Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel Pulse 6.5" ביונדאי גטס 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים ערב טוב,

רציתי לשמוע את הדעה שלכם לגבי הסט רמקולים הזה, איך הוא מבחינת שמע? (Morel pulse 6.5")

תקציב שלי עומד על עד - אלף שקלים.

יש לי דאבל דין Pioneer AVH-X2550BT

האם הם יתאימו עם זה והאם יתאימו לרכב בכלל? אני פשוט לא מבין בזה כלכך.

אשמח לשמוע עוד המלצות אפילו לרמקולים אחרים שיתאימו עם המערכת הזו.

תודה רבה

פורסם

Morel Pulse ? ואו, הרחקת. אתה מדבר על דגם שיצא לפני שנים כלל לא מעטות מייצור, והוחלף כבר ע"י 2 דורות, Morel Tempo ולאחריו Tempo Ultra.

אם תקציבך עומד על עד 1000 ש"ח תוכל כבר לרכוש את הטמפו אולטרה החדש.

אני מוכר סטים חדשים, שלא נפתחו מעולם, ועם אחריות לשנה, ב750 ש"ח.

צור עמי קשר אם אתה מעוניין, [email protected]

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם (נערך)
Morel Pulse ? ואו, הרחקת. אתה מדבר על דגם שיצא לפני שנים כלל לא מעטות מייצור, והוחלף כבר ע"י 2 דורות, Morel Tempo ולאחריו Tempo Ultra.

אם תקציבך עומד על עד 1000 ש"ח תוכל כבר לרכוש את הטמפו אולטרה החדש.

אני מוכר סטים חדשים, שלא נפתחו מעולם, ועם אחריות לשנה, ב750 ש"ח.

צור עמי קשר אם אתה מעוניין, [email protected]

מה לגבי התקנה, זה כולל?

בכל אופן, מה ההבדל בין הטמפו לבין האולטרה?

תודה

עריכה: לא הבנתי כלכך איך זה עובד, כמה רמקולים זה סט?

2? / 4? והאם זה יילך טוב עם הדאבל דין שיש לי

עריכה אחרונה על ידי Mr 44
פורסם

ההבדל בין הטמפו לאולטרה מתבטא בטוויטר שיורד נמוך יותר, עד ל3200 הרץ, כמו כן מידבאס משופר עם מגנט גדול יותר, שמותאם לעבוד טוב יותר בדלת הרכב. כך יש גם שיפור גדול בתחום הבאס.

הסטים באים עם 4 רמקולים - 2 טוויטרים קטנים ושני מידבאסים 6.5", ביחד עם 2 קרוסאוברים.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
ההבדל בין הטמפו לאולטרה מתבטא בטוויטר שיורד נמוך יותר, עד ל3200 הרץ, כמו כן מידבאס משופר עם מגנט גדול יותר, שמותאם לעבוד טוב יותר בדלת הרכב. כך יש גם שיפור גדול בתחום הבאס.

הסטים באים עם 4 רמקולים - 2 טוויטרים קטנים ושני מידבאסים 6.5", ביחד עם 2 קרוסאוברים.

ואתה מוכר את הטמפו אולטרה? ואשמח אם תענה, אתה גם מתקין?

עוד שאלה קטנה - בהסבר שלך התכוונת שהטמפו אולטרה יש לו שיפור גדול בתחום הבס?

פורסם

אני מוכר ומציע גם התקנה, בתוספת תשלום.

ונכון, יש שיפור משמעותי בתחום הבאס, ובטווח התדרים של הטוויטר.

פורסם
אני מוכר ומציע גם התקנה, בתוספת תשלום.

ונכון, יש שיפור משמעותי בתחום הבאס, ובטווח התדרים של הטוויטר.

שלחתי לך מייל.

אשמח לשמוע פרטים, נדבר.

תודה

פורסם

אני הייתי ממליץ על יד 2 בכלל ואם לא אז להוסיף כמה שקלים וללכת על הוירטוס ולא על טמפו

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תוכן חדש...