Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הטייפקאסט שיש לכם בראש על מכוניות?

נכון שכשאתם רואים רכב מסויים עם מישהו שיושב בתוכו אתם מקבלים מושג ראשוני על מי הבן אדם?

בוא נמסד את זה, אני אתן דוגמא של מס' דגמים, אתם מוזמנים להגיב על הדגמים האלה או להעלות דגמים משל עצמכם:

טויוטה קורולה לבנה - סתיו, הייטקיסט שקיבל רכב בליסינג ובגלל שהוא רוצה להרגיש אינדיבידואל יש לו דיסק של ניק קייב באוטו.

מיצובישי אטארז - יעקב, נגד בקבע, סביר להניח עם שפם. אלא אם אשתו אסתר נוהגת באוטו. דיסק של עומר אדם יהיה שם בכל מקרה. יש מצב שגם שפם יהיה בכל מקרה.

פיאט 500 בחורה - לוטם, בת 17.5 מהרצליה פיתוח, קיבלה את הרכב מתנה ליומהולדת 17 ו-4 חודשים. מיילי סיירוס ב-repeat.

פיאט 500 גבר - רותם, משבר זהות מיני קשה, שומע את מיטב שירי הארוויזיון מכל הזמנים. לאחרונה נתקע על golden boy .

סוזוקי בלנו - דוד, תימני. אם הרכב מונמך רק מאחורה סביר להניח שהוא שיפוצניק. שומע רדיו דרך טרנזיסטור.

יונדאי IX35 - רחל. חולה על מסטיקים, בעלה קנה לה ג'יפ, רוב הסיכויים שהיא ברגע זה עושה לייק לחברה שלה בפייייייסוש ורושמת לה שהיא מהההההההמממממת !! ושהיא מתגעגעעעעת.

תמשיכו:

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גדול, אהבתי את הקטע עם התימני, יש לי משהו להוסיף.

מיצובושי סופר לאנסר: אחמד, עובד בסניף של רמי לוי, אם היא מונמכת+חלונות שחורים+ג'אנטים לא מקוריים.

ככה זה בול בסניף מסויים בירושלים.

רועי

פורסם

פיאט בראבו - זאוס, מלך האולימפוס, יצר את העולם, לפעמים בנו הרקולס מסתובב עם פונטו אבראת' בשכונה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

האמת היא שאני הייטקיסט- הייתי לי קורולה לבנה 4 שנים - מת על IN TO MY ARMS של ניק קייב, הקורולה הסחורה התחלפה באוונסיס שלא מזמן נמכרה, כמעט התנגשתי אחרי שלוטם עם הפיאט 500 שלה קפצה לי מתחת לגלגלים ועוד הוציא לי אצבע משולשת, רדפתי אחריה.

היום אני סוחר פיאט 500 - אחד החברים בקבוצה אכן מכור לשירי אירווזיון אבל לא אני.

עוד מעט אני עובר לסובארו B4 עם הAWD שלה כשכולם כאן כל כך שונאים אבל מעולם לא ניסו לנהוג בו.

אה כן - ואני חושב שמי שנוסע בבמוו הוא ערס מארצות ערב :-P

האמת - מת לבימרית אבל התאהבתי ב500

וגם היתה לי דייהו לאנוס המנוע בה הוא בפועל סוזוקי בלנו.

ללא קשר לטייפקאסט ברוב המקרים ככל שאני רואה שהרכב יקר יותר היצור שנוהג בו מוזר יותר.

כמה משלי -

לקסוס אדומה או כחולה - גייייייז!

לא משנה איזו לקסוס.

יונדאי וולוסטר - משהו (לא מישהו, משהו) שמסתובב עם גופיה לבנה בקניון

כל רכב עם ספויילר מגודל - משהו אחר מאוד מאוד מוקטן - בייחוד סובארו STI ישנות

ג'יפ נקי באופן מחשיד - רכב קניונים בייחוד בסביבת רמת אביב או ארנה הרצליה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמה תיקונים ברשותך:

סוזוקי בלנו - דוד, תימני. אם הרכב מונמך רק מאחורה סביר להניח שהוא שיפוצניק. שומע רדיו דרך טרנזיסטור.

