Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש מק"ט של הפלאגים לפוקוס 2006 MK2 1600, בספר רכב אין שום מידע על חלפים חוץ מהנוזלים(:evil:) ומכיוון שלרכב יש המון דגמים לפי השווקים לא רוצה לעשות טעות בהזמנה, איזה פלאגים צריך לרכב? מתכוון להזמין באמאזון/איביי.

בנוסף היום הייתי בל.כ ברמלה וקניתי ידית מומנט של KING TOOLS 5~25NM ב277 ש"ח- האם הם בסדר?

קניתי גם מאריך וגם בוקסה 16 עם מגנט בשביל הפונטו, האם גם בפוקוס זה יתאים?

וגם מד מרווחים-ליראות מה מצב הפלאגים :-).

king.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

היי,

KING TOOLS חברה מעולה, יש לי סט בוקסות יחסית יקר, ולא קטן שלהם.

מרוצה עד השמים.

תתחדש, קניה נבונה, אלו הם טווחי המחירים.

שמור על הידית טוב, אחרי השימוש בה תחזיר אותה למומנט הכי נמוך, אל תזרוק אותה, תניח אותה בעדינות,

אחרי שהיא נותנת קליק אל תסובב עוד.

הקיצור תיהיה איתה עדין כמו עם בחורה.

שוב תתחדש.

רועי

פורסם

תודה רבה לשניכם! עכשיו בידיוק הצלחתי לימצוא את המק"ט הזה והופעתי מאוד מהמחיר, אפילו בפונטו שלי הפלאגים עולים כפול חחח -אכן אקנה בארץ.

ותודה על ההמלצות לשימוש, יצא לי לעבוד כבר בעבודה הקודמת שלי בתור מרכיב מכאני, אבל לצערי עד היום לא יצא לי ליקנות אחת, והידית אכן הייתה משוחררת לגמרי ושמחתי, אכן איכסון שלו שהוא מכוון פוגע בכיול.

אני כבר מיתרגש חחח, עכשיו סוף סוף לא אדאג לפרק דברים קצת יותר מעניינים בפונטו(יש לי את חוברת ה"מוסכניק").

נ.ב- היה גם את דגם הארוך יותר עם טווח של עד 100NM בערך, לא לקחתי אותו כי דאגתי מהדיוק למכשיר שהוא כבר כל כך זול, לא עשיתי טעות נכון?

מה גם שבברגים הגדולים כבר אסתדר גם בלי ידית מומנט, כי כן יש לי רגש לברגים אך במצתים עם דיסקיות המעיכה לא יצא לי להרגיש במדוייק ומעדיף שכולם יהיו מהודקים בידיוק במומנט זהה.

נ.ב- אני רואה שהתבריג גם M14- אז המומנט הוא כ16NM כמו בפונטו?

שוב תודה ושבוע מבורך!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

היי,

לא טעית.

לי יש שתי ידיות מומנט:

1. 25-110 NM.

2. 5-25 NM.

פה כבר אין בעיה של דיוק, ואלו הן בדיוק הטווחים שצריך, מעבר לזה כבר מרגישים טוב עם היד את המומנט.

עוד טיפ, תשדל לא לסגור עם מהומנט הכי גבוה של הידית, נניח במקרה הזה תשתדל לא להגיע ל 25NM.

מהסיבה הזאת קניתי שתי ידיות מומנט.

היא ניוטון-מטר, ולא פוט פאונד נכון?

ולא הבנתי את השאלה על התבריגים?

לא נורא אם לא תסגור בלי ידיות מומנט פלגים, אם יש לך ראצ'ט, שעבדת אייתה הרבה אתה תרגיש כבר מתי אתה לא

תוכל לסגור יותר.

אני ממליץ על 8\3, יש לי ראצ'ט כזאת וכבר התרגלתי אליה, ואני יודע מתי כבר אי אפשר לסגור יותר.

רועי

פורסם

אכן בעתיד ארכוש ידית נוספת לטווח הגבוה, תודה על הטיפ, לדעתי עד 22 יספיק לי לרוב הדברים כרגע ובמידת הצורך אקפוץ לל.כ שוב ואקנה עוד שטויות(כל רגע שאני מיתעכב בחנות אני מוצא עוד משהו :-)).

ואכן ניוטון מטר, אצלי בגרנדה התבריד הוא M14 והמומנט לסגירה הוא 16NM, ואאל"ט ראיתי שבפוקוס מדובר באותו המידה ולכן שיערתי שהמומנט להידוק אמור ליהיות דומה.

עדיין לא מצאתי מדריך טיפולים לרכב, אנסה לחפש השבוע.

וכן אחרי השימוש הראשוני שאני ארגיש איך ה16NM מרגיש לי ביד כבר בפעמים הבאות כבר אזכור, אני פשוט עוד לא "מכוייל" :-).

שוב תודה.

פורסם

תודה רבה, רק כעת יצא לי ליבדוק איתו מה רשום ברשיון הרכב:

תוצר מנוע: ספרד פורד

דגם מנוע: HWDA

וקנינו את הפלאגים בחנות חלפים, גם מסנן שמן ושמן של מוטוקראפט 5W30 מקוריים ופילטר מנוע חליפי כי לא היה מקורי, אני לא הייתי בעד אבל במחשבה שניה הוא בטוח מסנן טוב יותר מפילטר "פתוח" והחיסרון היחיד שיכול ליהיות זה ירידה קטנה בביצועים עקב התנגדות גבוהה יותר ואיכות וחוזק מבנה של הפילטר שיכול ליקרוס פנימה בעומס.

