Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

יש לי מזדה 2 ולאחרונה הרדיו (המקורי שמגיע עם הרכב) עושה בעיות. כשאני שם תחנה כלשהי, שומעים טוב ולאחר בערך 20 שניות זה עובר למצב של search וכאילו מחפש את התחנה ולא קולטים כלום. זה התחיל לקרות לאחרונה לכן אני משער שלחצתי על משהו בטעות ולא יודע איך לבטל.

מצורפת התמונה של הרדיו כשזה כן קולט את התחנה, לפני מצב ה- search. אני חושד שזה קשור לזה שרשום על המסך ST או AF, אבל אני באמת לא יודע. חשוב להדגיש שזה קורה עם כל התחנות ולא עם אחת ספציפית.

radio.jpg

אשמח לעזרתכם.

 

תודה!

נדב

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כןןןןןןןן! התחיל לקרות גם לי לאחרונה!!!

לא יודעת מה לעשות...

וזה לא עניין ה-AT עם תחנות הרדיו הערביות, שעליו כבר התגברתי תודות לפורום...

 

מישהו? בבקשה?

×
×
  • תוכן חדש...