סוזוקי בלנו - יבגני. עולה ישן מברית המועצות, הגיע לארץ בגל העליה הגדול של שנות ה-90. הולך עם הפלאפון בנרתיק יושב על החגורה של המכנסיים, לרוחב כמובן. אם הוא יחליף את האוטו זה יהיה כנראה לאטראז' חדשה וגם זה - רק אחרי שהבלנו שלו תמות.

טויוטה קורולה לבנה - סתיו, הייטקיסט שקיבל רכב בליסינג ובגלל שהוא רוצה להרגיש אינדיבידואל יש לו דיסק של ניק קייב באוטו.

קורולה לבנה זה או עובד אלביט, או ניידת משטרה סמויה שהתלבשה עליך. בשני המקרים תאותת ותעבור לימני. אם זה רכב של אלביט הוא לא יודע לנהוג, אם זה משטרה לפחות תתכונן לעצירה בצד.

ומוסיף אחד משלי:

קיה ריו לבנה (צורה ישנה) - חיים, נהג מונית. לא ממש הולך לו, מתלונן כל הנסיעה על זה שאין פרנסה היום במונית וקשה קשה קשה.

סקודה ראפיד לבנה - אבי, נהג מונית. דווקא יש עבודה בלי עין הרע. אני פה מהתחנה מקבל לפחות 2-3 נסיעות כל שעה.

מרצדס C קלאס - גבי, נהג מונית. יש לו את הלקוחות הקבועים שלו, משרד עורכי דין מול הקריה ועוד איזה רואה חשבון במרכז העיר. וואלה הוא בדרך כלל לא אוסף נוסעים בלילה, אבל באת לו בטוב והוא בדיוק בדרך הביתה, אז הוא לקח אותך. מה אתה עושה בחיים נשמה? אתה יודע שהיה לי פעם קיוסק, אבל לא התאים לי הלחץ הזה אז עברתי למונית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מיצובישי לאנסר- ולדימיר, פנסיונר שקנה את האוטו לפני 25 שנה בהנחת עולה חדש, הרכב עד עכשו נראה כאילו רק אתמול הוציאו אותו מהסוכנות, הרכב רוב הזמן מכוסה עם כיסוי ונעול עם כול סוגי המנעולים הקימים.

פורסם

ב.מ.וו X6 - מירו, בעל משרד להמרת כספים.

וולבו S90 - חיים, בעל אולם אירועים (נוצצת כמו מיליון דולר ועולה חצי מדייהו לאנוס..)

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הרגתם אותי, במיוחד עם התימני. אני באמת מכיר שני תימנים עם רכב כזה.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

סוזוקי בלנו - יבגני. עולה ישן מברית המועצות, הגיע לארץ בגל העליה הגדול של שנות ה-90. הולך עם הפלאפון בנרתיק יושב על החגורה של המכנסיים, לרוחב כמובן. אם הוא יחליף את האוטו זה יהיה כנראה לאטראז' חדשה וגם זה - רק אחרי שהבלנו שלו תמות.

:eek::eek::eek::eek:

יש לי בכלל אבארט', והפלאפון בכיס :\

שירוקו - סביר להניח שמדובר בנהג שחושב שהוא הכי טוב ומהיר על הכביש. סיכוי לא רע שמדובר בילד עשיר, שגם שיבר את האוטו וחושב שעכשיו אין, אין עליו. בחלק ניכר מהמקרים גם מגיע עם הצורך להוכיח את זה לסביבה.

ג'יפים או איך שלא קוראים לזה מהסוג של אודי Q7 - דושבג עשיר. לא סופר אף אחד, מצפה שכולם יזוזו לצדדים כשהוא מתקרב.

