Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן בפונטו קקי. אין מילה אחרת לתאר אותו. אולי זה כי הוא צאצא של המזגן הכל-כך-מעפן-שהוא-הפך-לאגדי של האלפא 156 ואולי זה סתם כי מעפן.

אני בונה על זה ששתי האמירות האלה לא נכונות ופשוט חסר קצת גז או שצריך לעשות כיול או השד יודע מה. לכן אני זקוק לעזרתכם, הו חברי פורום יודעי כל. איפה אני מוצא מזגניסט טוב והגון באיזור של כפ"ס-ת"א (בערך, לא קריטי עוד 5-10 ק"מ לכאן או לשם). אני רוצה מישהו שיסדוק את המערכת ויעשה עבודה נורמלית (אם צריך) ולא מישהו שבלי לראות את האוטו יחליט שהלך המדחס והרצועת אביזרים חלשה ושבכלל עדיף לי להשאיר לו את האוטו והוא ינסה למכור אותו לברזל כי אין מה לעשות איתו.

תודות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה, אבל אני רואה שאף אחד ממי שנתת לא "מתמחה" במזגזינציה. יש דבר כזה בכלל? או שרוב המוסכים הכלליים היום כבר עוסקים גם בזה?

פורסם

בדר"כ חשמלאי רכב מתעסק גם עם מזגנים.

רבים מהמוסכים הכללים מתעסקים גם בזאת או שיפנו אותך לבעל מקצוע שאיתו הם עובדים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עדכון חם (תרתי משמע) מהשטח: הייתי אצל עמוס, המזגן נבדק, פסק הדין - זה מה יש. מסתבר שהמזגן של הפונטו לא נפל רחוק מהעץ שהוא אלפא 156. המזגן פשוט לא חזק במיוחד. באסוש.

אבל לא רצו לקחת כסף, so I have that going for me, which is nice.

פורסם

כיף לשמוע שהגעת לעסק הגון.

אני מתלבט אם לפתוח שרשור חדש, בינתיים אנצל"ש את השרשור שלך... אני מחפש מזגניסט הגון באיזור חיפה.

אשמח להמלצות. אם לא תהיה היענות אפתח שרשור חדש :)

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

בדקו את כמות הגז (עם שעונים) וטמפ' יציאה אבל עם היד ובלי מדחום. מכמות האנשים שהיו שם אני נוטה להאמין לכישורי חישת הטמפרטורה וכמות הנסיון של הבנאדם שעבד על האוטו שלי.

לא יצא לי לבדוק ברכב אחר את איכות המיזגון, אבל זאת נקודה מעניינת. נראה מה אפשר יהיה לעשות בנידון.

נקמיצ'י, לא היה תור בכלל, אבל זה בזכות העובדה שיש להם 6 עמדות (או 5, או 7, לא זוכר בדיוק) ואני נכנסתי בדיוק לאחרונה שהייתה פנויה.

פורסם
כיף לשמוע שהגעת לעסק הגון.

אני מתלבט אם לפתוח שרשור חדש, בינתיים אנצל"ש את השרשור שלך... אני מחפש מזגניסט הגון באיזור חיפה.

אשמח להמלצות. אם לא תהיה היענות אפתח שרשור חדש :)

אני ממליץ על נביל ברהום בצ'ק פוסט.

הגעתי אליו במקרה לפני כשבועיים והוא הפגין מקצועיות והגינות רבה.

• תוכן חדש...