Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוכל להבריג בקלות,

אם תרצה משהו עמיד במיוחד, תוכל לרכוש לדוגמא "ר" ממתכת, מעיין מתכת אשר מכופפת ל90 מעלות.

ואז אתה יוצר "דופן".

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה על כל הטיפים... המסגרת זה רעיון מאוד טוב אני אעשה את זה, אם יש לכם עוד טיפים אז הכל יתקבל... אגב עם איזה חומר צריך לאטום את התיבה מבפנים? והאם כדאי לעשות שתי שכבות ראשונות מבד והשאר מהסיבים וכמה שכבות בכלל מומלץ ולאיזה עובי צריך להגיע?

והשם של החברה הוא אל גד ליד הנמל בתל אביב רחוב התערוכה 3, ומה אתם אומרים על המחיר?

פורסם

לגבי השאלות האחרונות שלך :

מבחינת שכבות של בד רגיל - תראה , בבד רגיל אנחנו משתמשים רק בשביל ליצור צורה. מותחים את הבד ועליו מורחים פוליאסטר , אז זה מתקשה ומאפשר לנו לצקת את הפיבר על הבד ובצורת הבד. בקיצור מה שאני בעצם אומר שאין טעם ליותר משכבה אחת של בד רגיל. לבד הרגיל אין שום סגולות של חוזק כזה או אחר והוא נועד אך ורק בשביל הצורה הראשונית.

לגבי כמה שכבות של פיבר - מדויק אי אפשר לענות פה. יש הרבה פרמטרים לא קבועים שישפיעו על מספר השכבות. יש עובי שונה של בדים, צפיפות שונה של בדים , צורת הבניה , הקיבועים שלה , סוג הסאבים שאתה הולך להשתמש , צורת הקיבוע שלהם וכו. מה גם שלא בכל נקודה בבניה צריך לשים אותה כמות שכבות .

בשורה התחתונה זה צריך להיות מספיק חזק. אני מאמין שמשהו כמו 4-5 שכבות אמור להספיק. זה אמור לצאת משהו כמו 4-6 מילמיטר עובי. אבל כמו שאמרתי זה לא מדד מדויק. בכל אופן אין שום מניעה ( ואפילו מומלץ ) לצקת משהו כמו 2 שכבות ראשונות . כך שתקבל את הצורה שאתה חושק בה. אחר כך תוציא את התבנית שקיבלת ותתחיל להוסיף עוד שכבות מהצד הפנימי עד שתרגיש שזה מספיק חזק בשבילך.

לגבי חיבור של העץ עם הפיבר. ראיתי קודם שמישהו המליץ לעשות הדבקה עם אפוקסי.

אפוקסי הוא דבק מעולה אבל לא מומלץ להדביק פוליאסטר עם אפוקסי. ההדבקה עלולה להיות שבירה. שני הדבקים ( לכשעצמם ) בעלי מרקם חלק ולכן החיבור בינהם לא מומלץ.

הכי טוב זה לחבר את העץ והפיבר עם כמה ברגים . אולי אפילו כמה פחיות בצורת L לחיזוק כמו שכבר הוצע פה. ועל החיבורים האלו שים שכבה של פיבר. גם יאטום פרפקט וגם יהיה חזק בצורה בטוחה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אתה מדבר על צמר סלעים וכאלו ?

אם כן אז אין צורך. פשוט תבנה תיבה בנפח המתאים.

ממה שאני יודע , שמים את הצמר , ספוג וכו , בשביל ליצור אפקט של נפח מוגדל.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

חברה איפה יש עבודות פיבר זולות משהו טוב

למכונית גולף 4 2001

כולם דופקים מחירים בשמיים !!! אני מעוניין בקיט

למישהו יש

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

אין בארץ קיטים של פיבר.

" עבודות פיבר זולות משהו טוב " זה גם דבר שלא תמצא. עבודות פיבר הם עבודות יחודיות , לרוב הם לוקחות הרבה זמן והשקעה כך שאני לא מאמין שתמצא מישהו מקצועי שיעשה לך אותם בזול .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

שלום חברים,

אני זקןק בדחיפותלכתובת של כזה שעושה ועושה טוב בניה בפיבר.

מדובר בדלתות קדמיות לסובארו ץ

משהו טוב באיזור חיפה...

האם נשאר ריח לאחר גמר העבודה????

פורסם

אני מעוניין לעשות קיט לאוטו

קיט לפי תמונות מהאינטרנט שהשגתי

לא משהו מנופח - אלה עדין ויפה - יש הרבה הצעות ואנשים שיגעו אותי כולם מבטיחים מחירים טובים ועבודות טובות

אם אתם יכולים להמליץ על מישהו מהמרכז !!! אשמח חבר'ה

כי אני אוטוטו רוצה לעצב פה ושם את האוטו !!!

תודה !

:silly: Cx5 - 2012

• תוכן חדש...