - מלא זבל, בקבוקים ישנים, כוסות ישנות, הרבה מאוד אבק, בדלי ושיירי סיגריות, פשוט מגעיל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היום יש לי סקודה עם צבע כהה...

לפני כן, היתה לי רנו סניק, עם צבע בהיר והיא היתה ניראית, כאילו עכשיו היא יצאה מהפס יצור.

נקייה, שמורה, בלי שריטות.

אני מאמין שחלק מזה קשור לצבע הבהיר של הרכב, שלא ראו את דגש השריטות והמכות כפי שרואים על הסקודה.

הסקודה שלי קניתי אותה, היתה בת שנתיים על הכביש, היו לה מכות\שריטות חנייה (נהג מבוגר) והוא גם גר בצפון הארץ.

היום הסקודה ניראית, כאילו עברה מלחמה, מפוצצת בשריטות חנייה, מכות חנייה וכמובן שיש לי גם 2 מכות מכוערות ברמות, מנהגים שדפקו את הרכב ולא השאירו פרטים.

וד"א, דבר שהדהים אותי...

כאשר חיפשתי רכב לקנות, זה פשוט לא ייאמן איך רכבים ניראים ואנשים היו רושמים, רכב במצב חדש.

אתה מגיע לראות את הרכב, הצבע המקורי של הרכב כבר לא קיים כי שרוף מהשמש (אין מה לדבר על ווקס\פוליש).

ואם מבחוץ מצב הרכב הוא "מקובל" כי זה לא בשליטתךף אז בפנים?, פשוט לא ייאמן כיצד זה נראה.

אני לא מבין איך רכב בן שנה-שנתיים וכל הציפוי של הרדיו מקולף, המושבים במצב שנראה כאילו ניגבו חומוס מהמושב עצמו, פשוט בא לך להקיא...וזה כנראה מה שעשו בתוך הרכב, ולא מדבר על רכבים עם ילדים.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
אם כבר מדברים על זה אז אני בטוח שכולנו נשמח לשמוע על שמות וכתובות של פנצ'ריות שאפשר לבוא אליהם בלי לפחד שמעכו לך את הסף כי חתיכת גומי לג'ק זה כל כך יקר או ישרטו לך את הג'אנט כי להניח אותו בעדינות זה קשה מאוד. וכמובן שיש להם גם צמיגים לא סינים

הנסיון האישי שלי, י. מ. צמיגים מול קניון איילון וצמיגי לביטל בפתח תקווה, איזור התעשיה סגולה. שניהם ידעו לטפל בביצים המרובעות שלי בלי תקלות. הן מבחינת הרמת הרכבים עם החצאיות והן מבחינת המכונות להחלפת הצמיגים שכוללות משטחים מפלסטיק למניעת סריטת הג'אנטים הרחבים.

• תוכן חדש...