Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרוייקט קטן שמשדרג בגדול ומדריך קל ופשוט

איזה סוג מחשב אצטרך להתחבר לאחר התקנת הידית?

והיכן?

תודה

פורסם

זה יכול להיות כל מחשב נייד עם וינדווס XP שמותקנת עליו תוכנת LEXIA + מתאם יעודי שמתחבr בצד אחד לשקע אבחון של הרכב ובצד השני ל USB של המחשב.

את כל הציוד (חיקוי של המתאם המקרי של פיז'ו-סיטרואן) הזה אפשר לקנות באתרים כמו aliexpress בכ 250-300 ש"ח.

או לבקש במוסך שיעדכנו. במוסכים שעובדים עם צרפתיות יש את התוכנה + המתאם וכמובן גם במורשים.

פורסם

אחלה מדריך ותוספת מגניבה,כול הכבוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זה יכול להיות כל מחשב נייד עם וינדווס XP שמותקנת עליו תוכנת LEXIA + מתאם יעודי שמתחבr בצד אחד לשקע אבחון של הרכב ובצד השני ל USB של המחשב.

את כל הציוד (חיקוי של המתאם המקרי של פיז'ו-סיטרואן) הזה אפשר לקנות באתרים כמו aliexpress בכ 250-300 ש"ח.

או לבקש במוסך שיעדכנו. במוסכים שעובדים עם צרפתיות יש את התוכנה + המתאם וכמובן גם במורשים.

התוכנה ניתנת להורדה ברשת?

פורסם

במורשים לא יעשו את העבודה. יש הוראה טכנית מהיבואן.

אפשר להרכיב ידית עם מגביל מהירות ברכב שלא תומך. פשוט האופציה לא תעבוד.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

האם קיים בחו"ל דגם פולו כזה עם בקרת שיוט מקורית מהמפעל?

האם יש ברכב מצערת אלקטרונית?

אם התשובה היא לא לשתי השאלה אז אי אפשר להתקין בכזאת קלות.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השירשור לצורך עידכון.

רכשתי פיג'ו פרטנר 2007 2 ליטר HDI. נתקלתי במדריך ומצאתי ידית בקרת שיוט 150 ש"ח כולל משלוח.

הידית הותקנה בהצלחה!

אני הפעלתי אותה דרך תוכנת פיג'ו פלאנט 2000 ויש שוני קל בשלבים ובשמות ביחס למה שאיציק כתב. בגדול לא מסובך.

לגבי לוח שעונים שמשתגע - בBSI יש שתי אפשרויות לקרוז קונטרול. אופציה אחת בלי תצוגה גרפית ואופציה שניה עם תצוגה גרפית. תחילה בחרתי את האופציה עם התצוגה ואכן לוח השעונים התחיל להשתגע. ברגע שנבחרה האופציה ללא התצוגה הכל חזר לקדמותו.

לסיכום - ניתן להתקין גם במודל 2007. אם לוח השעונים השתגע כנראה שבחרתם באופציה הלא נכונה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אני מעריך שהתשתית קיימת גם ב307 אבל אין לי מידע וודאי על זה.

יש ברכב שלך מצערת אלקטרונית? קיימים חיישנים על דוושת הברקס (והקלאץ' במידה והרכב ידני)?

תפתח את החיפוי סביב להגה ותראה אם יש את החיבור לידית.

וכמובן חיפוש בעזרת דוד גוגל יכול לעזור.

ההימור שלי אומר שאכן בר ביצוע בתהליך דומה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

כל דגמי פיז'ו/סיטרואן משנת 2001-2002 ועד היום בעצם משתמשים באותו מכלול ידיות איתות/מגבים (לא אותו אחד בדיוק אלא משתנה בהתאם לאיבזור של הרכב, אבל מבנה זהה) ובכלום יש סלוט לידית בקרת שיוט משמאל ולידית שליטה במערכת קול מימין.

חיישן על דוושת הבלם תמיד יש, הוא מדליק אורות בלימה.

מצערת אלקטרונית יש ב 307 אחרי מתיחת פנים, לא יודע לגבי לפני.

הוספת בקרת שיוט ל 307 אפשרית ובוצעה על ידי לא מעט אנשים, אלא אם כן בגירסת ה ECU או ה BSI הספציפיים ברכב מסויים לא ניתן לשנות קונפיגורציה לקונפיגורציה עם בקרת שיוט. את זה אפשר לבדוק רק על הרכב עם PP2000. רוב הסיכויים שניתן להתקין. ידית שליטה היא אותה ידית בכל הדגמים, עם מגביל מהירות או בלי מגביל מהירות.

• תוכן חדש...