Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראיתי צבע יפה לגאנטים , מעניין אותי לדעת אם יש את הצבע עם הספרי פלסטידיפ

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t31.0-8/11220773_10153358863350561_9074804459370347583_o.jpg

זה צביעה בתנור , פלסטי דיפ הוא בגוון מאט יותר

גם אני צבעתי בזהב במקרה באודיביה ארט נתניה מספר אחת.

20141227_154751.jpg

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אי אפשר לזהות את זה, יש קבוצות של אנשים שעושים כל מיני שכבות וערבובי צבעים במיוחד עם גלונים, מטלייזרים וצבעים שונים שאין בארץ כמו לדוגמא נחושת (מדהים)

יש קבוצה בפייסבוק, תציץ גם בפורום של DYC שזה האתר שמספק אותם ומשם הזמנתי לארץ צבע ANTHRACITE אפור שגם בארץ כמובן ולא נמכר.

רציתי בדיוק להגיע לצבע כזה, זה דיי לקחת סיכון או לראות אנשים שכבר ניסו כמה שכבות, לרוב זה כמה שכבות של שחור + 2 זהב ומטלייזר

LIEDEN היום אגב אפשר להגיע לאיזה צבע שאתה רוצה כולל מבריק לחלוטין, יש להם מוצר חדש שנקרא DIP COAT שהוא מבריק ביותר.

בתאכלס צביעה בתנור הכי טובה כי זה לא מתקלף, אבל הקטע בפלסטידיפ שאתה יכול לשחק עם הצבעים וכשלא בא לך לקלף ולרסס חדש.

Opel Adam S 2017

פורסם

מארה"ב, עם חברת שילוח כלשהי. לא זול המשלוח הוא כ20-40 דולר תלוי במשקל כמו כן כל פחית כ 10 דולר ובשביל ג'אנט לדוגמא אתה צריך פחית שלמה וכ 4-5 שכבות

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה רבה, ראיתי גם באוטוסטור פלסטי דיפ בגוון אפור כהה מט הוא דומה לצבע הזה ? והאם ישלך מושג כמה פחיות צריך מהסוג הזה בשביל רביעיית גאנטים ?

פורסם

נראה בסגנון של black base עם gold metalizer מלמעלה.

כרגע אני שוקל לעשות צביעה כזו בעצמי, מתלבט בעיקר בין הצבע בסיס (black / vintage-gold). הפיניש בטוח יהיה עם gold metalizer.

אבל טרם הבנתי עד כמה פלסטידיפ מחזיק טוב על ג'נטים...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ליאב אתה יכול לצלם איך ייצא לך ? נראה אם שווה להזמין ..

oryo

אני מת לעשות צבע כזה, הבעיה זה לכסות את הכל וזה בלאגן ולקחת יום שלם רק בשביל זה.

פורסם

עושים בסופ"ש...

זה אכן לא מעט עבודה, אבל לדעתי נסגר ביום, ולא חובה לפרק את הג'נטים שזה פלוס.

מצטרף לשאלה שנשאלה מקודם - בנוגע לעלות צביעת הג'נטים שהוצגו לפני כן.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
ליאב אתה יכול לצלם איך ייצא לך ? נראה אם שווה להזמין ..

oryo

אני מת לעשות צבע כזה, הבעיה זה לכסות את הכל וזה בלאגן ולקחת יום שלם רק בשביל זה.

ברגע שאני אצבע את הג'אנטים אני אעלה, זה יקח קצת זמן כיוון שאני צריך להחליף צמיגים עוד מעט וחבל לי לעשות פרוייקט ואז להחליף צמיגים, שלא יהרסו את הצבע בזמן ההחלפה

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...