Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השאלה כמו בכותרת.

האם השרת שלהם בטוח מספיק?

כמו כן, במידה ולא לקחת את הסיכון, מה האלטרנטיבות?

אני באופן אישי קניתי שם כמה פעמים עם הויזה שלי,

אבל אתה יכול לקפוץ לכל סניף דואר קרוב ולקנות ויזה ללא שם, לא זוכר מה העלות כמה עשרות שקלים, ואתה יכול להטעין אותה בכל סכום שתרצה (יש ויזה דולרית וויזת יורו),

ככה אם איך שהוא גנבו את המספר אז יכולים לגנוב לך רק מה שהטענת, כנס לדואר הם יסבירו לך שם.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אין שום בעיה, הבאתי מספר פעמים,מאובטח לגמריי.

בכל מקרה אני לא אוהב לרכוש מהם כי אין לי הגנה של פייפל, השירות של עלי אמנם בסדר (מניסיון) אבל אני מעדיף לא לקחת סיכונים בסכומים גבוהים.

לפעמים אין אלטרנטיבות ויש דברים שקיימים רק באליאקספרס (שמתי לב שבעיקר ביגוד).

אם זה לא ביגוד,חוץ מאיביי יש את BANGGOOD,DEALEXTREME,TINYDEAL,FOCALPRICE, כולם עובדים עם פייפל.

Miata ND2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שנאמר לעיל- אתה מאבד את ההגנה של פיי-פאל, וכבר יצא לי לדבר עם אנשים שקיבלו מוצר נחות \ מידה לא נכונה וכ"ו מאליאקספרס.

הבעיה עם עלי היא שבעצם מדובר במוכרים שונים, כך שאין אחידות באמינות של המוכרים.

מצטרף להמלצה על DEALEXTREME, BANGGOOD, FOCALPRICE וכ"ו - במקרים הנ"ל מדובר בחנות אחת ומקום אחד שלוקח אחריות על ההזמנה.

פורסם

אין בעיה, גם אין שום בעיה עם האמינות וההגנה של האתר מול המוכרים.

לא פעם נכוותי ממוצר או מיחס המוכר לאחר תקלה, במקרה שהמוכר עצמו לא פתר את הבעיה עירבתי את האתר, קיבלתי את כספי בחזרה.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

אתם צריכים להבין שהמוכר לא רואה את פרטיי האשראי שלכם. עד שהמוצר לא הגיע אליכם המוכר לא מקבל את הכסף.

הכסף נמצא באתר עצמו ולאחר שלחצתם שקיבלתם את המוצר המוכר מקבל תשלום.

Mitsubishi Pajero

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תגובה ל2 ההודעות מעלי:

נכון, אבל-

אחוז הפאקים שיצא לי לראות (אצל אנשים אחרים, מודה) משמעותית יותר גדול מאשר האתרים שציינתי,

אז למה מלכתחילה לקנות מאתר בעייתי?

פורסם

1. מניסיון של עשרות קניות בעלי אקספרס כמעט תמיד הגיע המוצר הנכון . במקרים שהייתה בעיה או שנשלח מוצר חדש או שהוחזר הכסף.

2. מבחינת הביטחון לכסף עליאקספרס מפעילה את אותה הטכנקה של פייפאל. המוכר מקבל את כספו רק לאחר אישור ממך ועד אז הכסף מוגן בעליפיי .

פורסם (נערך)
אין בעיה, גם אין שום בעיה עם האמינות וההגנה של האתר מול המוכרים.

בהחלט יש בעייה! במקרה אחד בו קיבלתי מוצר בצבע לא נכון והמוכר לא הסכים לכלום, האתר קיבל את הדיספיוט שלי והחזיר לי את מלוא הסכום.

במקרה שני, בו קיבלתי מוצר פגום (נעל אחת משתיים) וביקשתי מהמוכר החלפה (של נעל אחת!) והמוכר סרב, האתר לא הקשיב לטענותי ופסק שעליי להחזיר את המוצר למוכר, על חשבוני (בעלות של מעל לחצי המחיר של המוצרׂ) ורק אז אקבל את סכום הקנייה (בלבד) בחזרה. לא הסכמתי לשלם עוד כדי אולי לראות חלק מהכסף בחזרה (מוכרים לעיתים פשוט לא אוספים את הדואר הרשום של ההחזרות). גם הביקורת הקטלנית ששמתי חסרת ערך כי המוכר נעלם (בטח חזר בשם אחר).

