Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נתקלתי במודעת יד שנייה של אבארט פונטו ידנית דגם לוסו, שנת 2011.

הרכב יד ראשונה בעל 50 אלף ק''מ בלבד, מוצא במחיר של 83 אלף ש''ח בלבד!

לפי המודעה, המנוע והגיר תקינים, ללא תאונות (שפשופי צבע באזור בית הגלגל).

עד כאן הכל טוב ויפה, וכאן מגיע האבל:

הרכב מוצע למכירה חודשים ארוכים ונחשף ללא מעט אנשים, מכאן נובעת השאלה מדוע הוא לא "נחטף" עד היום?

החשד השני הוא המחיר. קצת מחשיד שרכב שהמחירון שלו נע בסביבות ה 105 אלף ש''ח, ימכר ב 80 אלף שח בעוד יש לו רק 50 אלף ק''מ על השעון.

אני כותב את הפוסט הזה משום שאני יודע שמסתובבים פה חבר'ה ממועדון אבארט שכנראה מכירים את הרכב ואת עברו, מה שכן גם יוכלו לייעץ ולהסביר על עלויות ההחזקה ורמת האמינות של הרכב.

אשמח לדעות, תודה :)

Mitsubishi Lancer Sportback 1.8

פורסם

יכול להיות - ואולי אני תמים,

שהרכב בסדר גמור.

אלה מסוג הרכבים שהם של נישה מאוד ספציפית כלומר לא כל אחד ירשה לעצמו לרכוש רכב כזה מבחינת נוחות, פרקטיות, עלות אחזקה ודלק.

ואולי אני טועה...

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

באחרונה נמכר רכב עם נתונים זהים "על הנייר" במחיר גבוה משמעותית ממה שרשמת. אבל כנראה זה ההבדל בין רכב שנראה כאילו יצא הרגע עם הניילונים מביתו של קרלו אבארת בעצמו לבין רכב פחות שמור. זה לא בהכרח אומר שהרכב במודעה האמורה לא תקין (אני לא מכיר אותו) אבל לפעמים ברכב כזה, כשהרוכש רוצה להרגיש קצת VIP, שפשופים וסימני גיל משפיעים מאוד על המחיר.

בכל מקרה - מכיוון שרכבים כאלה נדירים בלשון המעטה, אז שווה לך לבדוק במו עיניך.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הרכב למכירה חודשים ארוכים, אבל הוא לא פורסם ב83K במקור אלא במחיר הרבה יותר גבוה.

אתה יכול לקחת כנקודת יחוס פונטו אבארת אחרת שפורסמה כאן בפורום, עם ק"מ דומה, במצב מושלם וקיט esse esse בערך ב110 אלף ש"ח, לא זוכרת בדיוק. ככה שהגיוני שרכב ללא הקיט + כמה שפשופים ימכר במחיר נמוך יותר משמעותית.

זה שיש הרבה צפיות למודעה לאו דווקא אומר שהרבה אנשים התעניינו ברכב לרכישה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

צודקת, זו שנמכרה היתה עם קיט. לא יודע איזה שיפורים אם בכלל יש ללוסו שמוצעת כרגע.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם (נערך)

המחירון היבש של הסקורפיונה (ללא קיט) עמד על 90 לפני שקלול, לפני כשבועיים +-. (אני יודע כי מכרתי אחת, זו שדובר עליה כאן בשרשור)

הייתה ירידה קלה בתחילת יוני.

83 נשמע מחיר הגיוני +- ללוסו 2011 שהיא לא במצב מושלם (לפי מה שאתה מתאר, לא ראיתי את הרכב או את המודעה).

ספציפית את הרכב הזה אני לא מכיר, אולי, אל תחזיק אותי במילה, זה רכב ההדגמה הראשון של היבואן.

עריכה אחרונה על ידי Caveman

!AWDSOME

פורסם

כמדומני שאם רכב ההדגמה לא ישב אצל היבואן יותר משנה, אזי לא נרשמה בעלות, והרוכש הוא היד הראשונה.

