Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם!

שקר ושמו "פחומי": הוריי מתגוררים בבאר שבע בשכונת רמות היוןקרתית. לפני כמה חודשים עיריית באר שבע יצאה בקמפיין ענק (ויקר, על חשבון התושבים) בנוגע להפרדת פסולת אלא שדיבורים לחוד ומעשים לחוד: הבוקר בשעה 6:10 העובדים שהיו אומרים לפנות את ה"פחומי" פשוט לקחו את הפסולת מה"פחומי" של השכנים והעבירו אותו לפח הירוק בדירה של ההורים שלי כדי לחסוך לעצמם בעבודה. כשההוריי התקשרו לעירייה נאמר להם שהזבל יפונה רק בעוד יומיים (בקיצור, בעייה שלכם). באמת "כל הכבוד" למר רוביק דנילוביץ' ולעיריית באר-שבע על ההתנהלות הגרועה, העיקר גובים ארנונה כמו בסביון אבל נותנים שירותים כמו במחנה פליטים ג'באליה!!!! כמובן שפניתי שוב לעירייה עם העתק למשרד הפנים ולמשרד להגנת הסביבה אבל עד שהם יענו, ההורים שלי סובלים מהריח (אבא שלי תמיד דואג לשמור על הפח נקי ולנקות אותו עם סבון כדי למנוע ריחות). פשוט בושה לעיריית באר שבע.

מה דעתכם? יש עוד משהו שניתן לעשות בנושא?.

פורסם

אל תכעס, ברמת השרון חילקו בכל הבתים המשותפים פחים חומים למיחזור פסולת אחרת. (לא זוכר מה לאן)

משאיות הפינוי אשפה צולמו כשהן מעמיסות כל כל הפחים יחד לאותה המשאית.

עוד ממעללי רמת השרון...לפני שש שנים עברנו לבית חדש. קניתי פח גדול עם גלגלים שהתאים למסתור מיוחד. הפועלים היו לוקחים את הפח שלנו, ועוברים איתו בכל השכונה וממלאים אשפה מכל הפחים באיזור. ברור שאחרי שבוע הפח היה מסריח. פניתי לעירייה, הם התנצלו "לא יקרה שוב". פעם. פעמיים. שלוש...בסוף פניתי לגל"צ. היה איטם רייחני. ומאז התופעה נפסקה. כעת הפח שבור, גלגל אחד כל הזמן יוצא, הציר של המכסה שבור ועוד - אני לא מתקן ולא מחליף. זה מה שיש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

עדכון: יש סוף טוב לסיפור ומגיע לראש העיר מילה טובה.

שלחתי פנייה בשמם עם העתק למשרד להגנת הסביבה ולמשרד הפנים על התנהלות המוקד העירוני.

למחרת מוקדם בבוקר ראש העיר בעצמו התקשר להוריי ואמר להם שיטפל בנושא אישית.

כמו כן הוא אמר להם שאם יש בעיה הם מוזמנים תמיד לפנות אליו והוא יטפל בזה.

הנושא טופל על ידו בצורה טובה, ובאמת מגיע לו פירגון. הלוואי שראש העיר בעיר שאני גר בה עכשיו היה מתייחס ככה לתושבים.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

יפה מאוד שראש העיר עשה זאת. מקווה שיעמוד מאחורי המילים שלו ושהנושא באמת יטופל.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עוד דוגמה מחממת לב לכוחו האינסופי של האופטופיק.

:-)

פורסם
יפה מאוד שראש העיר עשה זאת. מקווה שיעמוד מאחורי המילים שלו ושהנושא באמת יטופל.

תודה על הפרגון, מבטיח לעמוד מאחורי דבריי והנושא יטופל.

פורסם

לכל מי שלא יודע עדיין זה סוד גלוי שהממשלה החליטה על הפרדת הפסולת הביתית כבר לפני כמה שנים, אך

בפועל אף רשות לא התארגנה עדיין למהלך, ובמזבלות עצמן עדיין אין אפשרות להפרדה שכזו (לוקח זמן ובעיקר כסף

על מנת לבצע הפרדה שכזו). כששאלתי על זה התשובה שקיבלתי לתדהמתי היא שהנושא מקודם וייקחו אי אלו שנים

עד שהמזבלות יוכלו להפריד פסולת בייתית ולכן בינתיים רוצים "לחנך" את הציבור כבר מעכשיו ולהכינו להפרדת פסולת,

ולכן בכמה רשויות כבר מפרידים פסולת לפחים שונים אך בפועל הכל נאסף יחדיו במזבלה לאותה ערימת פסולת.

מצחיק - אבל זה מה שיש.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם
תודה על הפרגון, מבטיח לעמוד מאחורי דבריי והנושא יטופל.

כשמגיע פירגון, מקבלים פירגון.

בזמן האחרון אני שוקל לרכוש נכס. האם הבנייה חופשית, או שיש תקן לגודל/ צורת הפטרייה?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מישהי שאני מכיר יצאה בעבר עם רוביק דנילוביץ' למשך תקופה מסויימת. יש לגברת רק מילים טובות לומר עליו, לטענתה הוא אכן לוקח דברים באופן אישי ואינו מניח להם עד שהם באים על פתרונם.

ההתנהלות שלו, כפי שתוארה כאן ע"י פות"ש, כלל אינה מפתיעה אותי, למעשה היא מתאימה במדויק למה שאותה אחת סיפרה לי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה גורם לאדם שנתקל בבעיה עירונית לא להתקשר להתלונן בגורם הרלוונטי אלא לפתוח שרשור איסוף אשפה בפורום רכב, כנראה לעולם לא אבין, בכל מקרה, ננעל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...