Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחר הולך לפולסוואגן בבני ברק לגביי טרייד אין על הפולו GTI החדשה

הייתה לי אחת 1400 2012 גם GTI שהלך לה מנוע , להגיד שאני לא פוחד מעוד רכב בעייתי אז אני אשקר.

אשמח לשמוע חוות דעת למרות שהרכב חדש מאוד בשוק , לפי מה שנראה לכם המנוע יהיה בעייתי כמו הקודם?

אני לא מחזיק רכב יותר משנה שנתיים אז הבעיה של הגיר לא נוגעת לגביי.

יש מבחן בארץ לרכב?מישהו שנסע עליו?מה ההבדל בין הדור שהיה לי למתיחת פנים האחרונה

אשמח לשמוע דעות לפני הצעד ,

תודה מראש.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

זה לא אותו המנוע, אתה מודע לזה - כן?

בעקבות אותן תופעות הלוואי (הרבות) שהיו עם ה-1.4TSI טווין צ'ארג'ר - הם החליפו אותו ביחידה חדשה לחלוטין (מסדרת EA888 MQB). המנוע החדש הוא ה-1.8TSI המשרת את ה-A1 המתוחה. הוא מספק 192 סוסים (לעומת 180 סוסים באוקטביה / לאון / A3).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
זה לא אותו המנוע, אתה מודע לזה - כן?

בעקבות אותן תופעות הלוואי (הרבות) שהיו עם ה-1.4TSI טווין צ'ארג'ר - הם החליפו אותו ביחידה חדשה לחלוטין (מסדרת EA888 MQB). המנוע החדש הוא ה-1.8TSI המשרת את ה-A1 המתוחה. הוא מספק 192 סוסים (לעומת 180 סוסים באוקטביה / לאון / A3).

ברור שאני מודע לזה אני לקראת רכישת רכב אני חייב לדעת את המפרט לפחות , יש מבחן שנעשה בארץ על הרכב?

והאם יש רכב לנסיעת מבחן ?

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אני יכול לבדוק לך לגבי מפרט מחר. לא בטוח שיש, אבל אנסה לדלות מידע מהבוס.

אין רכב הדגמה. יהיה רכב הדגמה לקראת יולי כנראה. מכוניות ראשונות יגיעו ארצה לקראת אוגוסט.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם אתה מחזיק את הרכב פחות משנתים אז דין המנוע כדין תיבת ההילוכים לא?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אם אתה מחזיק את הרכב פחות משנתים אז דין המנוע כדין תיבת ההילוכים לא?

עידן

נכון מאוד אבל תסכים איתי שלהכנס למוסך להחליף מצמדים זה לא להכנס להחליף מנוע , וגם בעת המכירה מרימים גבה על החלפת מנוע לא כמו על החלפת מצמדים אם בכלל .

פורסם

ליאל, אם אתה מתכוון להחזיק ברכב כשנה+ גג שנתיים, הסר דאגה מליבך - המנוע והגיר באחריות. תתחדש :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בוקר אור, כפי שציינתי, אין רכבים כאלה כרגע בארצנו.

אם אתה מעוניין, אתה מוזמן לקפוץ אלינו ("רכב הנגב") בכדי לדעת פרטים נוספים.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...