Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי הצעה לאופל קורסה 2011 במצב קוסמטי פנימי החיצוני מעולה כמו חדש, אבל קילומטראז' יחסית גבוה 103000 כאמור מלסינג, בדיקה שעשיתי מצביעה על כך שכל המערכות תקינות אך קיימת מכה קלה בקצה שילדה ימנית בעלת משמעות נמוכה, לכן הם מוכנים למכור לי אותה בחמישים אחוז פחות מהמחירון ובמקביל מתחייבים לטרייד אין עתידי ללא הפחתה במחיר בגלל השילדה, מקבל שנה אחריות יבואן של אופל, חישוקי מגנזיום,חיישני רוורס, דבורית, החזר עלות הבדיקה,מפתח שני חדש בנוסף שאלת השאלות מה הייתם עושים במקומי,תודה

עריכה אחרונה על ידי Eli Gabai
פורסם

היה לי ניסיון של כמה ימים עם הרכב המזעזע הזה.

החזרתי אותו לחברת ההשכרה כיוון ששתה לי 1 ל8 בנהיגה סופר רגועה!

יש כל כך הרבה אופציות שהן לא הרכב הפשוט הזה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מהנסיון שלי דווקא מדובר בדגם חסכוני למדי (1/12 בנסיעה משולבת)

נשמעת דווקא עסקה לא רעה (בהנחה שהם יעמדו בדיבורם לגבי הטרייד-אין)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה המחיר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

50% מהמחירון זו עסקה לא רעה.

אני מניח שזה מביא אותך לסביבות 30 אלף ש"ח לרכב בן 4.

סע עליו 4 שנים, תמכור ב-10K - עשה את שלו.

כל זה בתוקף כל עוד המכה בקצה שלדה אכן קטנה, ולא מדובר באיזה אוטו מעוות שעבר תיקון וחזר לכביש.

פורסם

בנוסף למה שנאמר, את ההתחייבות לרכישה חוזרת אתה מקבל בכתב ובאופן שמסביר במדוייק מה התנאים למימוש העסקה ומה התנאים בהם לא תתממש העסקה (נניח שריסקת את האוטו על עמוד ובשביל לחלץ אותך מכבי האש ניסרו אותו לשתיים...מן הסתם לא לזה התכוונה החברה שתשלם לך מחירון, זו הגזמה כמובן וחלילה שתתרחש, אבל אני מניח שאתה מבין את העקרון) .

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עסקה חוזרת? טרייד אין? על מה אתם מדברים?

בהנחה שאכן מדובר על קורסה בת 4 ב 30 אלף ש"ח; תעשה סיבוב, תראה שהאוטו סבבה לך, אם יש לו טסט לשנה + שנה אחריות מלאה על הרכב, קח וסע לשלום.

תנהג בו עד שיימאס לך (כמובן שלא פחות מ 4 שנים)ואז תשאיר אותו כטיפ לבל בוי שיחנה לך אותו (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

חברות ליסינג בד"כ זורקות רכבים עם פגמים משמעותיים למגרשים ולסוחרים שנמצאים איתם בשת"פ.

לכל חברה סטנדרטים משלה לגבי המצב בו משליכים רכב למלתעותיו של המגרשאי.

עצם זה שהרכב עדיין נמצא אצל הליסינג הוא סימן טוב, אך קיימת גם האפשרות שמנסים למכור ב 50% לפני שיזרקו למגרש ב 25%.

במידה והכל תקין ברכב זו הזדמנות טובה. קח לבדיקה במקום ראוי, התעקש על גיולי נאות מצד המוכר כולל הערכות שמאי ומה לא. ואם הכל תקין זו חבילה טובה.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

כ-ו-ל-ם מבטיחים טרייד אין עתידי, אף אחד לא מבטיח טרייד אין במחיר מחירון או עם הפחתה מסויימת.

זה סתם הבטחה נבובה שנשמעת טוב כשאתה שוקל אם לקנות את הרכב.

לאחר X זמן אתה חוזר אליהם, מתייצב במגרש "באתי לבצע את הטריד אין", נהדר, הם לוקחים את האוטו לבדיקה, יושבים איתך לשיחה עם תוצראות הבדיקה, "מחירון הרכב 45K ש"ח, כמו שאני רואה את מצב הרכב, אני מוכן לשלם לך 20K ש"ח"

הבטיח טרייד אין? הנה, הוא גם מקיים.

בקיצור, אם לא מופיע הסבר מפורט באילו תנאים מתבצע הטרייד אין (ואף פעם זה לא מפורט), פשוט תתעלם מההבטחה הזו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...