Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זה טאבלט או פיסי? למה זה טוב?

sorvall
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

ראיתי את הדבר הזה בדפוק טוב

http://m.banggood.com/PIPO-X8-7-Inch-2GB32GB-Dual-Boot-Mini-PC-Tablet-p-975637.html?utm_design=13&utm_source=emarsys&utm_medium=Mail_men139_email&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=Echo&sc_src=email_1418414&sc_eh=fadb5ec17a1981b31&sc_llid=266472&sc_lid=72222710&sc_uid=4e448KDz49&emst=4e448KDz49_266472_1418414_117

מה זה עושה שטאבלט אנדרואיד לא עושה?

אם אני מחבר לזה מקלדת זה יכול לשמש כלפטופ?

יש לו כח אמפראז' או שהוא מתלבט לפני כל פתיחת חלון?

תודה רבה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת עוף מוזר שגם אני לא הבנתי מה חשבו לעצמם הסינים.

בעקרון זה ניראה כמו PIPO X7 (כלומר מיני מחשב עם כל היציאות/חיבורים) בתוספת מסך מגע.

מבחינת ביצועים הבנתי ברשת שהשילוב של המעבד/זיכרון סביר לסלון כמולטימדיה, אך אין לי מושג מה המשמעות של תוספת מסך נוסף למשוואה.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...