Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע השוק האמריקאי שונה לגמרי מהשוק האירפואי. לאמריקאים (למרות שהתחילה המודעות לחלחל) עדיין הכי טבעי מנוע v6 פשוט.

HONDA CIVIC hatchback-RED

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
1. העיצוב שמופיע אצלך בסמלון לא ממש רחוק מהעיצוב של החדשה.

2. עיצוב פנים מוצלח ועתידני?

לגבי המוצלח אפשר להתווכח, זה עיניין של טעם, מקובל. אבל עתידני? זה אותו העיצוב שרץ כבר מ2006 רק שהעמיקו את הקשתות של הדשבורד. נראה קצת כמו סחיטה של הטיפות האחרונות של הלימון במקום לעצב משהו חדש.

3. אתה כנראה לא תראה מבחן של אוריס או I30 שמתעמק ביכולות הדינמיות של הרכב כל כך, למה? כי הן לא מתיימרות להיות משהו שהוא לא משפחתית סטנדרטית במרכב הצ'בק. הונדה לעומת זאת, מתחילה בעיצוב רכב שמבטיח ביצועים, ממשיכה במיתוג מעל המשפחתית הסטנדרטית ולקינוח מקבלים דעת קהל שמדובר ברכב ספורטיבי טהור שממש במקרה קיבל מרכב משפחתי, להלן דומגא:

אז ברור שבוחן, במיוחד אחד שעדיין לא יודע ויטק מהו, יבוא למבחן עם ציפיות לא רק בתחום הפרקטי כדי לספור מחזיקי כוסות, תאי אכסון, פתח הטענה של התא מטען, אלא גם יצפה לערך מוסף בתחום ההתנהגות והביצועים.

הסיבה לפסילה של הרכב זה התמחור, אם הוא היה עומד על 128K לבסיסית ו135K גג למאובזרת אף אחד לא היה בא בטענות אלא כנראה כותב שזאת אלטרנטיבה נהדרת למי שמשתעמם מI30, אבל כשהגרסא המאובזרת מגרדת את ה150 אלף במחירון (מרחק אלפים בודדים מלאון 1.8!!!) אז יש מקום לדבר על ציפיות ואכזבות.

שמחתי שהוצאת אותי טמבל שבטוח שהונדהזה פרארי...

כמובן שדברי הוצאו מהקשרם ושלכולם יהיה ברור שאני מדבר על ההונדות של שנות ה90 וכן כולכם עכשיו חושבים שזהו חרצתי את דיני

גם חובב הונדה וגם שנות התשעים ממש בן דוד קלאסי. אז דבר ראשון אני לא בן דוד למודאגים

אבל כשהונדה הוציאו מ1600 תמיד לפחות 10 כס יותר מכולם זה היה רק בשנות התשעים וגם השפיץ שתמיד משגעת אותי עם 119 כס בלי ויטק... וזה למה מחפשים את הערך מוסף הספורטיבי בהונדה

פורסם

לנהוג בויטק ולהבין... לא מדובר כאן ב-2 ליטר שיש בTYPE R או ב-S2000. ה-1.8 לא בדיוק פנינה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הvtec הזה?

לא מבין את ההתלהבות מהויטק (נהגתי על עונדה, אבל כנראה שההתלהבות מרכבי עונדה שמורה רק לבעליהם החוקיים)

פורסם
שמחתי שהוצאת אותי טמבל שבטוח שהונדהזה פרארי...

כמובן שדברי הוצאו מהקשרם ושלכולם יהיה ברור שאני מדבר על ההונדות של שנות ה90 וכן כולכם עכשיו חושבים שזהו חרצתי את דיני

גם חובב הונדה וגם שנות התשעים ממש בן דוד קלאסי. אז דבר ראשון אני לא בן דוד למודאגים

הבאתי ציטוט של הודעתך המלאה בהקשר של סיוויק משנת 2007, מאיזה הקשר הוצאתי אותם? מצטערת על הדרך בה דבריך גורמים לך להרגיש, אבל לא אני כתבתי אותם.

אני לא חושבת שיש פה מישהו שמודאג מקירבה המשפחתית שלך למישהו אחר.

פעם היה למנועים של הונדה יתרון, היום ה1800 שלהם מוציא פחות מ10 יותר מ1600 אטמוספרי של המתחרות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
לנהוג בויטק ולהבין... לא מדובר כאן ב-2 ליטר שיש בTYPE R או ב-S2000. ה-1.8 לא בדיוק פנינה.

כנראה שאתה לא יודע איך להפעיל את הקיק (ישנה טכניקה מיוחדת שרק בעלי עונדות עוברים בה השתלמות).

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

חלקן כן חלקן לא

92-95 לא חושב שהיה vvti בקורולה

96-00 בהחלט כן 125 להונאה מול 115-119 אם אני זוכר נכון לקורולות וגם זה רק לחלק כי הקורולה התחלפה בשנת 99 אם אני לא טועה עד אז לא היה vvti

00-05 יתרון לקורולה בירידת הונדה ל115 כס וכמות לא זכורה לי לקורולה שהייתה יותר מ115

פורסם
הבאתי ציטוט של הודעתך המלאה בהקשר של סיוויק משנת 2007, מאיזה הקשר הוצאתי אותם? מצטערת על הדרך בה דבריך גורמים לך להרגיש, אבל לא אני כתבתי אותם.

אני לא חושבת שיש פה מישהו שמודאג מקירבה המשפחתית שלך למישהו אחר.

