Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. מחפש משהו תואם לנ"ל, עדיפות לגרסת האלומיניום (http://www.ray-ban.com/usa/sunglasses/RB3507%20unisex%205-clubmaster%20aluminum-silver/8053672097689) אבל לא חייב להיות אלומיניום.

הבעיה היא (כמובן) המחיר המפגר 8).

האם אתם מכירים משהו תואם אבל עדיין איכותי? מסנן קרינות ושאר מרעין בישין?

פורסם

כמובן בקרולינה למקה תמצא רפליקות איכותיות מאד למותגי על.

באופן אישי, אני חושב שהמשקפיים של ק"ל מאד איכותיות ועמידות והעדשות פולרייזד שלהם מעולות!

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

יש באופטיקה הלפרין לפעמים מכירות חיסול של 65% הנחה על דגמי ריי באן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
אני חושב שהמשקפיים של ק"ל מאד איכותיות ועמידות והעדשות פולרייזד שלהם מעולות!

יש באופטיקה הלפרין לפעמים מכירות חיסול של 65% הנחה על דגמי ריי באן.

תודה רבה עבור הרעיונות.

שביט - לא מצאתי אגב, שום התייחסות באתר שלהם לגבי פולאריזציה של העדשות שלהם (רק סינון UV).

תוכל בבקשה להראות לי סימוכין? כי זה באמת חשוב לי.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

קרולינה למקה זה מותג מדבקה ישראלי שלא מוכר בשום מקום אחר בעולם, את אותם זיופים סיניים של רייבאן אתה יכול לקנות גם בעלי אקספרס בעשירית מהמחיר של קרולינה.

V5

פורסם
תודה רבה עבור הרעיונות.

שביט - לא מצאתי אגב, שום התייחסות באתר שלהם לגבי פולאריזציה של העדשות שלהם (רק סינון UV).

תוכל בבקשה להראות לי סימוכין? כי זה באמת חשוב לי.

לא כל המשקפיים בקרולינה למקה עם עדשות מקטבות.

לרוב ניתן למצוא את העדשות המקטבות בדגמים ספורטיביים ובכמה דגמים נבחרים, שבהם העדשות יהיו רק בצבע מסגרת מסוים.

בתקופה בה עבדתי בקרולינה למקה לא היה אף דגם בסגנון 'קלאבמאסר' עם עדשות מקטבות, אך יכול להיות שדברים השתנו בשנה האחרונה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
קרולינה למקה זה מותג מדבקה ישראלי

במשקפיים, גם כל המותגים הבאים הם מותגי מדבקה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ויש להן (למקטבות) איזכור כלשהו באתר, או שיש להגיע לדוכן ולסמוך על המוכר/ת?

קודם כל, מאז ומתמיד אני זוכר שהאתר היה לא עדכני ולא רלוונטי. החברה שמפעילה את האתר עושה עבודה גרועה לדעתי. אין כמו לחפש בסניפים את מה שאתה רוצה.

בכל זאת, תוכל לראות בצמוד למחיר באתר שכתוב "עדשות פולורייזד", תוכל לראות לדוגמא את שני הדגמים שנמצאים היום בתחתית העמוד הראשון בקטגוריית הגברים.

בנוסף, אין צורך לסמוך על המוכר. יש שיטות פשוטות לבדיקת קיטוב. פעם גם היו בסניפים תמונות שאפשר לראות בהן פרטים מסוימים רק עם עדשות מקטבות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...