Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. האם וקס מתקלקל? יש לי וקס של ראלי מלפני שנתיים ובינתיים אני מיישם אותו על הג'אנטים אבל סתם מעניין אותי האם הוא מתקלקל?

2. אתמול יישמתי ווקס על האוטו של אחי, האוטו היה נקי,הפח קר, מרחתי שכבת ווקס, חיכיתי רבע שעה ולאחר מכן הורדתי הכל עם מטלית מיקרופייבר. משום מה שהעברתי את היד הרגשתי מין גרגירים כאלה. למה זה נגרם? האם צריך בדרך אחרת להוריד וקס?

פורסם

בשביל להוריד את הגרגרים צריך לעשות פלסטלינה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתנאי שאתה שומר את הווקס בתנאים טובים (מקום קריר ומוצל, מיכל סגור היטב) יש לו חיי מדף די ארוכים.

הווקס הזה לא ממש מתאים ליישום על גאנטים בגלל שהוא לא עמיד בחום, הוא יגן (וזו המטרה) אך לתקופה די קצרה.

יכול להיות שה"גרגרים" שהרגשת הם לכלוך שנדבק לצבע הרכב, תנסה לעשות פלסטלינה על אזור כזה ותראה אם זה נעלם.

לאחר הפלסטלינה כמובן יש למרוח ווקס משום שהיא מורידה את שכבת ההגנה הקיימת.

פורסם
בתנאי שאתה שומר את הווקס בתנאים טובים (מקום קריר ומוצל, מיכל סגור היטב) יש לו חיי מדף די ארוכים.

הווקס הזה לא ממש מתאים ליישום על גאנטים בגלל שהוא לא עמיד בחום, הוא יגן (וזו המטרה) אך לתקופה די קצרה.

יכול להיות שה"גרגרים" שהרגשת הם לכלוך שנדבק לצבע הרכב, תנסה לעשות פלסטלינה על אזור כזה ותראה אם זה נעלם.

לאחר הפלסטלינה כמובן יש למרוח ווקס משום שהיא מורידה את שכבת ההגנה הקיימת.

כרגע אני ללא פלסטלינה עשיתי. עשיתי וקס בלבד על אוטו לאחר שטיפה.

הגרגרים שאני מרגיש זה מעיין הרגשה של כאילו לאחר שהוקס התייבש וניגבתי אותו נשארו גרגרים יבשים של וקס.

אני מוריד את הוקס עם מטלית מיקרופייבר יבשה

פורסם

יכול להיות ששמת יותר מידי וקס והמטלית "נסתמה". אבל סיכוי טוב שפשוט צריך פלסטלינה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

זה די פשוט לבדוק אם זה ווקס או לכלוך שנתקע בצבע,

תרסס APC על איזור עם חספוס, הAPC יוריד את הווקס, אם החספוס עדיין קיים - זה לכלוך ונדרשת פלסטלינה, אם החספוס יורד - זה שאריות ווקס.

• תוכן חדש...