Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוניר 2750BT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי את המכשיר לאחר בדיקה עם היבואן נאמר לי שכרגע עובדים על פיתוח כבל שיאפשר צפיה באפליקציות כמו וויז וכו.. מעבר לזה יש באיבי כבל כזה הזמנתי כשיגיע אני יעדכן אם עובד או לא

פורסם

לפי ה PDF בלינק שצרפת הכבל לא תומך ב 2750 ובכלל אין למכשיר כניסת HDMI אלא רק APPMODE כלומר יש אפשרות להפעיל אפלקציות מסוימות דרך המכשיר אבל לא לראות אותם , כדי לראות את הפלא על ההמכשיר כרגע יש להשתמש ב MIRROR LINK חיצוני או לחכות לפתרון של עוזי רדיו היבואן יש שמועה שהם עובדים על פיתוח כבל שיאפשר מירורלינק ללא מכשיר חיצוני .

Screenshot 2015-05-16 20.31.01.jpg

פורסם (נערך)

טעות שלי, אתה אפילו לא צריך את הכבל.

חבר כבל usb ליציאה האחורית, חבר למכשיר והורד את האפליקציה של הappradio למכשיר שלך.

תבדילו בין הappradio שנותן לראות אפליקציות מסוימות על המכשיר, לבין המירור לינק שמראה את כל הטלפון על המכשיר.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הערכה של המערכת מגיעה עם כבל USB , אני אישית ביקשתי מהמתקין שיחבר לי אותו והוא חיבר. הכבל הזה משמש לא רק ל appradio. ניתן באמצעותו לחבר דיסק און קי עם שירים או סרטים ולראות דרך המערכת בלי הצורך בלצרוב את דיסק.

לגבי המירור לינק אני אישית פחות מעדיף כי זה עדיין מצריך שימוש בטלפון כדי להפעיל אפליקציות או לשלוט בהם. כל הקטע ב appradio זה היכולת לשלוט באפליקציה בלי הצורך לגעת במכשיר אלא ישירות מהמערכת. אני הצלחתי להפעיל את הappradio עם כבל רגיל של הסמסונג שלי אבל מה שהצלחתי לעשות זה רק לראות תמונות , לגשת לאנשי קשר , לגשת ליומן ויש עוד GPS בסיסי מעפן כזה. צריך סבלנות עד שיצא עדכון לגרסה חדשה.

• תוכן חדש...