Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וקרירות לכולם.

לא כ"כ ידעתי אם לשאול כאן או אצל ה"אסטטיקה".

מצ"ב תמונות של הבד החיצוני שהתחיל להיפרד מריפוד התקרה, ממש בחיבור הפנימי של חלון החזית, מאחורי סוכך השמש המתקפל.

השאלה שלי היא עם איזה דבק להדביק אותו חזרה? כזה שיתפוס את הספוג, שגם הוא כבר לא בימיו הצעירים ואני יכול לפורר אותו באצבעות, וגם שלא יתקוף אותו או משהו אחר.

תודה.

1.jpg

2.jpg

פורסם

היה לי אותו הדבר ב 307 שלי.

זה רק יחמיר עם הזמן,אתה חייב ללכת לרפד מקצועי ולהדביק ריפוד חדש,עניין של 700 שקל וזה יראה כמו חדש.

פורסם

השיטה הקמצנית זה דבק מדולל במים לטבול ספוג ולעבור על כל החלקים שנפרדים מבחוץ כדי שידבק טוב

גילוי נאות - לא יישמתי את השיטה אך בכפרים של בני דודנו ככה מטפלים בבעיה

פורסם

לא להשתמש בדבק נוזלי מדי כי ישארו סימנים זה "ירטיב" את הריפוד ולא יראה יפה מהצד שזה צריך להראות יפה.

קרה לי פעם בבמוו 528 שנת 2000 במקרה די רציני

מה שעשיתי זה לקחתי בשיפוד עץ קצת דבק מגע, ממש ממש ממש מעט יש לציין

והתחלתי למרוח בשכבה אחידה - נדבק יופי

פורסם

בעיה מוכרת ב 307 שגם אני סובל ממנה. כנראה הם מדביקים את הריפוד של הגג עם שאריות של מרק צפרדעים ולא עם דבק...

אני ברוב ברוטליות הדקתי עם אקדח סיכות...עד שאתארגן להגיע לרפד.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...