Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

קיבלתי הצעת מחיר עבור I-30 מהשכרה:

שנת 2013

56,000 ק"מ

83,000 ש"ח

בטופס תקלות, בסעיף מרכב, מדובר על תיקוני מרכב משמעות נמוכה, תיקוני מרכב וצבע, מעיכות, נזק בפנלים, נזק לפגושים

האם התקלות מטרידות?

האם המחיר סביר או שניתן ללחוץ?

תודה!

פורסם

כמה המחירון שלה, בשיקלול ההשכרה והקילומטרז'?

אל תסמוך על טופס בדיקה שמציגים לך, קח לבדיקה מטעמך במקום שאתה סומך עליו.

כמו שזה נראה - מדובר על תיקוני מכות פח, משהו שקיים בהרבה רכבים, לא משהו שפוסל רכישה.

האם מדובר בקניה ישירות מחברת השכרה גדולה ומוכרת? בד"כ החברות הגדולות לא מוכרות רכבים שעברו תאונות משמעותיות אלא מעבירות אותם לסוחרים קטנים.

יש היסטוריית טיפולים?

פורסם

הי,

תודה על התשובה וההמלצות.

המחירון לאחר שקלול: 82,196

כן, יש הסטוריית טיפולים, ואוכל גם לקבלה.

יש אחריות יצרן עוד כ-9 חודשים.

.

מדובר בחברה גדולה ומוכרת, יש לי הכרות אישית של אנשים שרכשו שם והם שבעי רצון.

אבל המחיר נראה לי יקר יחסית. אולי הם משקללים כאן את שנת האחריות שהם נותנים?

ראיתי ביד 2 רכבים אטרקטיביים יותר מאנשים פרטיים, הן מבחינת הק"מ, התוספות, התיקונים והמחיר.

פורסם

אז מה ההתלבטות? ברור שעדיף רכב פרטי באותו מחיר.

בדקת בטרייד אין של היבואן? הם מוכרים בזמן האחרון המון רכבי הדגמה עם רישום ע"ש כלמוביל אבל עם קילומטראז' אפסי של ממש כמה אלפי קילומטרים.

פורסם

הרכב טופל במוסכי יבואן במהלך התקופה או במוסכים של החברת השכרה(חלק מהחברות מטפלות אצלהן בבית כי זה זול להן יותר ואיכות החלקים בהתאם) ולדעתי לשלם מעל המחירון על רכב השכרה(כתבת מחירון 82 אלף והם רוצים 83) שהשוק רווי ברכבים כאלה והם נמכרים מתחת לרוב מתחת למחירון שווה לך לחפש אחת פרטית שמורה יותר לדעתי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בחברות האלה המחיר הראשוני תמיד נתון למו"מ, ובד"כ ניתן להוריד כמה אלפים. אם זה רכב נפוץ ויש להם הרבה אקזמפלרים ממנו - אפשר להוריד יותר. אם בכל הסניפי מכירות של באדג'ט בארץ יש רק רכב אחד כזה (מקרה אמיתי שקרה לי) וזה דגם עם ביקוש גבוה - המו"מ יהיה יותר קשוח, ועדיין הם הסכימו להוריד כמה אלפים כדי לסגור עסקה.

הם לא אמורים לקחת תוספת תשלום עבור האחריות, מכיוון שזו אחריות יבואן ל 3 שנים מיום העלייה לכביש.

אני לא יודע עד כמה השוק באמת רווי בדגם הזה, כיוון שזו ה i-30 מהצורה החדשה ושמעתי מחברים שחיפשו שהיא די מבוקשת.

לדעתי האישית היא הרבה יותר מוצלחת מבחינת מתלים ועיצוב מה i-35, שזה הדגם המקביל אבל מיועד לשוק האמריקאי, ופחות נפוצה בארץ.

אם הרכב הספציפי הזה נראה לך - תוריד אותם במחיר ותקח לבדיקה.

פורסם

מאחר והדרישה של היא ק"מ נמוך, אז זה אכן הדגם היחידי.

ותודה על המידע הנוסף כמו גם על החיזוק בנוגע למיקוח.

אני אבדוק גם מול כלמוביל כפי שהציע Mike808 בקומה מעל :-)

פורסם

אם יש לך רכב עם קילומ' שפוי ויד 1 פרטית מה ההתלבטות? תחשוב שאח"כ המכירה אמורה להיות יותר קלה כי 2 ידיים פרטיות מאשר יד 1 השכרה ויד 2 פרטי!

בהצלחה

• תוכן חדש...