Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש לנו ניסן אלמרה פקפקט 2001 1.8L אוטומטית.

כשהרכב בטמפ עבודה, הרבה פעמים הוא לא מתניע, כשממתינים איזה חצי שעה שיתקרר - הוא מניע בלי בעיה.

אשמח לכל עצה ועזרה בנושא.

תודה

אלעד

בריאות לכולם!

פורסם

הרכב לא מניע כלל? או שיש גמגום כלשהו בהנעה ולאחר מכן כבה ולא מצליח להחזיק?

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

תקלה מוכרת - החלף חיישן קרנק , וקאמ ( למרות שבסורק היה רשום חיישן אחד מהם) , המחשב זקוק לסיגנאל משניהם להניע - מגיעים כזוג באריזה מהחברה

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

אני חושד במשהו אחר לחלוטין- גש למוסך לביצוע בדיקת לחץ דלק.

יתכן שמשאבת הדלק אינה תקינה- התקלה קורית גם כאשר המנוע חם.

ושאלה בלי קשר לדני דין- האם בשנת 2001 היתה ברכב הזה שרשרת תזמון ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בוקר טוב

קודם כל - לרכב אכן יש שרשרת טיימינג.

דבר שני - צמטער על ההטעייה - אבל בדקתי שוב עם בעלת הרכב (גיסתי :)) והמנוע לא מסתובב כלל כשזה קורה, כאילו המצבר נגמר.

אבל אם ממתינים שהרכב יתקרר - הוא מניע מיד בנגיעה.

בריאות לכולם!

פורסם

הייתה לי תקלה זהה לפני חודש, כמעט פירקתי סטרטר, בסוף התגלה כבל מינוס רקוב מהמצבר לגוף. החלפת הכבל פתרה לי את הבעיה

יום טוב גם לך

פורסם

הייתה לי גם תקלה זהה לפני כמה חודשים, יש לציין שהיא התפתחה בהדרגה:

כלומר בהתחלה היה מניע קשה "על חם", אחרי זה פעם כן פעם לא, בהמשך בלל לא. בהתחלה היה מספיק להמתין 5 דקות, תוך כמה ימים זמן ההמתנה גדל ל 20-30 דקות.

כל הכבלים היו תקינים, כולל הארקה לגוף. זה היה משהו בסולונואיד של הסטרטר כנראה.

כשהוא היה מתחם מחום המנוע, היה מפסיק לעבוד. לא חקרתי מעבר לזה.

• תוכן חדש...