Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי בדיקה לרכב מסוג מזדה 3 ספיריט 2011

הרכב יצא תקין אבל עם הרבה תיקוני פח .

האם האיתם קונים רכב עם הרבה תקוני פח?

למרות שרכב חדש ושמור מאוד מבפנים, הרכב היה של אשה מבוגרת מאוד ,עשתה רק 23000 קמ.

תודה מראש לכולם.

פורסם

תלוי איזה תיקוני פח ותלוי באיזה מחיר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הייתי מהמר שאם מדובר באישה מבוגרת, כנראה מדובר במכות של חנייה.

אם השלדה נקייה ואין ירידת ערך גדולה עקב התיקונים, שווה לשקול רכישה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ברוב המקרים תיקוני מרכב כוללים הרבה מילוי חומר, קווי העיצוב לא תמיד נשמרים (כמו למשל משטחים בבתי הגלגלים, הצבע החדש פחות עמיד ויותר פגיע מהמקורי. כמעט תמיד רואים הבדלי צבעים בתאורה מסויימת.

ריבוי תיקוני מרכב אולי גם כולל פגושים צבועים שמוברגים עם ברגים קודחים. לא פעם ניתן לראות סימנים נוספים של תיקון - כמו גומיות מלוכלכות ברסס צבע וכו'.

נכון, הרכב יסע ויתפקד כרגיל אבל מדובר ברכב נופוץ ודי חדש אז למה לך? יש הרבה מאזדות כאלה שלא עברו שום תיקון צבע.

לא הייתי קונה, גם אם מדובר בתיקוני שריטות בלבד.

הייתי מעדיף רכב עם יותר קילומטרז' וללא תיקוני מרכב בכלל.

פורסם
ברוב המקרים תיקוני מרכב כוללים הרבה מילוי חומר, קווי העיצוב לא תמיד נשמרים (כמו למשל משטחים בבתי הגלגלים, הצבע החדש פחות עמיד ויותר פגיע מהמקורי. כמעט תמיד רואים הבדלי צבעים בתאורה מסויימת.

ריבוי תיקוני מרכב אולי גם כולל פגושים צבועים שמוברגים עם ברגים קודחים.

QUOTE]

אתה מתאר פה איכות תיקוני פחחות ירודה בארץ.

אני מסכים עם מה שאתה אומר. רכב שעבר תיקוני פחחות- לרוב אפשר לזהות. הדבר המרגיז ביותר זה נושא המרווחים בין חלקי הרכב.

השאלה היא האם גם בחו"ל, לצורך העניין אירופה "שיא הקדמה"- האם גם שם התיקונים ברמה כזאת נמוכה או שזה רק תופעה של החאפ-לאפ הישראלי?

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם

אם תקבל הנחה יפה ולא אכפת לך מקוסמטיקה, אז זה יכול להיות דיל טוב.

תבדוק שעשו טיפולים בזמן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

לא הייתי שולל אם אין נזק לשלדה ואם יש דוח שמאי מסודר והיסטוריית טיפולים מסודרת (כדי לוודא שהק"מ אמיתי ולא מזוייף, על היסטוריית טיפולים אני לא מתפשר כלל).

האם הרכב נמכר ע"י האישה המבוגרת בעצמה או ע"י סוחר שמתחזה לבן דוד/חבר/שקר כלשהוא?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

כמו שאמרו, תלוי איפה.אם זה מקדימה אחורה וכאלו מילא. אבל הרבה תיקונים בצדדים זה דבר שצריך לשים לב עד כמה חזקות הן היו. בגדול לא היתי פוסל, אבל כן הייתי משחק עם המחיר עוד קצת. שווה לפחות לנסות.

• תוכן חדש...