Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi אודי TT משנתונים 2000-2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ליושבי פורום מכובדים.

לאחרנוה חשבתי אני וחבר לרכוש אודי TT כרכב סופ"שים במשמורת משותפת ללא מזונות.

השאלה איך הרכב משנתונים הנ"ל בימנו.

איך הגיר? אנחנו מעדיפים ידנית.

מה האמינות של מערכת האלדקס שלו?

אני מבין שמנוע 1.8 טורבו הוכח כדי אמין ולא צריכות להיות בעיות, למרות שאי שם לפני 15 שנה הלך לאחי טורבו במנוע הזה של 180 כ"ס.

איך הפלסטיקה מזדקנת?

איזה עוד נקודות טורפה יש לרכב ועל מה לשים לב?

תודה

פורסם

מערכת האלדקס הופיע רק בדגמי הקואאטרו 225 כ"ס, נדיר למצוא אחת ועד שכבר מוצאים היא בדר"כ אנוסה (ובאמת מאחל לך למצוא אחת טובה)

כמו כן מערכת זו צריכה טיפולי ריענון מקיף (לא זוכר מרווח טיפולים מדוייק) וזה לא זול מה שאומר שהרבה בעלי רכב צעיריפם ותפרנים וויתרו על הטיפול הנ"ל.

הטורבו עצמו זול, אפשר לסגור את כל הסיפור ב4K ש"ח.

קלאץ יעלה בערך 4K.

טיימינג 2700 ש"ח.

מנוע וגיר יחסית יקרים בגלל ה225 כ"ס.

מנוע יחסית אמין, חשוב מאוד לבדוק בוצה במנוע, קומפרסיה ולחפש קומבינות בחשמל.

חלקי פח יקרים ונדירים מאוד.

מבחינת איכות הרכבה הרכב מזדקן יפה אבל הפלסטיקה מתקלפת.

אני באופן אישי לא הייתי מכניס ראש בריא בתור שותפות על רכב לסופי שבוע עם TT.

הרכב לא מהנה לנהיגה ורוב התיקונים אמנם לא בשמיים, אבל נעים ברמת מחיר שכן יכולה לגרום למריבות או חיכוכים עם השותף ולכן לדעתי לא שווה את סיכון החברות.

אם כבר, הייתי הולך על שותפות לסופ"ש דווקא לכיוון המיאטה או משהו דומה.

אם יש לך עוד שאלות ספציפיות- שאל בכיף ואשתדל לענות בהרחבה.

פורסם

הייתה לחבר קרוב מאוד TT 2001 ידנית.

אם תשאל אותי, אגיד לך לברוח כמו מאש, תחזוקה יקרה ביותר, ברמות חריגות ולא רק למי שרגיל לטויוטה.

כל מה שנכתב מעליי, וגם אוסיף שצמיגים יקרים מאוד, וחלקי פח כמו שנאמר כבר, קשה להשיג עד בלתי אפשרי.

הייתי שוקל רכב אחר, אם כזה עם גג נפתח אז מיאטה, הTT שתמצא בשנתונים האלה שחוטות 95 אחוז מהן, מה שלא יעלה יקר מאוד. הבעיה שאי אפשר לדעת כי גם מי שיש לו רכב הרוס לגמרי עם בעיות מפה עד תאילנד, דורשים עליו מחירים לא הגיוניים.

תוסיף אגב בעיות של גג דולף בחורף, מזגן לא מצטיין, ודווקא ברכב של חבר שלי איכות ההרכבה הייתה לא להיט. דיפוני הדלתות כבר "התנפחו" והריפוד התחיל להתנתק מהם. והפלסטיקה מתקלפת.

בקיצור, לא הייתי נוגע. חבר שלי הוציא מעל 30 אלף שקל תחזוקה בשנתיים, והוא קנה רכב שהיה מוגדר שמור ומטופל עם היסטוריה.

פורסם

אופציה לרכב (כמעט) זהה אבל הרבה יותר זול לקניה ואחזקה תהיה הלאון4.

אני מאמין שגם תמצא אקזמפלרים שמורים ביתר קלות מאשר TT.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם היית מחפש רכב פוזה, אין ספק שאתה צודק.

מאחר ועברת את השלב הזה בחיים ואתה מחפש רכב בעל יכולות לנהיגת סופ"שים, הלאון גם תתן בדיוק אותם ביצועים כמו ה TT וגם בעלות נמוכה משמעותית.

אבל היי, זה הכיף שלך וזה החיים שלך, בהצלחה במציאת TT קופה, קוואטרו, ידנית ובמצב טוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז זהו. שהרעיון להחזיק משנו הכי לא פראקטי. מסוג של ''דברים שהיית צריך לעשות בילדות, אבל לא הרשת לעצמך''. ההטלבטות בין זה לפיאט קופה

פורסם

אוי התמימות, אין כזה דבר בארץ אודי TT קוואטרו יד 8 (שיש סיכוי שהיא בכלל 08 ברישיון) ששמונה תשעה בעלים במשך 190.000 ק"מ (מינימום) ואף אחד לא שיפר בכלל.

אולי המוכר הוריד את כל השיפורים אבל אני חותם לכם, העלאת גדישה בטוח הייתה-אין מצב שהרכב לעולם לא היה עם תוכנה.

אגב, דגם הקוואטרו בעל הטורבו K04-023 בעל מומנט גבוה בסל"ד נמוך וממש שובר גירים, שורף קלאצ'ים ולמרות המנוע המחוזק מומלץ מאוד להחליף לטלטלים משופרים, אחרת גם המקוריים נשברים עם הזמן.

פורסם

אם הרעיון זה רכב כיף עם פוזה אז לדעתי TT זה לא הכיוון שצריך להסתכל עליו.

מיאטה כמו שאמרו פה זה רעיון טוב מאוד.

MR2 אם עדיין שרדו כמה, שווה לחפש! S2K מהשנים המוקדמות שלה, כנ"ל.

V5

• תוכן חדש...