Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני כבר ממש אובד עצות.

גג הרכב שלי ממש נראה לא טוב, עד לפני חצי שנה היושריטות של חתולים אבל ממש לא רציני.

לאחרונה הוצאתי את הרכב משטיפה ופשוט נדהמתי זה זוועה.

זה ניראה כאילו בשטיפה הם עשו משהו שגרם לכל חלקי הצבע הסדוקים לצאת.

בנוסף על מכסה המנוע ראיתי שהלכה מתקלפת.

אני מסתכל על כל הרכבים בחנייה בשנתון שלי ולא רואה משהו שמתקרב למצב הגג שאצלי.

אני חייב לציין שתמיד היו שריטות בגג מחתולים אבל ממש מינורי לא משהו שרואים אם לא מתמקדים.

לאחר שהרכב יצאה משטיפה קיבלתי הלם קרב.

עד היו שטפתי את הרכב בעצמי ולעולם לא נתקלתי בזה.

אני באמת רוצה ללכת למכון שטיפה בזעם אבל הייתי רוצה לדעת האם באמת יש על מה ולמה.

הבעיה האמתית זה המכסה מנוע שעד היום היה ללא שריטות ולאחר שהרכב יצא משטיפה שמתי לב שהלכה התקלפה האם הגיוני בשנתון הזה?

אני מצרף תמונות לזוועה.2015-07-02 11.56.36.jpg2015-07-02 11.56.41.jpg2015-07-02 11.56.51.jpg2015-07-02 11.56.53.jpg2015-07-02 11.59.09.jpg

2015-07-02 11.59.14.jpg

עריכה אחרונה על ידי BoozeFlow
פורסם

רק חתול ביוני יכול לעשות כאלה שריטות גדולות וסימטריות.

חתולים לא עושים פטריות בצבע. הנזק בגג נראה שמקורו משפשוף של איזה חפץ, לא חתול.

מרבית הרכבים בארץ חווים בשלב כזה או אחר קילופים בצבע, במיוחד רכבים בצבעים כהים ומטאליים. אין מה לעשות תיקון נקודתי, כשזה מתחיל זה מתפשט, רק צביעה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי שתי שאלות נורא חשובות.

הבנתי שגג לא מומלץ לצבוע בגלל איזושהי ירידת ערך, בעיה במעמד מכירה האם נכון??

המכסה מנוע נצבע כולו במוסך מורשה לפני שנתיים הגיוני שכבר הלכה תתחיל להתקלף??

פורסם (נערך)

למה לעשות סיפור מכל דבר.

היו שריטות. צבע מתקלף. הרכב חשוב לך תרביץ צביעה גג ומכסה מנוע מה הבעיה.

1000 שקל סע לשלום.

תן צילום לפני. צילום אחרי. ואם וכאשר תרצה למכור ינסו להוריד אותך שלוף את התמונות וחלאס.

תסתכל על זה ככה: שכשתמכור גם ככה יורידו לך אלף אלפיים על הצבע הזה ואני אישית לא הייתי מתקשר לרכב שנראה ככה, אז למה לא להנות .

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם (נערך)

אז ככה:

בקשר למכסה מנוע הלכתי למוסך שצבע אותו הראתי לבעלים את קילוף הלכה כמובן שנאמר שיכול לקרות שתתקלף הלכה אחרי תקופה.

אבל הוא באמת בא לקראתי ואמר שהוא יעשה לי צביעה מחדש בחצי מחיר למכסה מנוע.

לפני השטיפה כמובן שהיו שריטות אבל משהו ממש מינורי שלא רואים אם לא מתמקדים.

ככל הנראה השתמשו במכונה של הפוליש ולחץ מים וזה פתח את הצבע שיראה כמו שזה עכשיו.

לפי דעתי אני יזמין קיט תיקון לגג מפה: http://www.paintscratch.com/ יעשה תיקון שנראה לעין אבל יותר אסתטי וימכור את הרכב ופשוט יוריד מחיר.

אני יתעלק על השרשור ויאמר שאני מוכר את הרכב ב35 לכל המעוניין :twisted:

עריכה אחרונה על ידי BoozeFlow
פורסם

גם אצלי בקורולה 2,007 היתה בעיה דומה - הלכה התחילה להתפוצץ ולהתקלף. כנראה סדרת מכוניות עם צביעה גרועה, כי באחרות אני לא רואה את זה.

ֹ__יהבי:

פורסם

יכול להיות ששפשף חזק מדי לשלשת ציפורים כשלא הייתה רכה ופגע בצבע,

איפה שטפת את הרכב ואיך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קרוב ל3 שנים שטפתי את הרכב בעצמי(קודם שופך מים על כל הרכב ואז עם כפפה מיוחדת מקרצף עם סבון יעודי ובסוף עוד פעם מים ויבוש עם מטלית.)

הסיבה היא שאני לא סומך על מכוני שטיפה.

אבל לאחרונה פתחו מכון שטיפה ידנית ליד הבית שלי ואמרתי לעצמי למה לא ננסה.

אין לי מושג עם איזה כלים וחומרים משתמשים שם אבל ככל הנראה זה מה שגרם לצבע וללכה להיפתח ככה.

מסקנה:

אם אכפת לך מאיך שהרכב שלך נראה תשטוף אותו בעצמך.

לך תדע עם איזה חומרים שוטפים לך את הרכב.

• תוכן חדש...