Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מאמין שהם עדיין ממשיכים עם העיצוב הזה. כל ההונדות האלו נראות לי אותו דבר מאז שהייתי בתיכון ב2006 והתלהבתי מעיצוב החדשני בזמנו. אני עוד רגע מוצא את עצמי בן 30 והונדה עדיין לא החליפה עיצוב. :|

אז מבחינתי העיצוב משעמם, ואם גם הביצועים משעממים? הגיעה הזמן שמישהו שם יתעורר.

כמה שנים נשארת כיתה בנאדם??

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרי לא נקנה עוד אוקטביה או GTI. אנחנו מעדיפים אותן כי הם יותר כיפיות ,בנוסף באוקטביה התא מטען מאוד נח בעיקר עם ילדים.ההונדה נוסעת יחסית מעט באמצע השבוע ובסופש היא עומדת.

הכוונה היא לקנות שוב רכב טוב ואמין לשנים רבות ,אני מניח שזה יקרה זה יהיה או סיוויק או סוזוקי קרוסאובר אולי מזדה 3 הצבק 1.5 וגם אז נעדיף את האוקטביה או בוודאי פולו GTI על כל אחת מהן.

פורסם (נערך)
Nakamichi, לא נשארתי כיתה. אני 26 וחצי והם רק שיחררו את המתיחת פנים. זה אומר עוד שנתיים לפחות עם העיצוב הזה בארץ.. אני כבר אנשוק ל30. עריכה אחרונה על ידי djyakini

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

David 32 הקדים אותי לגבי ההבדלים בטכנולוגיות שציינתם בכתבה.

אוסיף ואומר רק שזה לא התמחור של הסיוויק ספציפית יקר מדי, זה התמחור של כל מותג הונדה בישראל שדורש מחירים מוגזמים על שלל דגמיו (אבל עדיין כנראה בזכות שיווק ותדמית נכונה) מצליח להתקיים בלי הפרעה בנישה הנוחה שלו.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

אני לא חושב שהיבואן - מאיר במצב כל כל מזהיר. לדעתי הם יכולים להצליח הרבה יותר עם וולבו, הונדה ואפילו יגואר. לדעתי האסטרטגיה השיווקית שלהם לוקה בחסר וכך גם התמחור ( למרות שבוולבו הם קצת תפסו את עצמם )

פורסם

לא נהגתי בסיוויק האצ'בק אבל כן נהגתי בסיוויק סדאן וסטיישן. שתיהן מכוניות מאכזבות למדי לדעתי, אין בהן שום דבר שאין ברכבים כמו אופל אסטרה או סיאט לאון שמצדיק את פער המחיר. הגיר מיושן ומסרס את ביצועי הרכב, המנוע חלש, האבזור לא מלהיב, התנהגות הכביש רופסת.

בכלל, נדמה שהונדה מוותרת בשנים האחרונות על השוק האירופאי ואנחנו בתוכו. שום דבר מעניין לא השיקה פה הונדה מאז אמצע שנות ה-2000. הדבר היחיד שבאמת התחדש מאז זה ה-CRV וגם זה בגלל שהוא בכלל מיועד לשוק האמריקאי ומגיע אלינו "על הדרך". לא ג'אז חדשה, לא סיוויק חדשה באמת, לא ג'יפון קומפקטי, לא אקורד. כלום. הכל תקוע כאילו עולם הרכב נעצר בשנת 2007.

יאללה, תתקדמו!!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המנוע הזה הוא פנינה, חזק, חסכוני ואמין - פשוט צריך לשדך אותו רק לגיר ידני. התיבה האוטומטית מוכוונת לחיסכון, לא לביצועים ואת זה היא משיגה בצורה סבירה.

כשהמנוע משודך לגיר ידני אעדיף אותו בכל רגע נתון על פני 1.2TSI ואפילו על פני ה1.4. הרכבים של VAG זריזים בזכות מנועי טורבו שהם לא שיא האמינות ובזכות גירים רובוטיים לא אמינים בעליל (כן, יש את הDSG6 אבל הוא בקטגוריית מחיר שונה). כשהמנועים משודכים לגיר ידני, ידו של ה1.8 של הונדה היא על העליונה.

יחד עם זאת, המנוע הוא כמעט הנקודה החיובית היחידה ברכב המיושן והיקר הזה.

פורסם

כתבה מעולה, אבל יש משהו שלא הבנתי, איך יש הפרש ביצועים בין 2 רמות האיבזור?(תיבת הילוכים אוטומטית)

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
המנוע הזה הוא פנינה, חזק, חסכוני ואמין - פשוט צריך לשדך אותו רק לגיר ידני. התיבה האוטומטית מוכוונת לחיסכון, לא לביצועים ואת זה היא משיגה בצורה סבירה.

סיביק: 1340 ק"ג, 1.8 ליטר, 142 כ"ס, 17.7 קג"מ, 5 הילוכים אוטומטי פלנטרי.

רכב אחר: 1397 ק"ג, 1.6 ליטר, 133 כ"ס, 16.5 קג"מ, 6 הילוכים אוטומטי פלנטרי.

על אחד מהם נרשם שהוא עם לוק ספורטיבי אבל שהמנוע והגיר לא מספקים את הסחורה, על השני נטען שהוא משפחתית מתוחכמת, בעיקר בשביל צפונבוניות שרוצות להיראות "עם", אבל כבדה על המנוע.

אתם מבינים כמה מכוניות כל-כך שונות, צרובות לנו בתודעה עם דעות קדומות בגלל סמל על הגריל או שם או עיצוב ?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

^ שכחת לדבר על הדלק:

סיביק: דרגת זיהום 4.

הרכב האחר שלך: דרגת זיהום 15.

אני אישית חובב המותג (אפילו נוסע ברכב שלהם), אבל ההבדל בין המנועים הוא שמיים וארץ.

פורסם

YEV, גם את ה1.4TSI אפשר לשדך לתיבה ידנית במקום DSG7 השנוי במחלוקת ולקבל מנוע שהוא אמין ומהנה הרבה יותר. אומנם יחסרו לו 20 כ"ס אבל הוא מפצה על כך בעוד כמעט 3 קג"מ שזמינים הרבה הרבה יותר מוקדם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

יש לי הרבה שעות נסיעה על סיויק 1800 מבציר 2010 נדמה לי (לא שמשהו השתנה מאז....), אחלה מנוע כשמשווים אותו לאחיו האטמוספריים, לא בר השוואה בכלל כשמשווים אותו לאחיו המוגדשים (אחיו: רכבים אחרים מאותו סגמנט ותמחור).

כל הדיבורים האלו על כוח סוס לא מאוד מעניינים, לדעתי. זה שיש 140 כ"ס בסל"ד גבוה לא עוזר לי ביום יום כשאני צריך האצת ביניים, אני לא אוהב לנסוע ב THRASHING MODE ואני נוטה להאמין שהרוב כמוני. אני אקח 20- כ"ס יחד עם 3000- סל"ד בזמינות הכוח בלי למצמץ פעמיים - but hey maybe it's just me :o

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כמו שכתוב, שיווקו באירופה החל ב2015. מבחינת כל העולם מלבד יפן, הרכב החל להימכר ב2015.

גם אם אזרום עם זה שהרכב כביכול הוצג מזמן, עדיין אפשר לזקוף לזכותו מנועים חדשים כפי שמופיעים בכתבה שצירפת.

אז יש חידושים, הם פשוט מתעכבים מעט.

אני מסכים איתך שהיצרן הזה צריך להתקדם מהר יותר, אבל אי אפשר לומר שהוא תקוע לגמרי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...