פורסם

את מדברת על רכב הדגמה (נסיעות מבחן), אלפא דראקו מדבר על רכב תצוגה (שעומד באולם). הראשון (מן הסתם) חייב רישוי, השני עומד בלי מספר וללא רישוי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

נכון, דיברתי על רכב הדגמה כי זה מה שcaveman ציין.

לרכבי תצוגה באולם אין רישוי ועד כמה שאני יודעת, רכב עם רישוי לא יכול לעמוד באולם תצוגה.

למה שלרוכש יד2 יהיה משנה אם הרכב עמד בחודשיו הראשונים בבונדד או באולם תצוגה?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אותו רכב בדיוק מוצע למכירה גם ביד2. שם הוא מוצג כיד שנייה פרטית.

האמת, אני מסתכל על המודעה הזו כבר לא מעט זמן. בשבוע שעבר היא הייתה מסומנת כ"שמור" ולאחר מכן חזרה להיות שוב למכירה.

לא יודע מה זה אומר. אולי הזמן בה היא הייתה במצב "שמור" נועד בשביל לתת לקונה זמן להשיג כסף, והוא לא הצליח.

ואולי הוא התחרט מסיבה אחרת. אבל בכל אופן, אם אתה קונה רציני- שווה לקבוע פגישה ולהעיף מבט ברכב.

אם זו הייתה תקופה יותר יציבה מבחינתי (סטודנט), בוודאות הייתי עושה צעד לרכישה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

תודה לכל המגיבים,

הסבתם את תשומת ליבי לדברים שלא חשבתי עליהם לפני כן, תודה גם לגיא שבזכותו אני שם לב שביד2 הרכב מוצג כיד שניה (אברר את העניין עם אתר סוויץ').

בשורה התחתונה והחשובה - נאמר כאן שהמחיר לא כ''כ מפתיע ואפילו הגיוני, הנתון שבעצם קצת גרם לחשדות.

כמובן שאם ואגיע למצב של הבעת עניין רצינית ברכב אקח אותו לבדיקה מקיפה ואבדוק את עברו יותר לעומק. אשמח לשמוע עוד חוות דעת ממי שאולי מכיר את הרכב או מכיר את סגנון הרכבים האלו וידע לומר מה מומלץ לבדוק יותר לעומק.

כרגע אני עדיין לא קרוב למגעים ואצטרך לחשוב אם בכלל כדאי לי להתקרב לסוג הרכבים האלה בשלב הזה (אחזקה שתעלה יותר מהחזקת ''סתם פיאט רגילה'' + בחור צעיר = מתכון לחשבון בנק עצוב :bigcry:.), אשמח לדעת אם מישהו מהעוקצים יכול לספר על נקודות חולשה שחווה באבארט שלו והאם עלויות הטיפולים לא יקשו יותר מדי.

ושוב, תודה לכולם!

Mitsubishi Lancer Sportback 1.8

פורסם

אם אתה מפחד מהאחזקה של האבארט, אתה יכול ללכת על הגרסה השפויה יותר, פונטו איבו טורבו. יש לה אותו מנוע כמו באבארט אבל פחות חזק (135 כ"ס לעומת 165), היא פחות קרבית, נראית הרבה פחות מיוחדת אבל גם יותר פרקטית בזכות חמש דלתות ומתלים קצת רכים יותר שקל יותר "לעכל" ביומיום. לי יש כזאת ואני מבסוט עליה ממש. אם תרצה אחפש את השרשור המתעדכן (שאני באמת כבר צריך לעדכן) שפתחתי אחרי הקניה.

בדקתי עכשיו ביטוח לאבארט באותם הקריטריונים לפיהם אני מבטח את האוטו שלי - 7600 ש"ח לעומת 4000 שאני משלם. חתיכת פער.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...