Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אני לא מאמין שההבדל כל כך תהומי ונראה כאילו בא לחפות על המשקל הנוסף במכוניות מודרניות ובין השאר מעניק אחיזה מעולה

2. תיקון טעויות בפניות אומר שאתה יכול לפנות לפנות הרבה יותר מהר בטעות ולא תתהפך או תמצא את עצמך בגדר

לא טענתי שAbs תורמת לאחיזה אלא לביטחון הנהג וכנראה שלא הבהרתי את זה כמובן שאם היה לח ביטחון אולי הייתי מאתגר אותה יותר

ואני לא יודע לגבי הבולמים אבל נראה לי הגיוני שמוסך מורשה ישמח לשדוד אותי עבוד זט בולמים

3. ברכב עם אחיזה מספקת תת היגוי לא אמור לקרות פשוט כי הגלגל לא יאבד אחיזה וזה לא משנה סוג ההנעה

4.לא טענתי שהיא מסוכנת פשוט שההתנהגות כביש שלה היא אובררייטד יחסית לאמת וההגה באמת ארוך להפליא והדיוק שאתה מדבר עליו הוא נגזרת של אותו האורך אבל קשה חי עדיין לראות בה פלא הנדסי... יותר כמו רכב יחסית מוצלח וזהו

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

teaman:

לא מכיר אותך במציאות ויכול להיות שלימדת את שומאכר לעשות סקי, אבל הבטחון המופרז שלך במוסכים מורשים מחד, והצהרות כגון זו:

תיקון טעויות בפניות אומר שאתה יכול לפנות לפנות הרבה יותר מהר בטעות ולא תתהפך או תמצא את עצמך בגדר

(מכוניות מודרניות - 20-30 שנים אחרונות ולא כולל רכבי שטח, לא יתהפכו אלא אם יפגשו במשטחים שונים עם הגלגלים או יפגעו בעצם כלשהו)

לא טענתי שהיא מסוכנת פשוט שההתנהגות כביש שלה היא אובררייטד יחסית לאמת וההגה באמת ארוך להפליא והדיוק שאתה מדבר עליו הוא נגזרת של אותו האורך אבל קשה חי עדיין לראות בה פלא הנדסי

(אין כל קשר בין אורך הגה לדיוק)

גורמות להבין שכפי הנראה, אתה פשוט עושה משהו לא נכון.

הסיוויק 6 היא לא נזר הבריאה, אבל היא בהחלט רכב לא רע לזמנו ולתקופתו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

2. תיקון טעויות בפניות אומר שאתה יכול לפנות לפנות הרבה יותר מהר בטעות ולא תתהפך או תמצא את עצמך בגדר

לא טענתי שAbs תורמת לאחיזה אלא לביטחון הנהג וכנראה שלא הבהרתי את זה כמובן שאם היה לח ביטחון אולי הייתי מאתגר אותה יותר

ואני לא יודע לגבי הבולמים אבל נראה לי הגיוני שמוסך מורשה ישמח לשדוד אותי עבוד זט בולמים

3. ברכב עם אחיזה מספקת תת היגוי לא אמור לקרות פשוט כי הגלגל לא יאבד אחיזה וזה לא משנה סוג ההנעה

אתה טועה ובגדול.

עם כול ה ESP ו ABS שתרצה, אם תיכנס לפניה מהר מדי הרכב ימשיך קדימה ולא יפנה, אין פה מערכות קסם, יש X אחיזה, ברגע שתעבור אותה אתה תמשיך קדימה.

לגבי הגז בפניה, סוג ההנעה משנה מאוד.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
teaman:

לא מכיר אותך במציאות ויכול להיות שלימדת את שומאכר לעשות סקי

אם זה נכון, אז הוא לא מורה מי-יודע-מה [emoji6]

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אתה טועה ובגדול.

עם כול ה ESP ו ABS שתרצה, אם תיכנס לפניה מהר מדי הרכב ימשיך קדימה ולא יפנה, אין פה מערכות קסם, יש X אחיזה, ברגע שתעבור אותה אתה תמשיך קדימה.

לגבי הגז בפניה, סוג ההנעה משנה מאוד.

את זה שטועה

ברגע שרכב נכנס לתת היגוי, ה ESP יבלום את הגלגלים הדרושים למנוע את ההחלקה וגם ינתק את הגז במידת הצורך(אלא אם תיכנס ב 150 קמ"ש לפניה של 50 קמ"ש), בשביל זה הוא נועד בין היתר, כניסה מהירה מדי לפנייה/ החלקה בזמן פנייה וכ'

פורסם

יצא לך לנסות?

לא צריך 150 בפניה של 50 כדי שהESP לא יהיה יעיל.

יבלום גלגלים, אם נכנסת טיפה מהר מדי, אז כנראה שזה יעזור. אם נכנסת באמת מהר מדי, הESP הולך לשחק קצת בלבלום גלגל כזה או אחר ואז הוא יוותר.

גם שינויי גובה יבלבלו אותו.

אני לא אומר שזאת לא מערכת טובה, רק שהיא לא תעזור בכול מקרה.

סתם אשחק במשחק שלך (עם מספרים רנדומליים לגמרי): אם את הפניה אפשר לקחת ב 50 ונכנסת ב 60-65 , ESP כנראה יעזור.

אם נכנסת ב80-85, הESP עלול לוותר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

כן, עשיתי קורס נהיגה שבו הרגשתי את פעולה ה ESP פעם אחר פעם באיבד שליטה.

סתם זרקתי מספר של 50-150.יש עוד המון פרמטרים כמו תנאי כביש, סוג אספלט, כביש יבש/ רטוב, יש/ אין שוליים, איכות צמיגים ובלמים.

מה זה ESP עלול לוותר? הוא בולם גלגלים/מנתק גז באיבוד שליטה, זה לא אדם שאומר "קשה לי, אני לא עושה את זה"

פורסם

אם אתה 'מתפרע' מספיק אתה תעיף את הרכב ממסלולו גם למרות ESP.

רוצה לומר, אם תנסה לעקוף את המערכת בכוונה, תצליח, מתישהו גם גלגל

בלום\ללא גז\מסתובב ברוורס לא יצליח לעצור טון של רכב שעף בכח על הצד.

The first one to get angry loses

פורסם
מה זה ESP עלול לוותר? הוא בולם גלגלים/מנתק גז באיבוד שליטה, זה לא אדם שאומר "קשה לי, אני לא עושה את זה"

ESP לא מוותר, אבל הוא עדיין כפוף לפיזיקה. כמה שהוא לא יתאמץ, אם תגזים - תחליק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...