Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולסווגן פולו 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע שבשנים קודמות היו לרכב מספר בעיות בגיר בחלק מהדגמים.

רציתי לדעת האם ידוע על בעיות בדגם החדש 2015? האם מדובר על אותו גיר? ואם כן האם הבעיות תוקנו?

אני מדבר על הדגם 110 כ״ס tsi עם תיבה רובוטית

תודה

פורסם

היבואן טוען שכן, הבעיות נפתרו כבר ב-2013.

מעשית, אנחנו רואים שרשורים של אנשים עם רכבים ממודל 2013 ו-2014 שעדיין מדווחים על בעיות בגירים כך שלא בטוח שהבעיה אכן נפתרה. קח בחשבון שגם כשיש בעיות הן לא בהכרח מופיעות בשנה-שנתיים-שלוש הראשונות אלא בהמשך, לכן רק בעוד כמה שנים נוכל לדעת בוודאות.

זאת ועוד, ממליץ לך לקרוא מעט על שירות הלקוחות המהולל של היבואן, שלא תמיד עומד לצידו של לקוח פרטי שגילה שהגיר או המנוע התקלקלו מעט לאחר תום האחריות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?567246\

המסקנה שלי - הרכב הזה לא מיועד לאנשים שאמינות הרכב היא פקטור משמעותי עבורם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מסכים עם מה שנאמר מעלי. אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב 2-3 שנים, אז הרכב בתקופת האחריות ואתה יכול להיות רגוע יותר. אם זה רכב שאתה מתכוון להחזיק מעבר לכך, זה כבר שאלה של האם אתה מוכן לקחת את הסיכון.

* אחי שאל אותי לגבי הרכבים האלו כרכב משומש, המלצתי לו שאם הוא רוצה רכב מהמותגים האלו (צ'מפיון), אז רק חדש, בכדי שיהיה אחריות במידה ותהיה בעיה עם הגיר/מנוע.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

מניסיון אישי (ולא מישהו שמכיר מישהו ששמע ממישהו) קניתי לא מזמן פולו 1.2 DSG חדשה שהחליפה את המכונית הקודמת שגם היא היתה בדיוק אותו דגם. גם בקודמת לא היתה שום בעיה בגיר אבל הוא עבר את השדרוג שהיבואן ביצע לכל הגירים בלי קשר אם היתה תקלה או לא. אחרי השדרוג הגיר הרגיש טוב עוד יותר וגם ההרגשה האישית שהאריכו את האחריות לחמש שנים. הניסיון הטוב גרם לי כאמור עכשיו לקחת כזאת חדשה. הגיר שכבר מגיע בגירסה החדשה שלו מעולה. אין לי מילה אחרת לתאר אותו. הוא מאוד נוח ומהיר וחלק. שיפסיקו להפחיד אותך חורשי השמועות והמזימות.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

האמת שכבר שילמתי מקדמה והקישור שנתן פה צביקה פיק (ומשום מה לא שמתי לב אליו) קצת מבהיל.

הרכב נראה ומרגיש מאוד איכותי ומפנק ביחס לקטגוריה.

לפי מה שאני מבין, הרכבים החדשים מגיעים עם 3 שנות אחריות על הגיר ולא 5 כפי שהרחיבו ברכבים הקודמים?

פורסם

אמא שלי מתלבטת בין הפולו החדשה הדגם עם ה90 כ'ס לפאביה .

הפאביה הכי מאובזרת עם המנוע של ה110 כ'ס תעלה כמו הפולו הלא-מאובזרת.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
אמא שלי מתלבטת בין הפולו החדשה הדגם עם ה90 כ'ס לפאביה .

הפאביה הכי מאובזרת עם המנוע של ה110 כ'ס תעלה כמו הפולו הלא-מאובזרת.

נכון, אבל הפולו מגיעה עם 3 שנות אחריות ואיכות הרכבה שאמורה להיות יותר טובה. בנוסף אם היא תיקח את הדגם של ה110 כ״ס אז יש עכשיו המבצע עם המון תוספות בנוסף לסטדנט (חלון בגג, בקרת שיוט, בקרת אקלים וכו)

פורסם
האמת שכבר שילמתי מקדמה והקישור שנתן פה צביקה פיק (ומשום מה לא שמתי לב אליו) קצת מבהיל.

הרכב נראה ומרגיש מאוד איכותי ומפנק ביחס לקטגוריה.

לפי מה שאני מבין, הרכבים החדשים מגיעים עם 3 שנות אחריות על הגיר ולא 5 כפי שהרחיבו ברכבים הקודמים?

נכון. דגמי פולקסווגן הפרטיים מגיעים עם 3 שנות אחריות מלאה בלבד.

בעבר נתן היבואן הרחבת אחריות ל-5 שנים על הגיר, אבל זה הופסק מאחר שלטענת היבואן כבר אין בעיות בגיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נוהג בפולקסווגן ג'טה 2014 עם המצמדים החדשים שהם טובים בהרבה מהקודמים ונהנה מכל רגע .

השילוב של מנוע טורבו והגיר DSG הוא מושלם , אין לי שום בעיות ולרכב יש הרבה כוח . עושה לי לפי המחשב 6 ליטר ל 100 ק"מ (מחוץ לעיר)

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
מניסיון אישי (ולא מישהו שמכיר מישהו ששמע ממישהו) קניתי לא מזמן פולו 1.2 DSG חדשה שהחליפה את המכונית הקודמת שגם היא היתה בדיוק אותו דגם. גם בקודמת לא היתה שום בעיה בגיר אבל הוא עבר את השדרוג שהיבואן ביצע לכל הגירים בלי קשר אם היתה תקלה או לא. אחרי השדרוג הגיר הרגיש טוב עוד יותר וגם ההרגשה האישית שהאריכו את האחריות לחמש שנים. הניסיון הטוב גרם לי כאמור עכשיו לקחת כזאת חדשה. הגיר שכבר מגיע בגירסה החדשה שלו מעולה. אין לי מילה אחרת לתאר אותו. הוא מאוד נוח ומהיר וחלק. שיפסיקו להפחיד אותך חורשי השמועות והמזימות.[/quote

יש לי פולו 2014,

רכב מצוין, גיר מצוין, אך יש דילי בתחילת נסיעה,

במוסך נאמר לי שכך זה צריך להיות,

ממליץ שתבחן זאת טרם קניה, זה מעצבן!!

פורסם
ניתן להתרגל לדילי, אך הראשון עובר כל כך מהר ולכן העברה בין ראשון לשני מורגשת ומטרידה וזה אף מתגבר בנסיעה צפופה.

הראשון אכן עובר מאוד מהר אבל לא מורגש לחלוטין המעבר לשני. אותי זה לחלוטין לא מטריד וגם איני מרגיש הפרעה בזרימה של הנסיעה.

• תוכן חדש...