Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי פולו 2009 לפני מספר ימים.

הבוקר ראיתי שיש איתותי מראות, אך אינם בפעולה.

ניסיתי להבין איך פותחים את הפלסטיק המכסה את הנורות אך ללא הצלחה.

אשמח לעצות.

תודה!

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

חבל על המאמץ לנסות לפתוח מכיוון שאין שם מנורות אשר ניתן להחליף אלא תאורת לדים סגורה/אטומה שיש להחליפה במידה והתאורה לא עובדת.

בדקת פיוזים ?

איזה כייף לי :)

פורסם
חבל על המאמץ לנסות לפתוח מכיוון שאין שם מנורות אשר ניתן להחליף אלא תאורת לדים סגורה/אטומה שיש להחליפה במידה והתאורה לא עובדת.

בדקת פיוזים ?

לא כל כך יודע היכן ממוקמים הפיוזים.

פורסם

מבדיקה נוספת לא מצאתי פיוז ספציפי לתאורת המראות לכן אני מסיק שתאורת הלדים כנראה נשרפה.

קפוץ לחבר הפורום מוסך רון לשם בדיקה. למיטב זיכרוני עלות התאורה כ-150 שקלים.

פורסם

חברים, מסתבר לאחר בדיקת חשמלאי רכב. שישנם חיישני תאורה במראות.

כלומר, זה שהן לא עבדו יומיים זו בעיה אחרת. אבל הבוקר הן עבדו כאשר החשכנו את התאורה במקום.

במהלך היום באור הן לא עובדות מסתבר.

גאוני משהו...

פורסם
חברים, מסתבר לאחר בדיקת חשמלאי רכב. שישנם חיישני תאורה במראות.

כלומר, זה שהן לא עבדו יומיים זו בעיה אחרת. אבל הבוקר הן עבדו כאשר החשכנו את התאורה במקום.

במהלך היום באור הן לא עובדות מסתבר.

גאוני משהו...

לא מכיר אבל אם תצלם את המראות והחיישן אולי נלמד משהו חדש.

פורסם

זה לא נשמע לי הגיוני בכלל כיוון שיש תקנה שמחייבת 6 פנסי איתות בכל שעות היממה. (למעט מכוניות אמקיאיות להן מותר 4).

פורסם

בוקי, גרמת לי להתעניין מאוד,

האם ה-4 של האמריקאיות הם: 2 קידמיים ו-2 אחוריים משולבי בלימה (אני זוכר שבקנדה לא ראיתי איתותים בכנף, לא בטוח בכלל לגבי בארץ),

או 2 קדמיים ו2 כנף ? (כאשר המשולבי בלימה לא נחשבים?)

• תוכן חדש...