Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,יש לי יונדאי אלנטרה מנוע 1600 שנת 2005

האוטו ברשותי כבר כמעט שנתיים ומאז שקניתי אותו לא היו תקלות כלל.

לפני כמה ימים שמתי לב שהחום של המנוע עולה,מיד עצרתי בצד כיביתי מנוע,פתחתי מכסה מנוע לבדוק מה הבעיה וראיתי שאין מים בכלל,לא ברדיאטור ולא במיכל פלסטיק שלו,מילאתי מים גם במיכל וגם ברדיאטור החום ירד והמשכתי בנסיעה שוב לכמה ימים נוספים.בהתחלה חשבתי שבגלל הימים החמים שעברו המים התאדו מה שלא הגיוני כי זו מערכת סגורה,אבל חשבתי שאולי דרך פקק לחץ של הרדיאטור,אך היום שוב פעם נסעתי ברכב והחום עלה פתחתי מכסה מנוע ונוכחתי לראות שהרדיאטור יבש לחלוטין אין מים בכלל אך לעומת זאת במיכל פלסטיק (עיבוי,אם אני לא טועה) יש מים עד הסימון הנחוץ.

רצוי לציין שאין נזילות ניראות לעין(בדקתי) ועוד משהו יש ריח מוזר כאילו של תבלין מסויים עמבה או משהו כזה שהתחיל להופיע אחרי ההתחממות הראשונה

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם
אם אין נזילה נראית לעיין גש לבצע בדיקת לחץ למערכת הקירור. מקווה מאוד שלא מדובר בבעיית ראש מנוע. מה המצב של מיכסה הרדיאטור?

מזאת אומרת מצב?! היה נעול באופן רגיל בלי פגמים שנראים לעין

אם הייתה בעיה של ראש מנוע הייתי רואה סימנים של מים על הפקק של השמן לא? (טחינה)

ואין לי שום סימנים..

פורסם

בבעייית אטם ראש לא מחייב עירבוב של שמן עם מים ותיתכן פריצה בין מעברי המיים לצילינדרים ואז ההיעלמות לא תראה בעין. מצב המיכסה לראות שהקפיץ שלו תקין, אוטם כמו שצריך. והגומייה שלו תקינה.

פורסם

פות"ש ,

כבר לאחר הפעם הראשונה זה היה צריך להדליק לך נורה אדומה- למה לא היו כלל מים ברדיאטור ובמיכל המים?

לא היה צריך לחכות עוד כמה ימים כדי לראות אם התופעה או להמשיך כרגיל כאילו זאת מעידה חד פעמית.

צריך לנסות ולבדוק מדוע הרכב בכלל הגיע למצב שאין מים?

בנוסף מומלץ למלא נוזל קירור ייעודי ולא מים רגילים.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...