Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוצעת לי סובארו לגאסי עם הפרמטרים הבאים:

מודל 93, אוטומטית , נפח מנוע 1800.

יד שלישית.

טסט לשנה, אזעקה חדשה.

מערכת סטראופונית של קנווד + 5 רמקולים איכותייים.

עברה לפני כחודש טיפול גדול (לפי מה שהבנתי , צריכה לעבור כל שנה טיפול כזה, וכל חצי שנה טיפול קטן) + החלפת רצועת טיימינג

מצב מיכני ופיזי מעולה - אני מכיר את הרכב ואת הבעלים שלו ויכול לחתום על זה.

לפני כשנה עברה פחחות וצבע כללי - לא בעקבות תאונה אלא בעקבות גחמה של הבעלים , שרצה אותה "יותר יפה"

בתכלס הרכב נראה פיצוץ, ומוצע לי למכירה ב-16000 ש"ח כולל כל התוספות (הבעלים די לחוץ על אוטו חדש, ובגלל ההיכרות איתי מוכן לרדת למחיר הזה)

המכירון של רכב כזה הוא בסביבות 31000 .

שווה? (אני יודע שהרכב די בולע דלק...)

פורסם

כמה ק"מ יש לרכב?

לדעתי משהו פה לא תקין, אף אחד לא מוריד כמעט 50% מהמחירון כי הוא קונה רכב חדש. כנראה שהרכב עבר תאונה קשה או משהו קשה אחר.

גיא

פורסם

האוטו לא עבר תאונה , מדובר בקרוב משפחה , האמינות כאן לא נתונה לוויכוח.

המכוניות הללו נמכרות תמיד מתחת למכירון... במגרשים הציעו לו 17K-18K בעסקאות של החלפה, אבל הוא מעדיף כסף נזיל ולא לקנות ממגרש.

המצב הפיזי של האוטו באמת מעולה.

קילמטרז' עדיין לא לקחתי, אבל לא מדובר באוטו קרוע.

פורסם

מהכרות עם לגאסי אחת שעושה את המוות לבעליה, אני מציע לבדוק טוב אם החליפו מנוע, ראש, או משהו בסגנון, ובעיות תמוהות במערכת הקירור.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...