בינתיים הפילטר יעבור מקצה שיפורים שיהפוך אותו לעמיד וניבדוק אם מתאים במדוייק- אם לא אני אשאיר אותו לפרוייקט אחר לבית ונזמין מקורי :-).

בנודע למומנטים: בנוסף למומנט סגרית הפלאגים- אשמח אם יש לך מידע על המומנט הדרוש לסגירת הבורג של ריקון השמן + האם חיזוק ביד בריאה מספיק לסגירת פילטר השמן :-).

תודה מראש.

פורסם

תהנה:

https://drive.google.com/file/d/0Bwe2hxLOMN4oaGZyclBnYmpWOU0/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0Bwe2hxLOMN4oZHhxdEt1d0N6Q3M/view?usp=sharing

לגבי פילטר שמן, כל עוד הגישה אליו נוחה ואפשר לאחוז בו עם כל היד כמו שצריך, אז כן סגירה ידנית מספיקה, כמובן הכי חזק שאתה יכול.

Stay Dirty

פורסם

תודה רבה!

צצה בעיה חדשה, עכשיו שהוצאתי חוט הצתה בשביל להיסתכל פנימה על הפלאגים גילינו שהם טבולים בשמן- כל ה4!, בינתיים שאבנו 250 מ"ל שמן שחור ומשומש ועכשיו בקושי נישאר, אנסה לייבש עד הסוף מסביב לפלאגים לפני שאפתח אותם וצריך גם לנקות את החוטים כי הם מלאים בשמן עד המגעים בפנים.

הבנתי שהבעיה מוכרת וכניראה צריך להחליף אטמים- אשמח לישמוע איזה אטמים לירכוש ואופן החלפה אם יש (במידה ולא אני אחפש גם).

יש לציין כי המנוע לא שורף שמן והכל עד עכשיו הרכיש מצויין, אני אעיף מבט בהסטוריית טיפולים כי אאל"ט כבר בעבר עשו לו משהו דומה והיה רשום אחלפת אטמים מכסה מנוע.

תודה לכולם!

פורסם (נערך)

מדובר בקיט אטם מכסה שסתומים שבמקרה שלך מגיע עם 4 גומיות גם לשרוולי הפלאגים.

הבנתי שהתעסקת עם הרובוט של הגרנדה אז זה יהיה PEANUTS בשבילך :D

בנוסף חשוב לסגור את ברגי המכסה במומנט הדרוש, אבל עכשיו יש לך ידית ואת המידע מאוטודאטה ככה שאתה מסודר.

תמתין שאבי חלפים יגיב כאן לגבי מחיר של סט כזה.

בינתים תדחוף חתיכות בד פנימה בעזרת מברג שטוח קטן ממש עד לתחתית. תן להם לשבת קצת כדי שיספגו הכל כדי שכמה שפחות שמן ישפך לתוך הצילינדר ברגע שתשלוף את הפלאגים.

עריכה: הבחור שמתחתיי צודק בהחלט.

~~~~~~~~~~||

~~~~~~~~~~||

~~~~~~~~~~V

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם
מדובר בקיט אטם מכסה שסתומים שבמקרה שלך מגיע עם 4 גומיות גם לשרוולי הפלאגים.

הבנתי שהתעסקת עם הרובוט של הגרנדה אז זה יהיה PEANUTS בשבילך :D

בנוסף חשוב לסגור את ברגי המכסה במומנט הדרוש, אבל עכשיו יש לך ידית ואת המידע מאוטודאטה ככה שאתה מסודר.

תמתין שאבי חלפים יגיב כאן לגבי מחיר של סט כזה.

בינתים תדחוף חתיכות בד פנימה בעזרת מברג שטוח קטן ממש עד לתחתית. תן להם לשבת קצת כדי שיספגו הכל כדי שכמה שפחות שמן ישפך לתוך הצילינדר ברגע שתשלוף את הפלאגים.

חשוב לציין, בד שלא מוריד סיבים .

Audi A3 8L

פורסם (נערך)

תודה רבה, אכן כך נעשה והוחלפו הפלאגים בהתאם למומנט בקבצים שהבאת ומניע בסדר, בכל מיקרה אני אמתין למחיר הסט ואקנה ובהקדם ונחליף, איזה כיף שיש לנו פורום שכזה אם אנשים טובים :-).

למכסה עצמו אני זוכר שיש סדר מסויים של פתיחת הברגים וגם בסגירה, אנסה לחפש מדריכים.

אעדכן.

נ.ב- האם יש לך טריקים כיצד להוציא חוט הצתה עקשן שלא רוצה להיפרד מהפלאג? ניסיתי לפרק את הפלאגים בגרנדה אבל רק חוט אחד הצלחתי לפרק, כל השאר פשוט תקועים הרמטית (אולי אני אשם כי לפני שנה ניקיתי מגעים וסגרתי).

אני כבר חושב ליקרוע אותם ולהחליף לסט חדש .

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

• תוכן חדש...