IX35 - טייפ קאסט דומה, אבל עם פחות כסף. או אישה שאין לה מושג מה זה נתיב, או קווים של חניה.

אלפא 159 - רופא, או עו"ד, שרוצה להרגיש צעיר לנצח

פרארי - מישהו שאני בטוח שאיכשהו שולח את היד שלו לכיס שלי, אבל אין לי הוכחות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

פונטו ספייס - משוחרר- סטודנט טרי

מזדה 3\323 והונדה סיביק לדורותיהן - ערסים שאוהבים לסחוט את הדוושה

פורסם

דאצ'יה דאסטר - בן אדם במשבר גיל העמידה שמנסה להוכיח שהוא לא במשבר גיל העמידה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מה הטייפקאסט שיש לכם בראש על מכוניות?

נכון שכשאתם רואים רכב מסויים עם מישהו שיושב בתוכו אתם מקבלים מושג ראשוני על מי הבן אדם?

בוא נמסד את זה, אני אתן דוגמא של מס' דגמים, אתם מוזמנים להגיב על הדגמים האלה או להעלות דגמים משל עצמכם:

מיצובישי אטארז - יעקב, נגד בקבע, סביר להניח עם שפם. אלא אם אשתו אסתר נוהגת באוטו. דיסק של עומר אדם יהיה שם בכל מקרה. יש מצב שגם שפם יהיה בכל מקרה.

פיאט 500 בחורה - לוטם, בת 17.5 מהרצליה פיתוח, קיבלה את הרכב מתנה ליומהולדת 17 ו-4 חודשים. מיילי סיירוס ב-repeat.

פיאט 500 גבר - רותם, משבר זהות מיני קשה, שומע את מיטב שירי הארוויזיון מכל הזמנים. לאחרונה נתקע על golden boy .

יונדאי IX35 - רחל. חולה על מסטיקים, בעלה קנה לה ג'יפ, רוב הסיכויים שהיא ברגע זה עושה לייק לחברה שלה בפייייייסוש ורושמת לה שהיא מהההההההמממממת !! ושהיא מתגעגעעעעת.

תמשיכו:

מנהלי הפורום סלחו לי, אבל חחחחחחחחחחחח זה פשוט גרם לי לצחוק בקול מול המחשב.

שכחנו מספר דברים :

סיאט איביזה " ספורט " שחורה- עאאאמית ( למשוך את הא כשקוראים עאאאמית) , ילד בן 17.5 מרמת אביב, לבוש כמו בג'סי כהן ומדבר כמו בטבריה, רב עם כל מה שזז על הכביש כי אבא שלו זה בעצם מירו עם X6 בעל המשרד להמרת כספים.

( אין כאן לפגוע באף עדה, אני לא שופט אף אחד לפי מקום מגוריו, הכל ברוח טובה וצר לי אם מישהו נעלב )

פורסם

סיאט איביזה עם חלונות שחורים - קובי אסולין, ערס, כובע נייק, שומע קובי פרץ, יוצא מכל צומת בחריקות צמיגים.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

לא מסכים שהבלאנו היא רכב העולים האולטימטיבי!

ניסאן אלמרה דור ראשון - ויטלי, נהג חלוקה למחייתו. רכש אותה בהנחת עולים. הוא היד הראשונה וכנראה גם האחרונה. הרכב נראה כאילו יש לו אולי שנה על הכביש, וילונות בחלונות מאחורה ובשמשה האחורית. כל מיני מדבקות הגנה נגד פתיחת דלתות ושיפשופים. ג'אנטים ומדבקות המעידות על ארץ המוצא הן תוספת מבורכת. ברקע מתנגנים מיטב הלהיטים של מיכאיל קרוג.

206CC - חיים הספר מבת ים. המציא את המושג מטרו סקסואל. יש לו ליין של תכשירי טיפוח על שמו. במערכת קובי פרץ/משה פרץ/אייל גולן או אליקו מלב המדינה. בטוח שהרכב דווקא מוסיף לו לגבריות :shock:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !

• תוכן חדש...