פעם היה למנועים של הונדה יתרון, היום ה1800 שלהם מוציא פחות מ10 יותר מ1600 אטמוספרי של המתחרות.

אני לא מתכוון לריב איתך תחשוב עלי מה שתרצה אבל ההקשר הוא גלובלי אין ספק שהונדה 2007 אחרונת הסיוויק היפני לפני הפיצול לשווקי אירופה וארהב אם אני לא טועה. עוד נישאר בה ניצוץ ספורטיביות, שבלי ספק כחלק מהניסיון של הונדה לעמוד מול הקורולה היה הרבה יותר מדי אופי משפחתי בעיקר בתחושה הפנימית, אז נכון שכבר אז 125 כס לא היה מרשים לעומת המתחרות ולקור ולה היה יותר אבל כשאני מדבר על המשפחתיות שנדחפת זה להיכנס ולראות את הדשבורד האלקטרוני שתמיד מזכיר לך שבשאר העולם זקנים קונים הונדה. וכן כל פעם שאני נכנס להונדה אני תמיד שמח לראות שהקו האדום תמיד מגיע ל7 ולפעמים יותר תלוי בדגם לעומת קורולה שיותר מ6.5 נראה כאילו מישהו צבע על האדום.

זה אף פעם לא מדעי הדברים האלה, זה תחושה, והונדה ניסתה בעבר לתת את התחושה הספורטיבית כשעוד המאזדות היו לנטיס ונראו כנו השם שלהן, ואל תוציאי אותי חובב מאזדות!

לא אוהב כל מה שערסים חושבים שהוא ספורטיבי! אוהב אלפות! אבל אין כסף ...

בכל מקרה הונדה זה טעם נירכש שצריך ליום ממנו די הרבה. מקווה שהנקודה הובהרה?

פורסם

הונדה פחות או יותר זנחו את הצד הספורטיבי בסיוויק עם המעבר בין דור 6 ל-7. יש לי הרבה ניסיון על דור 6 סדאן ידנית, וחוץ מהגה ארוך מדי אין טענות - הרבה יכולת, מנוע חזק והתנהגות טובה (הכל, כמובן, בהשוואה לבנות קבוצתה ותקופתה). לאחר מכן - חוץ מעיצוב ה"חללית" - לא הרבה. דווקא מאזדה פנו מאד לנהג עם הצגת ה-3 וה-6 הראשונות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הונדה פחות או יותר זנחו את הצד הספורטיבי בסיוויק עם המעבר בין דור 6 ל-7. יש לי הרבה ניסיון על דור 6 סדאן ידנית, וחוץ מהגה ארוך מדי אין טענות - הרבה יכולת, מנוע חזק והתנהגות טובה (הכל, כמובן, בהשוואה לבנות קבוצתה ותקופתה). לאחר מכן - חוץ מעיצוב ה"חללית" - לא הרבה. דווקא מאזדה פנו מאד לנהג עם הצגת ה-3 וה-6 הראשונות.

אני חייב להיות כנה ובתור בעליה של דור 6 סדאן אני חייב לחלוק על ההתנהגות שלה שהיא קרובה למזעזעת עם הגה הידראולי שבעיקר סובל מטורק סטיר ולא נהנה מיתרונות היהידראוליקה...

פורסם

התנהגות קרובה למזעזעת? ביחס לצמיגים שלה (185/60R14H) האחיזה שלה, היציבות ומהירות הפניה גבוהות ביותר, ואני מניח שבדגמים הלא ספורטיביים לא יהיו הרבה מהירות ממנה, בנות תקופתה כמובן. טורק סטיר אכן קיים, אבל גם הוא לא הופך את ההתנהגות שלה למזעזעת. הרכב שלך תקין? בולמים, קפיצים?

כמו כן, אתה בטוח שאתה מדבר על דור 6 (1996-2000)?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מדבר על דור שש וההגה פשוט לא מגיב נכון בתור הידראולי

אני מאמין שהאוטו תקין בהתחשב בזה שהוא עדיין מטופל בחלקו במוסך מורשה ואתה מדבר כאילו 185 זה כלום כשהיום הקורולה החדשה לא משתמשת ביותר מ215 ומהירות הפניה יכלה להשתפר באופן קיצוני אם מישהו היה טורח לשים בקרת יציבות או אפילו abs שהיה נותן קצת ביטחון לבלמים אבל ההגה פשוט מעורפל ממש כמו שבוחני רכב אוהבים להגיד ובפניות הוא חובב תת היגוי בפניות מהירות כשמדביקים את הרגל לרצפה

פורסם

1. ההבדל בין 215 ל-185 הוא תהומי. במונחי היום 185 הם פחות או יותר צמיג חלופי space saver.

2. בקרת יציבות מתקנת טעויות, לא יוצרת אחיזה. ABS לא יוצר אחיזה ולא נועד לכך. אני לא זוכר שהבלמים היו גרועים. שוב - תבדוק את מצב הרכב. זה שהוא מטוםל במוסך מורשה לא נותן לך ערובה לדבר. אם הבולמים והקפיצים ישנים, האוטו לא אוחז טוב ובטוח לא ממצה את הפוטנציאל שלו.

3. כשמדביקים את הרגל לדוושה במכונית הנעה קדמית (ובשלב הראשוני גם באחורית) מקבלים תת-היגוי. זו פיזיקה וזו גם טעות נהיגה.

תבדוק את האוטו ותבדוק את סגנון הנהיגה. הסיוויק לא מסוכנת, לא מזעזעת וגם ההגה, חוץ מזה שהוא ארוך, דווקא היה די מדויק.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...