Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי שאלה לגבי חיישן מצערת בסוזוקי איגנס 2001 מנוע 1.3 אוטומט.

האם לאחר ניתוק החיישן וחיבורו מחדש הוא חוזר לפעולה? או שחייבים לאפס תקלה במחשב על מנת לגרום לו לחזור לפעולה?

ניתקתי אותו ונראה שלאחר הניתוק הוא אינו חוזר לפעולה ונדלקה לי נורת מנוע ברכב.

אם למישהו מכם היה ניסיון דומה אשמח לדעת.

כמה צריך לעלות חייש כזה באינטרנט? חיפשתי באייביי ונראה שזה יקר ממש קרוב ל 100 דולר

אז אולי לא חיפשתי נכון...

תודה רבה לעונים

עידו

פורסם

פרקתי את החיישן מכיוון שישנה בעייה שהטורים היו עולים ויורדים בצורה אגרסיבית 0 ל 1000 בקטע מוגזם.

פרקתי רק את הקונקטור והחזרתי.

לאחר הפרוק נדלקה נורת מנוע אך הבעיה פסקה. לכן רציתי להבין אם הפרוק גרם לכך שהחיישן לא יתפקד?

הייתי רוצה להחליף חיישן אך לא מצאתי מקום לרכוש אותו במחיר הגיוני. בית מצערת משומש מוכרים באזור ה 600 שקל ואני מניח שהוא כולל את החיישן.

תודה רבה,

עידו

פורסם

עזוב רגע את המצערת ותתחבר לסורק תקלות ושלוף קוד תקלה. חבל סתם שתזרוק כסף.

כל סורק תקלות פשוט שיש לכל אחד כמעט פה בפורום יכול להתחבר לריכבך.

• תוכן חדש...