Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר Rockford PBR 300×4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום. רציתי לשאל האם המגבר המוזכר בכותרת(http://tomcar.co.il/index.php?route=product/product&path=69&product_id=120) יהיה מספיק עוצמתי ל 2 רמקולים של מורל דוטק או אפילו הברייד ועוד זוג של 6×9 לדוגמא מורל טמפו. המגבר נראה נורא קטן ונתונים לא רעים, מאוד מפתע. אשמח לכל חוות דעת עליו.

תודה רבה מראש לכל המגיבים

עריכה אחרונה על ידי slavaser
פורסם

זה מגבר פול ריינג קאלס BR שיטת מיתוג חסכונית בחשמל {ביחס להספק} של רוקפורד.

המגבר נועד לשימוש באפליקציות שבהם נידרש חיסכון במקום או ברכבים עם מערכת חשמל חלשה.

לשאלתך אז כן הוא יכול להגביר את האלמנטים הנ"ל ,אבל לא הייתי ממליץ עליו מכמה סיבות:

1.יכול לעבוד רק ב 4 אום

2.אינו ניתן לגישור

3.קרוס אובר מאוד בסיסי שמאפשר חיתוך רק ב 80HZ

למה כן:

אם יש לך רכב עם מערכת חשמל חלשה,אם אתה מעוניין בחיסכון במקום.

או אם אתה רוצה לעבוד עם המערכת המקורית של הרכב המגבר מגיע עם כניסות "היילבל".

פורסם

מערכת חשמל שלי רגילה. התעניינתי בו משום שניתן להסיגו בסביבות 600 שח בארץ וזה רוקפורד, ניתן להפיק איתו סביבות 85 rms לערוץ(ראיתי כמה סרטונים ביוטויוב ). חשוב לי איכות סאונד, שאלה אם הוא יכול לספק זאת עם רמקולים שהזכרתי? אם יש אלטרנטיבות אחרות, אשמח לשמוע. תודה

פורסם

המגבר הזה לא מוציא בפועל 85 RMS בשום צורה. ממליץ לך לקרוא את דבריו של אודיו קינג. הקומפוננטים של מורל לא נצילים במיוחד ומגבר כזה לא מדגדג להם. תגדיל את התקציב ותקנה מגבר שמתאים לרמת הקומפוננטים שאתה מתכוון לרכוש.

פורסם

תוכל בבקשה לתת כמה דוגמאות למגברים שיתאימו להייברידים מבחינת הספק. התקציב הוא סביבות אלפיה +-.

אם הרמקולים מוצהרים סביב 150 RMS, אז גם המגבר צריך לספק סביב המספר הזה לערוץ? אצלי למשל עכשיו ברכב ארבע מורלים פולס(120 RMS אם אני לא טועה) מוגברים על ידי מגבר ליטינינג 75 RMS לערוץ, והמגבר תמיד היה בערך על חצי GAIN, אף פעם לא הרגשתי שהמגבר לא מספיק חזק. עכשיו אחרי 8 שנים הרמקולים מתחילים למות.

תודה

• תוכן חדש...