ההגנה של האתר לא שווה הרבה, וזה חלק מהסיכון בו. אני קונה בו מוצרים שזולים משמעותית מאיביי, שאין למצוא באיביי, ומוצרים שאני יודע שהם מזוייפים. כל מה שאפשר לקנות באיביי (או דילאקסטרים או אתר אחר) במחיר דומה - עדיף!

עריכה: כדי לא להפחיד יותר מדי, אוסיף שרוב המוכרים שנתקלתי בהם (וקניתי שם עשרות רבות של פריטים) היו הוגנים. כולל מוכר אחד שרכשתי ממנו מוצר שלא הגיע עד היום (יש מספר מעקב, המוצר בארץ, וכנראה דוור של דואר ישראל נהנה ממנו היום) ולמרות שעברה תקופת ההגנה/דיספיוט, שלח לי מוצר חדש על חשבונו.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

הזמנתי ואני מזמין לא מעט מוצרים משם ואת רוב התשלומים אני עושה בהעברה בנקאית (מזמין דברים לעבודה).

רק פעם אחת קרה לי שמוכר ביקש יותר ממה שסיכמנו בטענה לעמלות שהבנקים בדרך לקחו ומייל אחד להנהלת האתר קיפלה אותו מייד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני קונה רק מאיביי, יצא לי לקבל כסף חזרה כמה פעמים.

אני כמוך - לא מסכן.

אם הייתי צריך לקנות באליאקספרס הייתי מוציא ויזה ניטענת בדואר

קובי

:-)

פורסם

לפות"ש, רק לא הבנתי, לאן אתה רוצה להביא את הויזה שלך?

וברצינות, אליאקספרס אתר מוכר ואמין, ונכון שיש לפעמים בעיות עם מוכרים, בדיוק בכל מקום, כולל איביי.

לי לפחות נסיון מצוין עם המוכרים שם, כולל מוכרת אחת שנתנה שירות שלא בטוח שהייתם מקבלים בכל

אתר או חברה מערבית. שלחה על חשבונה פאנל מסויים שהגיע סדוק, ב DHL הכי מהיר שיש, וגם התנצלה

10 פעמים על זה שהפאנל הגיע סדוק, וזה בזמן שהוא היה ארוז בצורה שרק חבלה רצינית יכלה לשבור אותו,

מה שקרה ככל הנראה בזמן המשלוח.

לגבי פייפל, גם אצלם לא תמיד ההגנה כ"כ טובה והוגנת, ולי לפחות קרה פעמיים ששלחו לי מוצר לא נכון,

אפילו לא דומה לזה שהוזמן במקור, ופעם אחת זיכו אותי באופן מלא, ופעם שניה חייבו אותי לשלוח על חשבוני

את המוצר למוכר, ולכן ויתרתי, כי העלות היתה כמעט כמו המוצר עצמו.

פורסם (נערך)

קרה לי קטע משעשע עם מוכר באליאקספרס.

הזמנתי שעון יד מזוייף, אחרי חודש וחצי שהשעון לא הגיע שלחתי למוכר הודעה והוא אמר שהוא לא שולח מוצרים לישראל.

באותו היום אני הולך לדואר ומה אני מקבל? את השעון שהזמנתי ממנו. המוכר גם החזיר לי את הכסף(100 שקלים) וככה קיבלתי שעון מתנה.

בכלל, שום אתר לא אמין, גם בפייפאל. מכיר אישית 2 מקרים שבו פרצו לחשבונות פייפאל וקנו בסכומים של מעל 1000 שקלים(כמובן שפייפאל החזירו את כל הכסף בחזרה).

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

מאז שאני רוכש באליאקספרס אני לא נמצא באיביי בכלל, כאן לרוב המוצרים זולים יותר.

כבר יצא לי ליפול על נוכלים ורמאים, וקיבלתי את הכסף חזרה לחשבון ללא בעיה.

משתמש באשראי שלי, ומזין כל פעם מחדש(יש שם אפשרות לשמור פרטים בשביל לא להקליד כל פעם, אני ויתרתי על זה).

• תוכן חדש...