Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה ארוכה לחול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני נוסע לחול לחודש וחצי ותוהה מה לעשות עם הרכב. מלבד לשים אותו במקום שמור, יש משהו שאני צריך לדאוג?

ראיתי בפורום התכתבויות לגבי מצבר, אבל לא הגעתי למסקנה. אגב, מדובר על פיאסטה בן שנה וחצי.

יש לי 2 אפשרויות:

1 - להביא מפתח לחבר שינהג מדי פעם.

2 - להשאיר את הרכב כמות שהוא, ובחזור לדאוג לרכב שיעזור לי להתניע (סביר להניח שהמצבר יתרוקן).

אפשרות 2 יותר נוחה לי. האם יש איזה שחיקה של המצבר או חלק אחר ברכב בגלל שהוא עומד ללא נסיעה לחודש וחצי? (נניח גלגלים) או שברגע שאני יתחיל לנסוע הכל יחזור לקדמותו.

תודה מראש,

מוש

פורסם

נסה להשיג מטען מצברים. חבר אליו את המצבר בבית לכל התקופה והכל יהיה בסדר.

בנוגע לגלגלים, נפח אותם מעל ללחץ התקין היות וצמיגים שעומדים הרבה זמן יהפכו לשטוחים בחלק התחתון שבא במגע עם הכביש. איני בטוח אם זה תקף גם לחודש וחצי, אבל בכל זאת הייתי עושה זאת.

חבר שינהג ברכב אחת לשבוע זה פיתרון טוב.

M-TECH E46

פורסם (נערך)

תדאג לנפח את הצמיגים בלחץ גבוה ב 3 PSI מהמומלץ. כדי שלא יקבלו צורה שטוחה.

תחנה במיקום שנוח להניע עם כבלים שתחזור.

נסיעה טובה.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

עם קצת מזל הרכב גם יניע לך בכוחות עצמו כשתחזור מחו"ל.

אין הכרח לכך שהמצבר יתרוקן, אבל כדאי ותביא בחשבון את האפשרות הזו.

פורסם

לדעתי, להניע את הרכב לכמה דקות רק יצרוך חשמל אבל לא יטעין את המצבר. צריך נסיעה של ממש כדי להטעין אותו.

תודה לכולם.

פורסם

תשאיר להורים שלך או לאחים/דודים את הרכב, שייקחו אותך לשדה התעופה, יחזירו אותך ושיהנו מהרכב בזמן שאתה בחו"ל. ככה תדע שהרכב בידיים טובות וגם המצבר לא יגמר במשך התקופה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מניח שאין לך מושבים חשמליים עם זכרונות וכניסה בלי מפתח. במקרה הזה, אם אין ברכב מערכת איתור לווינית ומערכת סטראו אינה דורשת קוד אקטיבציה - אין מניעה לנתק את המצבר, לכסות את האוטו בכיסוי, לשים מנעול מכני על ההגה ולנפח גלגלים מינימום 5 PSI מעל הנדרש במקרה שהם לא מנופחים עם חנקן. גם אם צמיגים יקבלו סוליה שטוחה - זה יעבור להם אחרי חצי שעה של נסיעה מאוד קופצנית.

נסיעה טובה.

• תוכן חדש...