Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ערב טוב

בגדול מחיר הפרמיום כיום 188 על הכביש, מיגון חינם ו-100K מימון ללא ריבית ל-3 שנים או 2000 ש"ח הנחה כאשר בשנה שעברה בדצמבר 14 נתנו 9500 ש"ח הנחה או 7500+ 100K מימון

המחיר הזה לפרימיום או פרימיום+?

אני ממליץ לשקול דווקא את הלקשורי - יותר זולה (נדמה לי 176), הג'נטים 17'' במקום 19'' בפרימיום (יותר נוח) ויש גג נפתח, הדבר המהותי שחסר מהפרימיום/פרימיום+ זה המושבים מעור וקסנון. אני מעריך שבקיץ הישראלי עדיף מושבים מבד.

שאלה - האם מגיע הדגם החדש עם מסך המולטימדיה כמו במזדה 3 החדשה?

לגבי מימון - יש מצב שתקבל מהבנק או גוף מוסדי שנותן אשראי חוץ בנקאי הלוואה על סכום גבוה יותר, ובריבית נמוכה עד מזערית - הריביות כיום נמוכות מאוד ואולי מבחינת מימון זה עדיף.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
המחיר הזה לפרימיום או פרימיום+?

אני ממליץ לשקול דווקא את הלקשורי - יותר זולה (נדמה לי 176), הג'נטים 17'' במקום 19'' בפרימיום (יותר נוח) ויש גג נפתח, הדבר המהותי שחסר מהפרימיום/פרימיום+ זה המושבים מעור וקסנון. אני מעריך שבקיץ הישראלי עדיף מושבים מבד.

שאלה - האם מגיע הדגם החדש עם מסך המולטימדיה כמו במזדה 3 החדשה?

לגבי מימון - יש מצב שתקבל מהבנק או גוף מוסדי שנותן אשראי חוץ בנקאי הלוואה על סכום גבוה יותר, ובריבית נמוכה עד מזערית - הריביות כיום נמוכות מאוד ואולי מבחינת מימון זה עדיף.

שלום,

הדגם המשווק כיום כולל את מערכת המולטי מדיה החדשה, ברקס ידני חשמלי ועוד אי אילו שינויים

המחיר של 188 הוא לדגם הפרימיום שלדעתי יותר מפנק למרות שהחלון בגג לא חשוב לי. דגם הפרימיום + לא משווק יותר, ההבדל בגדול הוא שבפרימיום + היו רמקולים של BOSE.

מושבי העור, פנים הרכב הכיוונים החשמליים של הכיסאות מדברים אלי כאשר ההבדל לדגם הלקשרי הוא 10K ש"ח. השאלה היא האם מושבי עור מחזיקים מעמד בקייץ הישראלי? זה לא ברור לי

אין לי בעיקרון צורך במימון וניתן במקומו לקבל 2000 ש"ח הנחה. הבנק שלי, מוכן לממן אותי בפריים פחות חצי אחוז.

ב-2009 כשקניתי את המאזדה 6 הנוכחית רציתי להזמין סקודה אוקטביה ולא רצו לתת לי הנחה מעבר ל-2500 ש"ח למרות שהייתי מוכן להזמין עם הנחה גדולה יותר ופנקס הצ'קים היה פתוח, אחרי יומיים רכשתי את המאזדה 6 שלי עם כ-13,000 ק"מ 21 חודש על הכביש ב-116K ש"ח מליסינג. אין לי בעייה לקנות גם מאזדה 6 יד שניה אבל אני חייב ק"מ נמוך ורכב שלא יותר משנה על הכביש גם באם ארכוש את הדגם הקודם, אבל זה תלוי מחיר.

