Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין נקודות תורפה לרכב. לא קיימות ממש בעיות כרוניות שיש לשים אליהן לב, לפחות לא לפי מה שאני יודע, ואני מכיר את הרכב הייטב.

היסטורית טיפולים מסודרת, היעדר תאונות, והתרשמות חיובית כללית שלך בתור הקונה, ותתחדש.

מחירי ביטוח תלויים במאפיינים של הנהג. אני שילמתי 4100 מקיף, 1500 חובה.

סה"כ לא יכול להגיד שהרכב היה יקר לתחזוקה מי יודע מה. בהחלט יותר מרכב "מן השורה", בכל זאת, רכב עם מכלולים קצת יותר יקרים. אבל בדברים השוטפים זה לא נורא (שמן, פלאגים, טיימינג וכד'). יחסית לשאר הרכב בקטגוריה זה לגמרי בסדר.

!AWDSOME

פורסם
אם אתה מפחד מהאחזקה של האבארט, אתה יכול ללכת על הגרסה השפויה יותר, פונטו איבו טורבו. יש לה אותו מנוע כמו באבארט אבל פחות חזק (135 כ"ס לעומת 165), היא פחות קרבית, נראית הרבה פחות מיוחדת אבל גם יותר פרקטית בזכות חמש דלתות ומתלים קצת רכים יותר שקל יותר "לעכל" ביומיום. לי יש כזאת ואני מבסוט עליה ממש. אם תרצה אחפש את השרשור המתעדכן (שאני באמת כבר צריך לעדכן) שפתחתי אחרי הקניה.

בדקתי עכשיו ביטוח לאבארט באותם הקריטריונים לפיהם אני מבטח את האוטו שלי - 7600 ש"ח לעומת 4000 שאני משלם. חתיכת פער.

הדגם הזה פשוט נדיר ברמה מפגרת לגמרי. חיפשתי כזו גם בתקופת החיפושים של המיטו ופשוט אין אחת בלוחות. וכשהיו הן היו קרועות.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מצחיק. לפני חודש הוא אמר ש"אין מצב שהוא יורד מ-70" (פורסמה ב-75). דווקא נראית שמורה ומשיחה עם הבחור נראה שהוא לא טמבל ומבין עניין. אם הייתי מחפש כזו הייתי מרים טלפון לבדוק דופק.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

המודעה עברה לסטאטוס "שמור", מה שאומר שמישהו התעניין והולך לבדוק את הרכב.

אז מי מכם גונב לי אותה? :D

סתם, אני צוחק :) גם אם לא אני, מקווה שהרכב הזה יקבל בעלים שידאג לו כמו שצריך.

Mitsubishi Lancer Sportback 1.8

פורסם

נעלמה מהלוח.

מקווה שלא היית נעול על הדגם, בהצלחה במציאת רכב!

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...