Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי מפתח אחד+שלט לרכב, אני מעוניין לשכפל אותם ליתר ביטחון.

מעדיף מקורי, כמה יעלה ואיפה משכפלים מקוריים?

אם זה יקר מדי ולא משתלם, כמה יעלה משהו חלופי ואיפה כדאי לעשות?

בנוסף, איך הולך העירוב של הביטוח בעניין? יש לי כיסוי אובדן/גניבת מפתחות עד סכום של 493 ש"ח עם השתתפות עצמית.

תודה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

מקורי משכפלים במוסך מורשה. לא בדקתי את המחיר אך אני מאמין שזה באיזור ה-900 ש"ח.

בדקתי אצל פאר מנעולים שכפול מפתח לפונטו ספייס 2003 והוא אמר לי שיש בעיה לשכפל מפתח ספציפית לשנים מסויימות

בפונטו ספייס (כולל 2003) אם לא היתה בעיה זה היה עולה כ- 500 ש"ח.

פורסם

תודה, מישהו יודע אם אפשרי להפעיל ביטוח ולבחור לשכפל אחד מקורי ואז הם ישתתפו ב500 שקל, ואת השאר אשלים לבד?

ומזאת אומרת בעיה? יש מצב שזה יהיה לא אפשרי? שלי 2001.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

לשכפל מפתח כמעט כל אחד יכולת הבעיה היא לשכפל את הציפ שבתוך המפתח. תתקשר אל פאר מנעולים ותתקשר גם למוסך מורשה ותבדוק את העלויות המדוייקות.

פורסם

הייתה לי פיאט בעבר ששיכפלתי מפתח + שלט וזה לא עבר את ה300 ש"ח .

אם אני לא טועה זה היה בהום סנטר / אייס

• ספונסר פורום
פורסם
תודה, מישהו יודע אם אפשרי להפעיל ביטוח ולבחור לשכפל אחד מקורי ואז הם ישתתפו ב500 שקל, ואת השאר אשלים לבד?

ומזאת אומרת בעיה? יש מצב שזה יהיה לא אפשרי? שלי 2001.

להפעיל ביטוח יעלה לך לא רק השתתפות עצמית אלא גם את הפרמיה בשנים הבאות. בקיצור, זה לא משתלם כשמדובר בשכפול מפתח שזה עניין זול יחסית.

פנה אל CarKey4u בגבעתיים/תל אביב (הוא יושב ממש על הגבול), דבר עם איתי הוא יעזור לך.

• תוכן חדש...