Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ללא תאונה - הגדרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מסר את האוטו שלו לטרייד. כמסוכם טרם המכירה אבא שלי ביצע בדיקה במכון מורשה. התוצאה לגבי מרכב ושילדה היתה כי הרכב עבר תאונה (בסעיף משמעות נמוכה) נרשם כי הוחלפו חלקי פח. בפועל האוטו עבר חתיכת תאונה אולם השסי לא נפגע. אבא שלי בזמנו קיבל ירידת ערך סכום נמוך אולם התברר למפרע שהסוכן עבד עליו והוא יל להוציא הרבה יותר. (זה לא הנושא כרגע).

היום מצאתי את האוטו הוא הגיע למגרש, המוכר מתחייב כי האוטו לא עבר תאונה.

אציתי דעת מה ההגדרה של תאונה?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

לא צריך להחזיק תואר בפיזיקה גרעינית בשביל להבין מה זה תאונה. כל התנגשות או מכה שגרמה לנזק.

גם אם ניקח בחשבון שכל רכב עובר מכות קטנות ושריטות במהלך חייו ונוריד את התאונות הקטנות מההגדרה - עדיין התאונה שהרכב שלך עבר זאת תאונה משמעותית שלכל הדעות נחשבת כ"תאונה" ולכן בעך המגרש שקרן/מושחת/לא ידע/ישראלי... תבחר מה אתה הכי אוהב תמחק את השאר

פורסם

אני לא חושב שבעל המגרש "לא יודע", רק עצוב לי שמשהו יקנה את האוטו עם הבטחה שלו לא תאונות

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

תכל'ס, כל עוד זה נטו חלקי פח, והם הוחלפו למקוריים ונעשתה עבודה נורמלית.. זה לא באמת משנה שום דבר.

זה יותר עניין של הרגשה. אבל כן. זאת בהחלט רמאות לכל דבר.

פורסם

מחזק , אם בסה"כ נפגעו חלקים שניתנים להחלפה בלי משמעות נזק לטווח הרחוק ובוצעה עבודה טובה, לא רואה סיבה להוריד במחיר.

פורסם

בשביל זה אני נוהג לשאול האם הרכב עבר תיקונים מכל סוג, אצל פחח.

כשרוכשים מיד ראשונה פרטית, יש סיכוי טוב להבין מה עבר הרכב.

בטרייד אין - "תיקוני צבע" או "קוסמטיקה" הם הרבה פעמים מכבסת מילים לתאונה ברמות שונות.

מצד שני הרבה פעמים לתאונה יש רק משמעות כלכלית במעמד המחירה/קניה, כך שחשוב לרדת לעומקם של דברים ע"מ להבין את משמעותם.

להגדרתי, רכב שלא עבר תאונה = רכב שלא ראה פחח!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נפתלי - בגלל זה לסוחרי הרכב יש שם כל-כך טוב ואמין. כשסוחר רכב אומר לך לא היתה תאונה, מבחינתו לא היתה תאונה, אבל זה רק מבחינתו. כל אדם אחר כנראה יכול להגיע למסקנה שונה לחלוטין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...