אני לא מבין את התנהלות יבואן מאזדה, אבל כנראה הוא יכול להרשות זאת לעצמו למרות ירידה של כ-20% במכירות לפי הפרסום שראיתי בגלובס

ערן

עריכה אחרונה על ידי carmonle

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם

השאלה היא האם מושבי עור מחזיקים מעמד בקייץ הישראלי? זה לא ברור לי

אני חושב שהבעיה לא אם הם מחזיקים מעמד, אלא שביום חם כשהאוטו בשמש הם מאוד מתחממים וכנראה זה לא נוח. זה לא מהנסיון שלי אלא של חבר בג'יפ דווקא, אבל העקרון זהה. חוץ מזה, אפ יש לך אפשרות לבחור את צבע המושבים, אני ממליץ לשקול לקחת מושבים בצבע בהיר (נדמה לי שיש להם בצבע בז') ולא שחור, מהסיבה שציינתי.

בכל מקרה, לדעתי מדובר באוטו מעולה, ויחסית למחיר מאוד מתגמל. אני בעצמי שוקל לרכוש, ואם וכאשר זה יהיה בהמשך ויד שניה ככל הנראה. איזה שינויים נוספים יש חוץ ממערכת המולטימדיה, ברקס חשמלי וכו'?

פורסם

הירידה בסגמנט של המאזדה 6 היא תופעה בשוק. זה לא מטריד את היבואן כי הוא מפצה על כך במכירות של CX5 במקום.

לדעתי הוא מראש מזמין הרבה פחות מלאי אז הוא לא לחוץ למכור. סביר שתוכל למצוא את הרכב בהנחה של כמה עשרות אלפים כליסינג 0 ק"מ.

הנחות אינן תלויות במועד בשנה, יותר תלויות בכמות המלאי וגילו ובשער המטבע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הירידה בסגמנט של המאזדה 6 היא תופעה בשוק. זה לא מטריד את היבואן כי הוא מפצה על כך במכירות של CX5 במקום.

לדעתי הוא מראש מזמין הרבה פחות מלאי אז הוא לא לחוץ למכור. סביר שתוכל למצוא את הרכב בהנחה של כמה עשרות אלפים כליסינג 0 ק"מ.

הנחות אינן תלויות במועד בשנה, יותר תלויות בכמות המלאי וגילו ובשער המטבע.

מנוע 2500 לא קיים בליסינג 0 ק"מ

ערן

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
:mm_yeah: אני משוכנע שלא תצטער על הבחירה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תתחדש, ביליתי עם גרסאת הסטיישן (V60) מספר שבועות ומאוד אהבתי את לוח השעונים ומערכת המולטימדיה המקורית, מערכות העזר מצויינות, הרכב מאיץ יפה מאוד ובולם נהדר, הוא די צפוף ליושבים מאחור ולפעמים מרגיש קופצני מדי, אך הכל מוצק ובמקום הנכון, מה גם שצריכת הדלק הפתיעה אותי לטובה.

סע בזהירות ותעלה איזו תמונה כשתקבל את הרכב.

haters will hate

פורסם

תתחדש! בחרת את הרכב הטוב ביותר בסיגמנט וגם מעליו.

אולי סוף סוף משהו הקשיב לי בפורום הזה ורכש וולוו...

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

תתחדש!

מעניין אותי לדעת האם היו לך איזה שהם בעיות בקרוסאובר או רק לקחת לטיפול שנתי /תקופתי

בזמן הלא ארוך שבו היה לך אותו

האם לדעתך עלויות טיפול בקרוסאובר הן יותר גבוהות ממשפחתית ממוצעת 1600 כמו i30 או טויטה קורולה?

פורסם (נערך)

תודה על הברכות ואני בטוח שאהנה מהוולוו החדשה

בקרוסאובר למעט הטיפול הראשון שעלה 500+ש"ח (כ-13 אלף ק"מ) לא היו כל בעיות

לאור נסיוני האישי בשנים האחרונות עם מאזדה 6, יונדאי I20 וכן ממידע מבעלי סוזוקי, עלויות התחזוקה של סוזוקי הן ממוצעות ולא בתחום היקר.

עם הוולוו ברור שאטפל רק במורשה יבואן מה גם שבמחיר הרכישה כללות 3 שנות אחריות ו-3 טיפולים ראשונים

ערן

עריכה אחרונה על ידי carmonle

• תוכן חדש...